İkizler Burç Yorumları 5 Temmuz 2021

İkizler burcunun 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunu 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 5 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Poker suratın cıva özünüzden kaynaklanıyor, ancak bugünün astrolojisi tüm bu zaman boyunca kendinize sakladığınız şeyi kolayca açığa çıkarabilir, İkizler. Belki de sadece biraz yaramazlık ama ay, bilinçsiz kalıplardan oluşan gizli on ikinci evinizde dolaşırken, muhtemelen olağan kurnazlıklardan daha derine iniyor. Luna, önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin yöneticisi olan Jüpiter ile karşı karşıya gelecek ve bu da bastırılmış duygularınızı büyütecek… veya daha da kötüsü, dolabınızda sakladığınız iskeletler. Sevgilinden bir şey mi saklıyorsun? Luna’nın tabu seven Pluto’ya olan üçgeni, dinamiği büyük olasılıkla daha da yoğunlaştıracak, o yüzden sakin ol.

İkizler Burcu 5 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Parlak sohbetlerin ustasısınız, ancak bazen sizin için esprili bir hazırlayıcı olarak nitelendirilen şey, başka birine üstü kapalı bir hakaret olarak karşımıza çıkıyor. Konuşmanın çirkinleşmemesine dikkat et.

Bazen arkadaşlarla plan yapmak işin eğlenceli kısmıdır. Sohbete devam et.

İkizler Burcu 5 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Pazartesi günü ikizler gökyüzünün altında gerçeği bulmak zor. Yönetici gezegeniniz, etkileyici Merkür, bugün hayali Neptün ile baş döndürücü bir kareye kilitleniyor. Bu yön, enerji seviyelerini düşürür, iletişim aksiliklerini arttırır ve karışık bir zihinsel atmosfer yaratır. Öte yandan, yaratıcı ilham ve yatıştırıcı hayaller için verimli bir zemin sunar. Sis dağılana kadar önemli kararlar almayı bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.