İkizler Burç Yorumları 30 Temmuz 2021

İkizler burcunun 30 Temmuz 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 30 Temmuz 2021 Cuma günü neler bekliyor? İkizler burcunu 30 Temmuz 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 30 Temmuz 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 30 Temmuz 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 30 Temmuz 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 30 Temmuz 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Bilgili gezegen yöneticiniz Merkür, şimdi gösterişli Aslan burcundan geçiyor ve konuşkan üçüncü evinizden, düşünce sürecinden ve yakın çevrenizden cızırdayarak geçiyor. Kendini hissediyor musun, İkizler? Yüksek sesle ve gururla söyle; kendini ifade et. Yakalayış? Yaramaz Merkür, gizli onikinci sırlar ve bilinçsiz kalıplar evinizde ay ile yüzleşecek ve gizli gerçeğiniz ile teslimatınızın tonu arasında gerilim yaratacaktır. Elbette, gerçeğinizi söylerken korkacak bir şey yok, ancak karşılaştığınız yola dikkat edin. Duygularınızı ifade etmekte isteksiz bile olabilirsiniz… ama kendinize nedenini sormaktan zarar gelmez.

İkizler Burcu 30 Temmuz 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Bir ortaklıkta ve bir ortakta bulmak istediğiniz niteliklerin bir listesini yapın. Spesifik olun ve elbette gerçekçi de olun. Bir süre her gün okur ve siz farkına bile varmadan bu kişi gerçek olabilir.

İkizler Burcu 30 Temmuz 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Tatlı ayımız, bugün özlemlerin güneş on birinci evinizde dans ediyor, İkizler. Ay, her iki buçuk günde bir burçları değiştirir ve bizi toplu olarak farklı bir titreşimle doldurur. Koç burcunda yörüngedeyken, bu ateşli enerjiyle renklenecek ve sizden profesyonel hedeflerinize doğru önderlik etmenizi isteyecek. Heyecan verici bir profesyonel ağ oluşturma etkinliğine katılma veya dijital topluluklara katılarak çevrim içi çevrenizi genişletme fırsatınız olabilir. Kendinizi öne çıkarın, hevesli olun ve kariyer yolculuğunuzda size yardımcı olmak için insanların büyümesini izleyin. Kendi başınıza bir lider olabilirsiniz, İkizler. Sahip ol!

Bu yeni projeyi başlatın veya yeni bir fikrin peşinden gidin – başlangıçlar için harika bir gün.

İkizler Burcu 30 Temmuz 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bugün insanlarına ihtiyacın var, İkizler. Dışa dönük İkiziniz, ay heyecan verici Koç burcunda sekerken parlamak ve harekete geçmek istiyor. Arkadaşlarınıza ulaşın ve kendinizi sosyal ağınıza dahil edin. Luna’nın duygusal olarak ham Plüton ile karesi, muhtemelen iyileşmemiş herhangi bir ilişki gerilimini aydınlatacaktır. Neyse ki, ayın ruh halini yükselten Jüpiter ile tatlı uyumu, barışçıl Boğa’ya kaymadan önce moralleri yüksek tutuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.