İkizler Burç Yorumları 29 Temmuz 2021

İkizler burcunun 29 Temmuz 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 29 Temmuz 2021 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunu 29 Temmuz 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 29 Temmuz 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 29 Temmuz 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 29 Temmuz 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 29 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

İşleri rahat mı tutuyorsun, İkizler? Luna, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değerler evinizi yönetir, ancak özgürlüğü seven on birinci dernekler, dostluklar, toplum ve dünyadaki aidiyet duygunuzu sarsmaya devam eder. Kimi kandırıyoruz? İkizler olmanın getirdiği çelişkili paradokslar var, ama aynı zamanda gerçek bir şey arzusu ve romantik ufkunuzu keşfetme arasında da kalıyorsunuz. Bazılarınız, pastanızı yiyip onu da yiyebileceğiniz “bağlı olmayan” havayı bile tercih edebilir. Bununla birlikte, Luna’nın samimi birlikteliklerden oluşan boğucu sekizinci evinizden Pluto’ya karesi, bu kadar kolay kaçmanıza izin vermeyecek.

İkizler Burcu 29 Temmuz 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Senin gibi düşünen insanları bulmak çok güzel. Canlı ileri geri konuşmanızın tadını çıkarın, ancak bu alaycılığı çok ileri taşıyabileceğinizi unutmayın. Diğerleri, hatta akrabalar bile sizi ciddiye alabilir.

İkizler Burcu 29 Temmuz 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Önünüze büyük bir başarı gelebilir, İkizler. Kudretli Mars, güneş üçüncü fikir evinize enerji verirken ve güneş dokuzuncu tanıtım evinizde iyiliksever Jüpiter ile bir muhalefete girerken, kampanyalarınızdan biri son derece iyi sonuç verebilir. Sosyal medyada aktifse, iş mesajlarınızdan birinin viral olma şansı bile olabilir! Bir reklam, yazma, konuşma, podcast veya marka oluşturma girişimi başlatın ve sahip olduğunuz her şeyi arkasına koyun. Sadece muazzam bir izlenim bırakmakla kalmayacak, aynı zamanda mirasınızı halkın gözünde dönüştürmeye yardımcı olabilir.

Sizin gibi düşünen insanlarla konuşmadığınız sürece, kuru zekanız yanlış yorumlanacaktır.

İkizler Burcu 29 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe günkü kozmik manzara İkizler altında zihinsel gerilimler bunaltıcı olabilir. Alçakgönüllü Mars, sabırsızlığı ve asabiyeti artırma eğiliminde olan büyüme veren Jüpiter ile rahatsız edici bir karşıtlığa kilitleniyor. Yolculuklar, geziler veya seyahat planlarının onlara ek bir stres dozu olması muhtemeldir. Bundan sonra, Mars, 14 Eylül’e kadar aile ve ev meseleleriyle ilgili odak anlaşmalarının belirlendiği kritik Başak’a ilerliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.