İkizler Burç Yorumları 28 Temmuz 2021

İkizler burcunun 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? İkizler burcunu 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Neredeyse uyumlu, İkizler? Ay bugün Koç burcunda yaralı şifacı Chiron ile buluşacak. Bu, çağrışımlar, özlemler, umutlar, dilekler ve hayallerden oluşan onbirinci evinizi sarsıyor ve dünyaya ait olma duygunuzdan sosyal medya oyununuza kadar her şeye ışık tutuyor. Ve Mars, meraklı üçüncü iletişim evinizden geçerken, gerçekleri inkar etmek mümkün değil: Bağlantılarınızın değerini fazla düşünüyorsunuz ve belki de itiraf etmekten daha savunmasız hissediyorsunuz. Luna aynı zamanda geniş dokuzuncu macera eviniz aracılığıyla Satürn ile uyum içinde olacak ve bu da sizi bilinmeyene doğru maceraya atmaya zorlayacak.

İkizler Burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Fikrinizi paylaşmayan insanlara kaba davranabilirsiniz, ancak bu, işleri halletmenin veya arkadaş edinmenin yolu değildir. Entelektüel şakalarla eğlenin, ancak fazla ileri götürmemeye dikkat edin.

İkizler Burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Son birkaç aydır, iyiliksever Jüpiter, güneş başarılarınızın onuncu evi olan İkizler’in ilk derecelerinde döndü. Endişelenmeyin, onun parlaklığına ve gücüne bir kez daha sahip olacaksınız, ancak 2022’ye kadar değil. Önümüzdeki yıl boyunca, başladığınız şeye devam edecek ve diğer tüm burçların üzerinde yükseleceksiniz. Bununla birlikte, Jüpiter şimdi güneş dokuzuncu genişleme evinizi ziyaret ederken, profesyonel yaşamınızla ilgili akademik, medya, yayıncılık veya uluslararası bir konuda ilerlemeye devam edebilirsiniz. Her şeyden önce, şu anda nerede olduğunuzu ve hala nereye gitmek istediğinizi düşünün. Şan için yetiştiriliyorsun.

Herkesi mutlu edemezsiniz – insanlar karamsarsa, bu sizin suçunuz değil.

İkizler Burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Dünyanızda işler inkar edilemez bir şekilde değişiyor, İkizler. Korkusuzca yeni bir kariyer alanına atılıyor ve itibarınızı artırmak için çalışıyorsunuz. Büyüme veren Jüpiter, ruhsal Balık’tan bilimsel Kova’ya geri dönerken, bu hikaye bugün küçük bir kaymaya başlıyor. Bu değişim, enerjinizi, şimdi yılın geri kalanında seyahat ve diğer kendi kendine genişleyen fırsatları geliştirmeye odaklar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.