İkizler Burç Yorumları 27 Temmuz 2021

İkizler burcunun 27 Temmuz 2021 Salı günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 27 Temmuz 2021 Salı günü neler bekliyor? İkizler burcunu 27 Temmuz 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 27 Temmuz 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 27 Temmuz 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 27 Temmuz 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 27 Temmuz 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

İşler şu anda havadaymış gibi görünebilir, ancak bu duraklama ilahi bir şekilde yönlendiriliyor, İkizler. Örneğin, kariyer, miras, itibar ve otorite duygusuyla ilgili hırslı onuncu evinizin üzerinde gezinen ayın yanı sıra, bu süreçte anlaşılması zor Neptün ile çarpışacaktır. Bunu söyledikten sonra, kendinizi nerede güçsüz ve/veya kontrolden çıkmış hissettiğinizi, özellikle de samimi birlikteliklerinizle ilgili olarak düşünmeniz önemlidir. Luna, seks, ruh bağları ve enerjik alışverişlerden oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla Plüton’u güçlendirmek için bir altmışlık açı yapacak. Bu, enerji vampirlerini ve toksik karışıklıkları vurguluyor.

İkizler Burcu 27 Temmuz 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Plastiği bir süreliğine bırakmalısın. Gevşemek istediğinizde bunu yapmak zor olabilir, ancak düşük maliyetli aktivitelere bağlı kalmaya ve kendi yemeklerinizi yapmaya çalışın.

İkizler Burcu 27 Temmuz 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Gezegen yöneticiniz Merkür, bugün güneş enerjisiyle ilgili üçüncü evinize, İkizler’e giriyor. Tüm burçlar arasında iletişim konusunda en usta olan siz olsanız da, şimdi daha da yükseğe uçacaksınız. Muhtemelen önümüzdeki haftalarda önemli sözleşmeler imzalamanız gerekecek. Hatta bazı heyecan verici iş seyahatleri için fırsatınız olabilir. Bunun sizi etkileyebileceği başka bir yol da, yeni teknoloji veya bilgisayarları ticari işlerinize entegre etmeniz gerekmesidir. Yazma, konuşma, reklamcılık veya markalaşma girişimi yoluyla büyük olasılıkla bir dönüm noktasına başlayacaksınız; bu nedenle, yeteneklerinizi yüksekleri hedeflemek için kullanın ve dünyanın yanıt vermesi için en önemli mesajlarınızı patlatın.

Onlarla seyahat etmeye karar vermeden önce para konusunda ne kadar sıkı olabileceklerini unutmayın.

İkizler Burcu 27 Temmuz 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

İkizler olarak, kanat ayaklı haberci gezegen Merkür’den rehberlik istersiniz. Salı günü gökyüzü, Merkür’ün Yengeç burcunun ürkütücü sularından daha sıcak çayırlar aramak için ayrıldığını ve özgüven ve finansal kaygılarla ilgili tüm hikayeleri tamamlamanıza yardımcı olduğunu buluyor. Merkür, bugünden 11 Ağustos’a kadar, dikkatinizin çoğunu zihinsel sağlığınız ve iletişim becerilerinize yönlendirerek, şovu durduran Aslan’a ilerliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.