İkizler Burç Yorumları 25 Temmuz 2021

İkizler burcunun 25 Temmuz 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 25 Temmuz 2021 Pazar günü neler bekliyor? İkizler burcunu 25 Temmuz 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 25 Temmuz 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 25 Temmuz 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 25 Temmuz 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, genişleme, bilgelik ve bilinmeyen bölgeyle ilgili maceralı dokuzuncu evinizi sallıyor, dikkatinizi dünyevi arayışlarınızı ve uzun vadeli hedeflerinizi çevreleyen temalara getiriyor. Çevrimiçi veya belki de sizden uzaktaki biriyle olmasına rağmen, Luna’nın Mars’a karşı muhalefeti sizi bazı aceleci kararlar almaya tetikleyebilir. Bekar? Yoğun veya dürtüsel olarak karşılaşabilirsiniz; bu nedenle bu süre zarfında iletişim tarzınıza dikkat edin. Ay ayrıca Jüpiter ile güçlerini birleştirecek ve bu da duygularınızı büyütecek. Ancak bu bir uğurlu alâmet olabilir. Öyleyse içgüdülerini takip et, İkizler.

İkizler Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Hayatta yükseksin ve bugün meşgul olduğun her şey hakkında harika hissediyorsun. Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar seni kimse indiremez. Gülümsemeye devam et.

İkizler Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Gezegensel yöneticiniz Merkür, bugün şiddetli bir kozmik savaşın tuzağına düşecek, İkizler. Kozmik habercimiz hızla ilerlerken, sahadaki patlayıcı mayınların üzerinden kayacak! Güneş sekizinci evinizde gökyüzünde konuşlanmış Vahşi Plüton, şimdi güneş ikinci evinizde ikamet eden Merkür’e hükmetmeye çalışacak. Bu, özellikle parayla ilgili kötü haberleri önceden bildirir, bu nedenle her şeyden önce sözleşme imzalamayın, ürünleri piyasaya sürmeyin veya bir sonraki iş planlarınızı piyasaya sürmeyin. Bunun yerine, fikirleri sıralayabilir ve daha iyi astrolojik havayı bekleyebilirseniz, bunu yaptığınıza özellikle memnun olacaksınız. Hedeflerinize karşı muhalefetin ortaya çıkması muhtemeldir, bu nedenle olumsuz senaryolardan kaçınmak için programınızı hafif tutun.

Sosyalleşmek, arkadaş kazanmaktan daha fazlasını yapmaktır; yeni fikirler ve fırsatlar yaratıyor.

İkizler Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Pazar göğü altında nefes almak için kendinize yer açın İkizler. Yönetici gezegeniniz, zihinsel olarak hızlı Merkür, gerçeği ortaya çıkaran Plüton ile yoğun bir muhalefete kilitleniyor. Bu eşleştirme, ilişki cephesinde samimi ve ham konuşma olasılığını artırır. Aşırıya kaçmadan dürüst yenileme ihtiyacınızla ilgilenin. Luna’nın alıngan Mars ile hararetli teması zihinsel huzursuzluğu artırabilir, bu yüzden kelimeleri ağzınızdan çıkarmanın bir yolunu bulun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.