İkizler Burç Yorumları 23 Temmuz 2021

İkizler burcunun 23 Temmuz 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 23 Temmuz 2021 Cuma günü neler bekliyor? İkizler burcunu 23 Temmuz 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 23 Temmuz 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 23 Temmuz 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 23 Temmuz 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir poz ver, İkizler. Venüs’ün onuncu otorite evinizi ve kamuya açık kişiliğinizi göz kamaştırması ile hem profesyonel yaşamınızda hem de romantizm söz konusu olduğunda spot ışığındasınız. Bu özçekimi yayınlayın ve rolde göründüğünüzden emin olun. Neyse ki, Venüs haritanızın bu alanını karamelize ettiğinden, bunu yapmakta herhangi bir sorun yaşamazsınız. Başka bir notta, Luna’nın seks, samimi birliktelikler, enerjik alışverişler ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizden şehvetli geçişi, ortaklıklarınızın temeline ve bu bağlantı için yapılması gereken işe ışık tutmaya devam ediyor. Bazılarınız için bu, ortak finansman etrafında dönebilir.

İkizler Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Herkes bir sonraki hamleyi yapman için sana bakıyor. Hayatında çok şey olabilir ama hala sosyal grubun merkezindesin. Size muhtemelen fark ettiğinizden çok daha fazla güveniyorlar.

İkizler Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Dolunay bugün geliyor, İkizler. Güneş dokuzuncu genişleme evinizde parlarken, büyük bir akademik, medya, yayıncılık veya uluslararası projenin ortasında olabilirsiniz. Okula geri dönmeye odaklandıysanız, şimdi kabulü getirebilir. Bazı Geminiler bir tanıtım planına odaklanacak, belki bir dergide çıkış yapacak veya bir haber bölümünde yer alacak. Son olarak, işletmeniz uluslararası kitlelerle veya şirketlerle etkileşime giriyorsa, şu anda durumla ilgili önemli bir dönüm noktası bulacaksınız.

Karar verme sürecinizi, dahil olan herkesin girdileriyle besleyin. Her tarafı görün.

İkizler Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Akıl sağlığınızla olan ilişkinizi daha yeni keşfetmeye başladınız, İkizler. Sizin için Aslan mevsimi, tüm felsefelerinizi yaratan daha küçük düşüncelerle meşgul olmakla ilgilidir. Bugünün gökyüzü, mantıklı Kova burcundaki dolunayın gelişini görüyor, inançlarınızın makrokozmosunu ve bunun dünyanız üzerindeki etkilerini aydınlatıyor. Bu ayın ışığında durun ve hangi eskimiş inançların yeni bir bakış açısı kullanabileceğini inceleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.