Haftalık Burç Yorumları (5 Temmuz – 11 Temmuz Haftası)

Haftalık burç yorumları ve KoçBoğaYengeçİkizlerAslanBaşakTeraziKovaAkrepYayOğlakBalık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu
Koç Burcu 5 Temmuz – 11 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Koç, hafta olasılıklarla dolup taşıyor. Havadaki elektriği hissedebilirsiniz.

Hafta, 5 Temmuz Pazartesi günü, Yengeç burcunda, evinizin ve ailenizin evinizde, para evinizde Uranüs’e altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, bir aile üyesiyle olumlu bir atılım getiren finansal bir tartışma yapabilirsiniz. Gayrimenkule yatırım yapmak, çalışan bir çiftlik kurmak, arazi satın almak veya mevcut evinizi yenilemek gibi daha büyük bir amaç için kaynakları birleştirebilirsiniz.

6 Temmuz Salı günü, iletişim evinizdeki Merkür’ün İkizler’de Balık burcunda Neptün’e kare açı yapmasıyla gün başlıyor. Koç, kesin veya sıradan iletişim bugün zordur ve denenmemelidir. Ancak ruhsal konular hakkında konuşmak, diğer dünyalardan varlıklara kanallık etmek veya yüzlerce yıl önce vefat etmiş atalarınızla iletişim kurmak istiyorsanız, bugün destekleyici enerjiniz var. Bu, geçmiş bir yaşam gerilemesi veya paranormal bir deneyim yaşamak için iyi bir gün.


Boğa Burcu
Boğa Burcu 5 Temmuz – 11 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Boğa, ani bir yön değişikliği ile insanları şaşırtabilirsiniz. Bu hafta, bağırsaklarınızı takip ediyorsunuz.

Hafta, 5 Temmuz Pazartesi günü, Güneş’in Yengeç burcunda, iletişim evinizde, kendi Boğa burcunuzda Uranüs’e altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Uranüs’ün güven, mizaç ve fiziği yöneten evdeki bu uzun geçişi boyunca, kendinizi yeniden icat ediyorsunuz. Şimdi güneş bu değişikliklere ışık tutuyor ve siz başkalarından dikkat çekiyorsunuz. Bugün size ne kadar iyi göründüğünüz ve hatta daha uzun göründüğünüz söylenebilir.

6 Temmuz Salı sabahı, ikizler burcundaki Merkür, para evinizde, geleceğin evinizde Neptün’e kare açı yapıyor. Bugün, finans her zamankinden daha kafa karıştırıcı. Bir yıllık ödemeyi veya şirketinizin 401(k) planını gözden geçiriyor olabilirsiniz. Uzun bir izahname veya yasal kolaylıktan geçmek yerine, ihtiyacınız olan bilginin size gelmesine izin verin. Boğa, bu pratik konularda bile sezginizi kullanmak için mükemmel bir yön.


İkizler Burcu
İkizler Burcu 5 Temmuz – 11 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta takviminizde birkaç değişiklik olabilir. İkizler, esnek doğanız size yardımcı olacaktır.

Hafta, 5 Temmuz Pazartesi günü, güneşin Yengeç burcunda, para evinizde, perde arkasında çalışma evinizde Uranüs ile altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Bu, dikkat dağıtıcı şeyleri kapatmak, para kazanma faaliyetlerine odaklanmak için kapınızı kapatmak için iyi bir gün. Sizi saat başına en çok neyin yaptığını görmek için çeşitli gelir akışlarınızı hesaplamayı düşünün. Bu faydalı analiz, gelecekte size daha fazla kar getirebilir.

6 Temmuz Salı günü, kendi burcunuzdaki İkizler burcundaki Merkür ile kariyer evinizde Balık burcundaki Neptün’e kare açı yaparak gün başlıyor. Geleceğinizi hayal ettiğinizde, tohum eken bir çiftçi gibisiniz. İkizler, sonuçları hemen göremeyebilirsiniz. Ancak zamanla, küçük filizler mısır sapına veya bir gün meyve verecek ağaçlara dönüşür. Kendiniz için parlak ve mutlu bir gelecek hayal edin ve Evrenin bahçesine biraz tohum ekin.


Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 5 Temmuz – 11 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta bir arkadaşınızdan gelen bir sürpriz yüzünüzü gülümsetiyor. Yengeç, kutlamak için bir sebep var.

Hafta, 5 Temmuz Pazartesi günü güneşin Yengeç burcunda (doğum günün kutlu olsun!), güven evinizde, topluluk evinizde Uranüs’e altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün gerçekten kaliteli bağlantılarla çevrenizi genişletme fırsatınız var. Bu, bir hobi grubuna katılmak veya bir hayır kurumunda gönüllü olmak için iyi bir gün. Yeni arkadaşlar edinebilirsin. Ve bazı Yengeçler bir aşk ilgisiyle karşılaşabilir.

6 Temmuz Salı günü, sezgi evinizdeki Merkür İkizler’de, maneviyat evinizde Balık’ta mistik Neptün’e kare açı yaparak gün başlar. Yengeç, bugün daha yüksek bir güçle temas halinde görünüyorsun. Mesajlar alabilir ve geleceğinizle ilgili vizyonlara sahip olabilirsiniz. Bu, Tarot kartlarını incelemek veya geçmiş yaşam regresyon seansı yapmak için mükemmel bir gün. Kötü alışkanlıktan kurtulmak istiyorsanız, bugün hipnozu düşünün ve bilinçaltınızda kilitli kalmış sorunları çözebileceksiniz.


Aslan Burcu
Aslan Burcu 5 Temmuz – 11 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Aslan, tanıma bu hafta geliyor. Önemli biri sana yardım edebilir.

Hafta, 5 Temmuz Pazartesi günü, ilham evinizdeki Yengeç burcunda, kariyer evinizde Uranüs’e altmışlık açı yaparak başlıyor. Yeni bir iş arıyorsanız, özgeçmişinizi göndermek, bir röportaj planlamak veya bir iş sözleşmesi müzakere etmek için mükemmel bir gün. Ya da kendi işinizi kurmak istediğinize karar verebilirsiniz. Ürün reklamcılığının test lansmanını yapabilirsiniz. Aslan, bugün ani, beklenmedik bir eylemde bulunmak sana harika sonuçlar getirebilir. Bugün insanları şaşırtabilirsiniz.

6 Temmuz Salı günü dostluk evinizdeki Merkür İkizler burcunda, samimiyet evinizde romantik Balık burcunda Neptün ile kare açı yapıyor. Sabah, siz ve sevgiliniz çarşaflarda yuvarlanırken yastık konuşmalarıyla dolu olabilir. Bekar Aslanlar, hem tanıdığınız insanlar hem de yabancılar tarafından beğenildiğini görebilirler. Çekici bulduğunuz birine gülümseyin ve karşılığında telefon numarasını alabilirsiniz.


Başak Burcu
Başak Burcu 5 Temmuz – 11 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Başak, düşüncenizi değiştiren bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Bu hafta, ruhsal bir büyüme atağınız var.

Hafta, 5 Temmuz Pazartesi günü, geleceğin evinizde Yengeç burcunda güneşin, eğitim evinizde meraklı Uranüs’e altmışlık yapmasıyla başlıyor. Okula geri dönmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Bu, sınıfları, öğretmenleri ve ödevleri olan geleneksel bir üniversite olabilir. Sertifika veya bir derece için hızlandırılmış bir program düşünebilirsiniz. Veya teknik becerilerinize eklemek için bir kendi kendine çalışma programı düşünün.

6 Temmuz Salı günü, kariyer evinizdeki Merkür İkizler’de, ilişkiler evinizde Balık’ta bulanık Neptün’e kare açı yapmasıyla gün başlıyor. Gerçekler ve rakamlar örtüşmeyebileceğinden bugün sezgilerinize güvenmek önemlidir. Güvendiğiniz bir kişi ortaya çıkmayabilir. Ve hafifletici koşullar olabileceğini anlayabilirsiniz, ancak oldukça uygunsuz olabilir. Neyse ki, bu hızlı bir yön ve enerji kaybolacak.


Terazi Burcu
Terazi Burcu 5 Temmuz – 11 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta Midas dokunuşuna sahipsiniz. Terazi, finansal bir düşüş mümkündür.

Hafta, 5 Temmuz Pazartesi günü, kariyer evinizdeki Yengeç burcunda, kaynaklar evinizde özgürlük seven Uranüs’e altmışlık açı yaparak başlıyor. Açık yol sizi çağırıyor olabilir. Göçebe olarak nasıl geçinebileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz. Bu, Japonya’da İngilizce öğretmek, Belize’de tıbbi işler yapmak veya Yeni Zelanda’da ağırlama işi yapmak gibi kariyer fikirleri için beyin fırtınası yapmak için harika bir zaman.

6 Temmuz Salı günü, bilgi evinizdeki İkizler’deki Merkür ile Balık burcundaki sınırsız Neptün’e kare açı yaparak gün başlıyor. Terazi, bugün Evren adında geniş bir kütüphaneye erişiminiz var. Akaşik pazar yerinin sokaklarında ruhsal olarak yürüyebilir ve tanımanız gereken insanlarla tanışabilirsiniz. Etkili insanlara mesaj yönlendirmek için harika bir gün.


Akrep Burcu
Akrep Burcu 5 Temmuz – 11 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta bir arkadaş hayranlığını dile getiriyor. Akrep, şevkle takip ediliyorsun.

Hafta, 5 Temmuz Pazartesi günü, keşif evinizdeki Yengeç burcunda, ilişkiler evinizde deneysel Uranüs’e altmışlık açı yaparak başlıyor. Akrep, sen ve sevgilin daha önce hiç yapmadığınız bazı şeyleri yapmak isteyebilirsiniz. Bu yatak odasında olabilir. Ancak ikiniz parasailing yapmaya, sıcak hava balonuna binmeye veya ok ve ok atmayı öğrenmeye karar verebilirsiniz. Birlikte çocuklarınızı şok edecek bir şey yapın.

6 Temmuz Salı günü, yatırım evinizdeki Merkür’ün İkizler’de, Balık’taki Neptün’ü kesin olmayan bir kare yaparak gün başlar. Derinlerde olabileceğiniz için bugün keşfedilmemiş finansal sularda gezinirken dikkatli olun. Bir işletme satın almayı düşünüyor olabilirsiniz, ancak satıcının muhasebesinde bazı boşluklar var gibi görünüyor. Bugün kuruşluk hisse senetlerinden, önemsiz tahvillerden veya kuzeninizin yak çiftliğine yatırım yapmaktan kaçının.


Yay Burcu
Yay Burcu 5 Temmuz – 11 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Yay, tüm iş ve hiçbir oyun sizi sıkıcı hissettiremez. Ama en azından çok şey yapıyorsun.

Hafta, 5 Temmuz Pazartesi günü, Yengeç burcundaki güneşin, kaynak evinizde, iş evinizde Uranüs ile altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Yay burcu, bugün size daha fazla para kazandıran daha iyi saatlere sahip bir iş teklifi alabilirsiniz. Veya diğer departmanlardaki açık pozisyonlar hakkında mevcut şirketinizdeki amirinizle konuşun. Girişiminiz ödüllendirilebilir.

6 Temmuz Salı günü, ilişkiler evinizdeki Merkür’ün İkizler’de, aile evinizde Neptün’e kare açı yapmasıyla gün başlar. Sevgilinizi ailenizin önemli üyeleriyle (çocuklarınız gibi) tanıştırıyor olabilirsiniz. Birlikte hareket etmekten, hatta nişanlanmaktan bahsediyor olabilirsiniz. Yani aşkı arıyorsanız, bir kuzen veya teyzenizden sizi düzeltmesini veya çevrimiçi flört profilinize yardımcı olmasını isteyin.


Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 5 Temmuz – 11 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Oğlak, risk almaya hazırsın. Bu hafta uçmaya hazır, uçta duruyorsunuz.

Hafta, 5 Temmuz Pazartesi günü, Güneş Yengeç burcunda, ilişkiler evinizde, romantizm evinizde Uranüs ile altmışlık açı yaparak başlıyor. Dalmayı ve çevrimiçi buluşma profilinizi “beğenmiş” kişiyle konuşmayı düşünün. Çok fazla ortak noktanız olduğunu hissetmeyebilirsiniz, ancak bu, normal tipinizden oldukça farklı biriyle tanışmak için bir fırsat olabilir. Bu güneş/Uranüs yönü, “rutininizi bozun” diyor.

6 Temmuz Salı günü iş evinizdeki Merkür İkizler’de, iletişim evinizde Balık’ta Neptün’e kare açı yapmasıyla gün başlıyor. Bugün, oldukça ileri görüşlü olabilir ve insanların göremeyebileceği bağlantıları görebilirsiniz. Ancak, bu hassas bir iş yapmak için zor bir husustur. Üç aylık tahminleri gözden geçirmek için patronla görüşmekten kaçının. Öte yandan, Oğlak, verandadaki salıncakta oturmak ve tanışmak istediğiniz insanlara psişik olarak ulaşmak için mükemmel bir gün.


Kova Burcu
Kova Burcu 5 Temmuz – 11 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta bir aile kuralını çiğneyebilirsin. Kova, bazı aile üyeleri senin cesur kişiliğine hayran.

Hafta, 5 Temmuz Pazartesi günü Yengeç burcunda, rutin evinizde, mesken evinizde Uranüs’e altmışlık açı yaparak başlıyor. Kişisel alanınızın ruh halinizi ve karar verme sürecinizi nasıl etkilediğini düşünün. Televizyonun önünde bu kadar rahat bir kanepe varken oturup çok televizyon seyretmek çok zor. Bugün, iyi alışkanlıklara bağlı kalmanızı kolaylaştırmak için evinizdeki şeyleri nasıl değiştirebileceğinize bakın.

6 Temmuz Salı günü, romantizm evinizdeki Merkür’ün İkizler’de, hediyeler, mücevherler ve biblolardan oluşan evinizde Balık’ta Neptün’e kare açı yapmasıyla gün başlar. Kova, bugün özel birinden hediye alabilirsiniz. Onlar için yaptıklarınızı ne kadar takdir ettiklerini size gösteriyorlar. Bugün belirli bir durum olmayabilir ve hediye oldukça küçük olabilir. Dedikleri gibi, önemli olan düşüncedir.


Balık Burcu
Balık Burcu 5 Temmuz – 11 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, bir düşünce değişikliği yeni fırsatlar getiriyor. Balık, perdeler kapalı.

Hafta, 5 Temmuz Pazartesi günü, Güneş Yengeç burcunda, eğlence ve romantizm evinizde, iletişim evinizde Uranüs ile altmışlık açı yaparak başlıyor. Yeni bir ilişkiye sahip olmak istiyorsanız, mesajlaşma/e-posta gönderme aşamasından telefonda konuşmaya geçmeniz çok önemlidir. Kişinin sesini duyduğun an ileri gidip gitmeyeceğini bileceksin. Balık, sevmenin yolu kulaklarından geçer.

6 Temmuz Salı günü, evinizin ve ailenizin evinizdeki İkizler’deki Merkür ile kendi Balık burcunuzda Neptün’e kare açı yaparak gün başlar. Aile üyelerine normalden daha fazla psişik olarak bağlısınız. Bu, uzakta yaşayan geniş bir aileyi veya seyahat edebilecek daha büyük çocukları içerebilir. Bir kişi aklınıza gelirse, ona ulaşmak iyidir. Sadece seni düşündüklerini söyleyecekler.

Kaynak: https://www.astrology.com/us/horoscope/index-weekly.aspx


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.