Haftalık Burç Yorumları (26 Temmuz – 1 Ağustos Haftası)

Haftalık burç yorumları ve KoçBoğaYengeçİkizlerAslanBaşakTeraziKovaAkrepYayOğlakBalık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu
Koç Burcu 26 Temmuz – 1 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, büyük, cesur bir fikir, bir saldırı planına yol açar. Koç, atlamaya hazır ol.

Hafta, 25 Temmuz Pazar günü, Merkür’ün Yengeç burcunda, evinizde ve ailenizde, güçlü Plüton’un Oğlak burcunda olmasıyla başlıyor. Bugün, bir aile problemine bulaşmış olabilirsiniz. Bu, tüm çözülme girişimlerine meydan okuyan bir Gordian düğümüdür. Her iki taraftaki noktaları açıkça görebildiğiniz için (arazi oranları veya mirasın bölünmesini içerebilir) bölünmüş sadakat hissedebilirsiniz. Bugün, barışçı olabilirsiniz.

27 Temmuz Salı günü, Merkür, şimdi Aslan’da ve sizin romantizm evinizde, Balık burcundaki aşırı Jüpiter ile kavuşum yapıyor. İyi niyetinize rağmen iletişim bugün ters gidebilir. Göndermeden önce metinleri iki kez kontrol edin. Bu enerjinin en iyi kullanımı diğer kişiye odaklanmaktır. Arkadaşınızın veya aile üyenizin duyulduğunu bildiğinden ve bir kahraman olacağınızdan emin olun.


Boğa Burcu
Boğa Burcu 26 Temmuz – 1 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, geleneksel bir düşünceden yeni bir fikri benimsemeye geçebilirsiniz. Boğa, yeni bir yoldasın.

Hafta 25 Temmuz Pazar günü, Merkür Yengeç’te, iletişim evinizde, yasal konularda Oğlak burcundaki kasıtlı Plüton’a karşı çıkıyor. Önemli bir sözleşmeyi gözden geçiriyor, hukuk kurallarını çözüyor ve yalnızca bir avukatın bilebileceği terimleri arıyor olabilirsiniz. Bu, bir iş sözleşmesi veya bir iş satın alma sözleşmesi olabilir. Bugün, indirdiğiniz en son uygulamanın hizmet şartları da dahil olmak üzere imzalayacağınız herhangi bir sözleşmeyi okuyun. Neye bulaştığınızı bilmek daha iyidir.

27 Temmuz Salı günü, şimdi Aslan burcunda olan Merkür, aile evinizden geçecek ve arkadaşlık evinizde Balık burcunda Jüpiter ile kavuşum yapacaktır. Bugün, bir arkadaşınızın taşınmasını veya birlikte bir gayrimenkul anlaşması yapmayı düşünebilirsiniz. Ayrıntıları ortaya çıkarırken tartışmaya bugün devam edin. Bu kişiyi ne kadar iyi tanıyor olursanız olun, iyi arkadaş kalmanıza yardımcı olacağı için ayrıntıları yazılı olarak alın.


İkizler Burcu
İkizler Burcu 26 Temmuz – 1 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

İkizler, müzakereler mutlu bir sonuca varıyor. Bu hafta yeni bir aşamaya başlıyorsunuz.

Hafta, 25 Temmuz Pazar günü, Merkür’ün Yengeç burcunda, para evinizde, pragmatik Oğlak burcundaki Plüton’a karşı kaynak evinizde bir muhalefet yaparak başlıyor. Bugün, kendinizi borç ve yükümlülüklerden kurtarmaya çalışıyor olabilirsiniz. İkizler, küçük işletmeniz için devlet destekli bir krediyi düşünmek için iyi bir gün. Bugün mali durumunuzu kontrol altına alabilirsiniz.

27 Temmuz Salı günü, şimdi Aslan’da olan Merkür, iletişim evinizden geçecek ve kariyer evinizde Balık’ta Jüpiter ile kavuşum yapacak. Bir e-postayı çok hızlı yanıtlamak kafanızı karıştırabileceğinden bugün dikkatli olun. Belge gönderirken, özellikle grup metinlerini kullanırken veya “tümünü yanıtla” kullanırken iki kez kontrol edin. Aynı zamanda, diğer insanlar bugün size sırlarını ifşa edebilirler.


Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 26 Temmuz – 1 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Yengeç, bu hafta manevi bir yardım eli alacaksın. Sihirli bir şey ortaya çıkabilir.

Hafta 25 Temmuz Pazar günü, kendi burcunuzdaki Yengeç burcundaki Merkür’ün ilişkiler evinizdeki Oğlak burcundaki güç merkezi Plüton’a karşı çıktığı zaman başlar. Bugün, güçlü insanlara erişiminiz var. Kiminle tanışmak istediğinizi ve birlikte neler yapabileceğinizi gözünüzde canlandırın. Hayran olduğunuz kişilerin resimlerini ve isimlerini içeren bir hedef tahtası yapmayı düşünün. Endüstri, yazarlar, öğretmenler ve hatta ünlülerin kaptanlarını seçin. Bugün dünyanın ruhuna bir mesaj gönderiyorsunuz.

27 Temmuz Salı günü, şimdi Aslan’da olan Merkür, para evinizden geçecek ve seyahat evinizde Balık’ta Jüpiter ile bir kavuşum yapacak. Seyahat etmek için büyük bir arzunuz olabilir, ancak yine de para kazanmaya ve kira ödemeye ihtiyacınız var. Ve şu anda, bu bilmeceyi çözmek imkansız görünebilir. Bugün, Yengeç, öncelikleri belirlemeye ve istediğini tezahür ettirmek için alternatif yollar aramaya ihtiyaç var.


Aslan Burcu
Aslan Burcu 26 Temmuz – 1 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta odak noktanız finansal olacak. Aslan, bazı kazançlar elde edebilirsin.

Hafta, 25 Temmuz Pazar günü, rutinler evinizdeki araştırmacı Plüton’un Oğlak’ta olmasına karşı, gizli meseleler evinizde Merkür Yengeç’te başlıyor. Bugün, istediğinizi elde etmenizi engelleyen içsel bloklardan ve inançlardan kurtulma yetkisine sahipsiniz. Günlük rutinleriniz bundan bir yıl sonra hayatınızın nasıl olacağını anlatır. Rutinlerinizi değiştirin ve siz farkına varmadan hayatınız farklı olacaktır.

27 Temmuz Salı günü Merkür Aslan burcuna giriyor ve güven ve karizma evinizde gezinmeye başlıyor. Şimdi borç evinizde Balık burcundaki Jüpiter ile kavuşum yapacak. Pratik konuları ele alma zamanı. Bu, faturalar, aylık faturalar veya başkalarına karşı yükümlülükleriniz ile ilgili olabilir. Borçtan kurtulmak ve emekliliğinizi finanse etmek için bir plan yapmayı düşünün. Aslan, bugün enerjini kendini dış yükümlülüklerden kurtarmaya odakla.


Başak Burcu
Başak Burcu 26 Temmuz – 1 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, arka plandan merkez sahneye geçiyorsunuz. Başak, enerjiksin.

Hafta 25 Temmuz Pazar günü, arkadaşlık evinizdeki Merkür Yengeç burcunda, zevk evinizdeki Oğlak burcundaki Plüton’u güçlendirmeye karşı bir muhalefet yaparak başlıyor. Bugün, hayatınızdaki önemli bir karar için ilerliyorsunuz. Bir aşk ilişkisi, hamilelik veya evlat edinme hakkında tavsiye istiyor olabilirsiniz. Bir köpek yavrusu seçmenize yardımcı olması için bir arkadaşınızı hayvan barınağına bile götürebilirsiniz.

27 Temmuz Salı günü Merkür Aslan burcuna giriyor ve sezgi evinizden geçmeye başlıyor. Şimdi ilişkiler evinizde Balık burcundaki Jüpiter ile kavuşum oluşturacak. Bugün Başak, işler biraz ters gidiyor. Sezginiz tetikte olabilir, ancak büyük olasılıkla psişik aşırı yük altındasınız. Bu biraz yalnız zaman geçirmek için iyi bir gün. Etrafınızda çok sayıda insan varsa, size ait olmayan tonlarca duygusal enerji toplayabilirsiniz.


Terazi Burcu
Terazi Burcu 26 Temmuz – 1 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Terazi burcu, bu hafta ihtiyacınız olan bilgileri topladıktan sonra perde arkasında çalışmaktan faydalanırsınız.

Hafta 25 Temmuz Pazar günü, Merkür Yengeç burcunda, statü evinizde, vakıflar evinizde Oğlak burcundaki Plüton ile karşıtlık yaparak başlıyor. Bir yapı mühendisi gibi, istediğiniz başarıyı yaratmak için güçlü bir temel oluşturabilirsiniz. Şimdi bir iş kurmayı veya kariyerinizi başlatmayı planlayın. Yeni girişiminizi dünyaya duyurmak için bir özgeçmiş, iş planı veya web sitesi oluşturabilirsiniz.

27 Temmuz Salı günü Merkür Aslan burcuna giriyor ve arkadaşlıklar evinizde gezinmeye başlıyor. Şimdi program evinizde Balık burcundaki Jüpiter ile bir kavuşum oluşturacak. Arkadaşların dahil olduğu planlarda esnek olun. Terazi, bugün zaman çizelgeleri ve takvimlerle ilgili zorluklar var. Bir uçağı kaçırmanız, tren bağlantısını kaçırmanız veya yanlış kafeye gitmeniz mümkündür. Yanınızda telefon numaraları ve telefon şarj cihazı olduğundan emin olun.


Akrep Burcu
Akrep Burcu 26 Temmuz – 1 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Akrep, parasal bir düşüş mümkündür. Bu hafta büyük bir maaş gününüz olabilir.

Hafta 25 Temmuz Pazar günü, Merkür Yengeç burcunda, bilgi evinizde, iletişim evinizde kararlı Plüton’a karşı bir muhalefet yaparak başlıyor. Gerçeği bilmeyi seviyorsunuz ve bu kombinasyon bilmek istediğiniz her şeyi ortaya çıkarabilir. İnsanlar sırlarını size itiraf edebilirler. Akrep, kendi eylemlerinizde de anlam görebilirsiniz. Bugün, içsel yaşamınız, sizi çeken şeyde ortaya çıkıyor.

27 Temmuz Salı günü, Merkür Aslan burcuna giriyor ve kariyer evinizde gezinmeye başlıyor. Artık eğlence evinizde Balık burcundaki Jüpiter ile kavuşum oluşturacak. Bu enerji, işinizin zevkli yönlerinden engellenmiş gibi hissetmenize neden olabilir. Bu, süpervizörünüzle yeni projeler hakkında konuşmak veya sizin için daha iyi bir pozisyon olup olmadığını görmek için istenen ilanlara bakmak için iyi bir zamandır.


Yay Burcu
Yay Burcu 26 Temmuz – 1 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, kesin bir “hayır”, “belki”ye dönüşüyor. Yay burcu, doğru yoldasın.

Hafta, 18 Temmuz Pazar günü, Mars’ın Aslan burcunda, maneviyat evinizde, atalarınızın evinde Balık burcunda Neptün ile kavuşum yapmasıyla başlar. Ruhsal olarak büyüdükçe, kendinizi bazı çocukluk inançlarınızdan uzaklaşırken bulabilirsiniz. Şimdi Evrenle bağlantınıza daha fazla güveniyorsunuz. Bugün dua etmek, kutsal metinleri okumak veya meditasyon yapmak gibi ruhsal uygulamaları günlük yaşamınıza getirmeye bakmak için iyi bir gün. Ayrıca yürüyüş meditasyonu yapabilir, bir şükran günlüğüne yazabilir veya olumlamalar söyleyebilirsiniz.

19 Temmuz Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Merkür, kaynak evinizde, yavru evinizde Kayron ile kare açı yapıyor. Çocuklarınız, yeğenleriniz ve yeğenleriniz varsa, şu anda onlara maddi yardımda bulunmanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Çocuklarınızla harçlıklar hakkında konuşuyor olabilirsiniz veya belki de torunlarınıza doğum günü hediyesi gönderiyorsunuz. Yay burcu, bu dönemde genç akrabalar için yatırım hesapları açmakta fayda var.


Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 26 Temmuz – 1 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta gerekli evrakları tamamlamak bir fırsat getiriyor. Oğlak, mükemmeliyetçiliğin seni engellemesine izin verme.

Hafta 25 Temmuz Pazar günü, ilişkiler evinizdeki Merkür Yengeç burcunda, güven evinizde Plüton’a karşı bir muhalefet yaparak başlıyor. Bir aşk ilişkisi mevcuttur, ancak ilk adımı atmak bunaltıcı gelebilir. Bugün bağlantı kurmak için harika bir gün ama yine de başka bir şey yapmayı tercih ediyormuşsun gibi geliyor. Bir arkadaşınızdan ilişkiler hakkında tavsiye alın ya da sizi bir randevuya ayarlamasına izin verin. Bugün fırsatlar var.

27 Temmuz Salı günü Merkür Aslan burcuna giriyor ve kaynaklar evinizden geçmeye başlıyor. Şimdi sözleşmeler evinizde Balık burcundaki Jüpiter ile bir kavuşum oluşturacak. Bugün bir sözleşme imzalama konusunda zorluklar olabilir. Müzakerelere ihtiyaç duyulacak ve kesinlikle istediğinizi elde etmek için bazı tavizler verilmesi gerekecek. İmzalamayı erteleyebilirseniz, gelecekte daha hayırlı günler olacağı için bunu yapın.


Kova Burcu
Kova Burcu 26 Temmuz – 1 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Kova, bir şans ortaklığı büyük faydalar sağlayabilir. Bu hafta bir anlaşma yapabilirsiniz.

Hafta 25 Temmuz Pazar günü, Merkür Yengeç’te, iş evinizde, gizli yetenekler evinizde Oğlak’taki Plüton ile karşıtlık yaparak başlıyor. Başarı, birbiri üzerine yığılmış küçük yapı taşlarından gelir. Size uzmanlık ve başarı getirmek için kasıtlı uygulama bileşikleri. Bugün, müziğiniz, sanatınız veya yazılarınız gibi, sadece birkaç dakikalığına da olsa sizi harekete geçiren bir şey üzerinde perde arkasında çalışın. Küçük çakıl taşları bir dağ yapabilir.

27 Temmuz Salı günü Merkür Aslan burcuna giriyor ve ilişkiler evinizde gezinmeye başlıyor. Şimdi para evinizde Balık burcundaki Jüpiter ile bir kavuşum oluşturacak. Siz ve sevgiliniz çoğu konuda hemfikir olabilirsiniz, ancak bugün harcama konusunda bir anlaşmazlık olabilir. Kova, farklı seviyelerde risk toleransına veya farklı finansal hedeflere sahip olabilirsiniz. Ortak bir zemin bulmak faydalı olacaktır. Ve uzlaşma gerekli olacak.


Balık Burcu
Balık Burcu 26 Temmuz – 1 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Balık, romantik niyetleri ortaya çıkarabilir. Bu hafta, birinin hayranlığının nesnesisiniz.

Hafta 25 Temmuz Pazar günü, Merkür Yengeç burcunda, keyif evinizde, arkadaşlık evinizde yoğun Plüton Oğlak burcunda karşıtlık yaparak başlıyor. Bugün bir arkadaş çok, çok daha fazlası olabilir. Bu, masum bir kucaklama ile başlayabilir ve arkadaş bölgesinden hızla çıkabilir. Aşkı arıyorsanız, bu, çevrimiçi profilinizi yayınlamak için mükemmel bir gün.

27 Temmuz Salı günü Merkür Aslan burcuna giriyor ve iş yerinizde gezinmeye başlıyor. Şimdi kendi Balık burcunuzda Jüpiter ile bir kavuşum oluşturacak. İki nedenden biriyle ertelersiniz. Ya iş çok zor ya da çok sıkıcı. Bugün etrafınız sıkıcı olabilir. Balık, artık ilginizi çekmeyen işleri devretmek, düzene koymak veya ortadan kaldırmak için yollar bulmak için iyi bir gün.

Kaynak: https://www.astrology.com/us/horoscope/index-weekly.aspx


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.