Haftalık Burç Yorumları (19 Temmuz – 25 Temmuz Haftası)

Haftalık burç yorumları ve KoçBoğaYengeçİkizlerAslanBaşakTeraziKovaAkrepYayOğlakBalık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu
Koç Burcu 19 Temmuz – 25 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Koç, bu hafta kapıdan tökezleyerek çıktıktan sonra önemli bir atılım elde edebilirsiniz.

Hafta, 18 Temmuz Pazar günü, Mars’ın Aslan burcunda, romantizm evinizde, karışıklık evinizde Balık burcunda Neptün ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Bugün, çekici bir gülümsemeye sahip biri tarafından yanlış yola yönlendirilebilirsiniz. Bu, daha önce içinde bulunduğunuz bir ilişki durumudur, kendinize bir daha yapmayacağınıza söz vermiş olabilirsiniz. Kafanız berraklaşana kadar bugün aşka ara verin.

19 Temmuz Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Merkür, evinizin ve ailenizin evinde Koç burcunda Kayron ile kare açı yapıyor. Ailen bugün seni kurtarmaya geliyor. İster duygusal ister finansal olsun, ihtiyacınız olan desteği alırsınız. Koç, bir akrabanız size yardım etmeye hazır ve onların yardımını kabul etmek ikiniz için de şifa olabilir.


Boğa Burcu
Boğa Burcu 19 Temmuz – 25 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, telleriniz geçici olarak kesişebilir. Boğa, net talimatlar tam zamanında geliyor.

Hafta, 18 Temmuz Pazar günü, Mars’ın Aslan’da, konut evinizde, teknoloji evinizde Balık’ta Neptün ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Bugün evde elektrik, su veya elektrikle ilgili sorunlar olabilir. Önemli ayarlamalar yapmadan işleri halledemeyeceğinizi fark ettiğinizde kıvılcımlar uçabilir. Artık planlarınız yerini yeni bir önceliğe bırakmalı.

19 Temmuz Pazartesi günü iletişim evinizdeki Yengeç burcundaki Merkür şifa evinizde Kiron ile kare açı yapıyor. Şaşırtıcı bir kaynaktan bazı şifalı sözler duyma fırsatınız var. Bir kardeş, kuzen veya başka bir yakın akraba ile zorluk yaşıyorsanız, bugün onlardan farklı bir melodi duyabilirsiniz. Bu, konuşmaya olumlu bir şekilde devam etmek için harika bir fırsat. Şimdi bir anlayış köprüsü inşa edebilirsiniz.


İkizler Burcu
İkizler Burcu 19 Temmuz – 25 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

İkizler, ufukta finansal bir fırsat var. Bu hafta görünürde bir pot altın olabilir.

Hafta 18 Temmuz Pazar günü, Mars’ın Aslan burcunda, iletişim evinizde, kariyer evinizde Balık burcunda Neptün ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Bugün ekibinize ve özellikle amirinize e-posta gönderirken dikkatli olun. “Tümünü yanıtla” düğmesini kullanırken ve metinleri gruplarken dikkatli olun. Bir yanlış iletişim biraz açıklama gerektirebilir.

19 Temmuz Pazartesi günü Yengeç burcundaki Merkür, geleceğin evinizdeki Kayron’a kare açı yapıyor. İkizler, bu bütçeyi aşmak için harika bir gün. Borçsuz yolculuğa katılmaya veya emeklilik tasarruflarınızı finanse etmeye bakın. Geçmişte planlama konusunda pek iyi olmayabilirsiniz ama şimdi Chiron’un iyileştirici enerjisi geleceğin evinde oturuyor. Bugün yaptığınız seçimler, gelecekte keyifle dans etmenizi sağlayabilir.


Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 19 Temmuz – 25 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Yengeç, bu hafta ihtiyacın olanı elde etmede zorluklar olabilir. Ta ki bazı kuralları çiğneyene kadar.

Hafta, 18 Temmuz Pazar günü, Mars’ın Aslan’da, para evinizde, inançlar evinizde Balık’ta Neptün kavuşum yapmasıyla başlıyor. Bugün, potansiyel bir para kazanma fırsatı, konfor alanınızın dışında olabilir. Belki de yapabileceklerinizin bir üst sınırı olduğuna inanıyorsunuz. Ya da çocukluktan kalma bazı olumsuz para mesajlarınız olabilir. Yengeç, bu düşünceler gün ışığına çıktıkça, refahın önündeki engelleri kaldırabilirsiniz. Duygularınız hakkında günlük tutmak için bugün biraz zaman ayırın.

19 Temmuz Pazartesi günü, Merkür, kendi burcunuzdaki Yengeç burcunda, kariyer evinizde Kayron ile kare açı yapıyor. Bugün bir süpervizör sizin için gelebilir. Bu, sizi hem şaşırtan hem de sevindiren beklenmedik bir nimet olabilir. Bu kişi sizi üst yönetime karşı savunabilir veya şirket içinde bir transfer veya hatta yeni bir iş için size bir tavsiyede bulunmaya istekli olabilir.


Aslan Burcu
Aslan Burcu 19 Temmuz – 25 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta Evrenden mesajlar alıyorsunuz. Aslan, işaretleri okumanın zamanı geldi.

Hafta, 18 Temmuz Pazar günü, kendi burcunuzdaki Aslan’da, kaynaklar evinizde Balık’ta Neptün ile kavuşum yapan Mars’la başlıyor. Bugün bir söz tutulmadı ya da birileri gerçeği büküyor olabilir. Bir banka veya kurum size vadettikleri faiz oranını vermeyebilir veya umduğunuz gibi bir yatırım gelmeyebilir. Bugün, yalnızca aşina olduğunuz şeylere yatırım yapmak önemlidir. Şaşırtma bugün oldukça mümkündür.

19 Temmuz Pazartesi günü Yengeç burcundaki Merkür, sezgi evinizde, inanç evinizde Kayron ile kare açı yapıyor. Bugün koruyucu meleğiniz yanınızda, sizi izliyor ve doğru yönde size rehberlik ediyor. Bugün işaretlerin farkında olmak güzel. Bir şey işe yaramazsa, başka bir şeye geçin. Önünüzdeki yol kapalıysa, bunu yanlış yolda olduğunuzun bir alameti olarak kabul edin. Bugün, esnek olmak anahtardır.


Başak Burcu
Başak Burcu 19 Temmuz – 25 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Başak, şifa enerjisi arkadaşlarından gelir. Bu hafta size yakın biri, yeni bir yol aramanız için size ilham veriyor.

Hafta, 18 Temmuz Pazar günü, Mars’ın Aslan burcunda, sezgi evinizde, ilişkiler evinizde Balık burcundaki Neptün ile zorlu bir kavuşum yapmasıyla başlıyor. Bugün, sevgilinizin ne düşündüğünü bildiğinizden oldukça emin olabilirsiniz, ancak yine de bir mil ile kaçırabilirsiniz. Tellerinizi bugün çaprazlamak çok kolay. Bu özellik, genellikle kolayca algıladığınız titreşimleri gizleyebilir. Bugün, karanlıkta bir iğneye iplik geçirmeye çalışmak gibi.

19 Temmuz Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Merkür, dostluk evinizde, kaynaklar evinizde Kayron ile kare açı yapıyor. Başak, bir arkadaşının seni desteklemek için elinden geleni yaptığını fark ettiğinde kulaktan kulağa gülümsüyor olabilirsin. Bu kişi gelecekle ilgili planlarınızı dinlemeye hazır. Onlara ulaş ve onlara kalbinden geçeni söyle.


Terazi Burcu
Terazi Burcu 19 Temmuz – 25 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, önemli bir kariyer sorusu üzerinde tereddüt ediyor olabilirsiniz. Ancak Terazi, net bir seçim ortaya çıkacaktır.

Hafta, 18 Temmuz Pazar günü, topluluk evinizde, Mars’ın Aslan’da, iş evinizde Balık’ta Neptün ile kavuşum yapmasıyla başlar. Önümüzdeki hafta çalışmanıza baktığınızda ilhamsız hissedebilirsiniz. Terazi, önemli bir şey yapmayı ve topluluğa yardım etmeyi hayal ediyor olabilirsiniz. Bu değerli bir hedeftir. Bugün yeni bir çalışma ve geçim yolu tasarlamak için iyi bir gün. Evrenden ilham isteyin ve önümüzdeki hafta boyunca fikirler akacak.

19 Temmuz Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Merkür, itibar evinizde, ortaklıklar evinizde Kayron’a kare açı yapıyor. Bugün işinizle veya ait olduğunuz bir grupla bağlantılı kişilerle tanışarak arkadaş çevrenizi genişletebilirsiniz. İnsanlarla çevrimiçi sohbet etmeye başlayabilir ve ortak ilgi alanları bulabilirsiniz. Aşkı arıyorsanız, bir arkadaşınızı kenara çekip aşk tavsiyesi istemek için ideal bir zaman.


Akrep Burcu
Akrep Burcu 19 Temmuz – 25 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Akrep, mistik olaylar yaşanıyor. Bu hafta, Evren doğrudan sizinle konuşuyor.

Hafta, 18 Temmuz Pazar günü, Mars’ın Aslan burcunda, kariyer evinizde, risk alma evinizde Balık burcunda Neptün ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Bugün, işiniz hakkında çok hevesli hissetmiyor olabilirsiniz. Ancak bu enerji şu anda büyük bir sıçrama yapmaya elverişli değil. Eğilimleriniz ve fikirleriniz var, ancak planlarınızın daha fazla zamana ihtiyacı var. Şimdi bir general olun ve kampanyanızı anlamlı işler bulmak için planlayın.

19 Temmuz Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Merkür, sertifika ve diploma evinizde, iş evinizde Kayron’a kare açı yapıyor. Bir kurumdan diploma borcunuz varsa, yönetimle bağlantı kurmak ve o kağıdı almak için iyi bir zaman. Akrep, üniversiteye dönmeyi de düşünüyor olabilirsiniz. Çalışma materyalleri toplayarak veya danışmanlarla görüşerek hazırlanıyor olabilirsiniz. Gayrimenkul veya noterlik ruhsatı için şimdi test etmeyi düşünün.


Yay Burcu
Yay Burcu 19 Temmuz – 25 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, kesin bir “hayır”, “belki”ye dönüşüyor. Yay burcu, doğru yoldasın.

Hafta, 18 Temmuz Pazar günü, Mars’ın Aslan burcunda, maneviyat evinizde, atalarınızın evinde Balık burcunda Neptün ile kavuşum yapmasıyla başlar. Ruhsal olarak büyüdükçe, kendinizi bazı çocukluk inançlarınızdan uzaklaşırken bulabilirsiniz. Şimdi Evrenle bağlantınıza daha fazla güveniyorsunuz. Bugün dua etmek, kutsal metinleri okumak veya meditasyon yapmak gibi ruhsal uygulamaları günlük yaşamınıza getirmeye bakmak için iyi bir gün. Ayrıca yürüyüş meditasyonu yapabilir, bir şükran günlüğüne yazabilir veya olumlamalar söyleyebilirsiniz.

19 Temmuz Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Merkür, kaynak evinizde, yavru evinizde Kayron ile kare açı yapıyor. Çocuklarınız, yeğenleriniz ve yeğenleriniz varsa, şu anda onlara maddi yardımda bulunmanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Çocuklarınızla harçlıklar hakkında konuşuyor olabilirsiniz veya belki de torunlarınıza doğum günü hediyesi gönderiyorsunuz. Yay burcu, bu dönemde genç akrabalar için yatırım hesapları açmakta fayda var.


Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 19 Temmuz – 25 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Oğlak, romantik bir fantezi gerçek olabilir. Bu hafta, dinlemeye istekli olmak çok önemli olacak.

Hafta, 18 Temmuz Pazar günü, Mars’ın Aslan burcunda, kaynaklar evinizde, anlaşmalar evinizde Balık burcundaki Neptün ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Bu, bir anlaşma imzalamak veya bir sözleşmeye nihai onayı vermek için zor bir enerjidir. Bir araba satın almayı veya bir daire için alım satım sözleşmesi imzalamayı düşünüyorsanız, bugün zorluklarla karşılaşabileceğinizi bilin. Hukuki meselelerle ilgilenmek için haftanın sonlarına kadar beklemek harika olurdu. İmzalamanız gerekiyorsa, her hükmü dikkatlice okuyun ve hoşunuza gitmeyen noktalar üzerinde pazarlık yapıp yapamayacağınıza bakın.

19 Temmuz Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Merkür, ilişkiler evinizde, ev ve aile evinizde Kayron ile kare açı yapıyor. Bir aile üyesi size gelebilir ve af dileyebilir. Bir yabancılaşma dönemi olabilirdi ya da belki de birkaç dakika önce ayağınıza bastılar. İstekleri samimi ve bugün bir yarayı iyileştirme fırsatınız var.


Kova Burcu
Kova Burcu 19 Temmuz – 25 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Kova burcu, bu hafta kendinizle ilgili şaşırtıcı bir farkındalık yaratıyorsunuz. Bu size güven konusunda büyük bir destek sağlayabilir.

Hafta, 18 Temmuz Pazar günü, Mars’ın Aslan burcunda, ilişkiler evinizde, finans evinizde Balık burcunda Neptün ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Sevgilinizle aklınıza gelebilecek her konuda hemfikir olsanız da bugün para konusunda anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Şimdi partnerinizle bazı sorunları çözme fırsatınız var. Bir elektronik tabloya sayılar koyarak aynı sayfada olabilirsiniz.

19 Temmuz Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Merkür, esenlik evinizde, öz-düşünce evinizde Kayron ile kare açı yapıyor. Olumsuz düşünmek ve kendinizi eleştirmek fayda sağlamaz. Bunun farkında olabilirsiniz, ancak bu, kırılması zor bir alışkanlık olabilir. Bütün gün kendiniz hakkında sadece olumlu düşünceler düşünerek geçirmeyi düşünün. Kendine iltifat et. Kova, günü enerjik ve iyimser hissederek bitireceksiniz.


Balık Burcu
Balık Burcu 19 Temmuz – 25 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Haftaya başkalarına bağımlı hissederek başlayabilirsiniz. Ancak Balık, haftayı kendine güvenen ve güçlü hissederek bitirebilirsin.

Hafta, 18 Temmuz Pazar günü, Mars’ın Aslan’da, iş evinizde, kendi Balık burcunuzdaki Neptün ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Yapmak isteyeceğiniz son şey, tam bir günü iş ve angarya yaparak geçirmektir. Ancak, iş programa göre olabilir. Yarım gün iş ve yarım gün oyun yaptığınız bir uzlaşma aramayı düşünün. Veya 25 dakikalık çalışma ve ardından 5 dakikalık bir moladan oluşan Pomodoro yöntemini deneyin.

19 Temmuz Pazartesi günü, Merkür Yengeç burcunda, romantizm evinizde, öz-değer evinizde Kayron ile kare açı yapıyor. Aşkı ararken, içsel çalışmalar yaparak harika bir eşleşme bulma sürecini hızlandırabilirsiniz. İlişkiye ne kadar çok şey kattığınızı fark ettiğinizde, harika bir partneri kendinize çekmek kolaydır. Yazar Louise Hay tarafından önerildiği gibi, kendini sevme alıştırmalarına bakın. Romantizm kesinlikle takip edecek.

Kaynak: https://www.astrology.com/us/horoscope/index-weekly.aspx


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.