Haftalık Burç Yorumları (12 Temmuz – 18 Temmuz Haftası)

Haftalık burç yorumları ve KoçBoğaYengeçİkizlerAslanBaşakTeraziKovaAkrepYayOğlakBalık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu
Koç Burcu 12 Temmuz – 18 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Koç, haftanın çoğu için bir sakinlik hissi var – yok olana kadar.

Hafta 12 Temmuz Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Merkür’ün psişik yetenek evinizde Balık burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, insanların düşüncelerine ve motivasyonlarına dair anlık içgörüler yaşayabilirsiniz. Satranç tahtasında satranç taşları gibi insanlar görebilirsiniz. İstediklerini elde etmek için kullandıkları farklı stratejileri görüntüleyebilirsiniz. Bu, başkalarına yardım etmek ve kendiniz için kazanç sağlamak için kendinizi konumlandırmanıza yardımcı olabilir.

13 Temmuz Salı günü Aslan burcundaki Venüs macera ve romantizm evinizde Mars ile kavuşum yapacak. Kendinizi gergin hissediyor olabilirsiniz. Aşk (ya da en azından delicesine aşık olma) için çekici bir olasılık bugün ortaya çıkıyor. Şimdi aklında başka bir şey yok. Libidonuz sayılmak için ayağa kalkıyor. Bugün sosyal veya romantik bir bağlantı kurma konusunda oldukça ısrarcı olabilirsiniz. Koç, biraz kalp emojisi göndererek başla ve aşkın kapısını çaldığında ne olduğunu gör.


Boğa Burcu
Boğa Burcu 12 Temmuz – 18 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Boğa burcu, özellikle kendinize güveniyorsanız, bu haftanın büyük bir bölümünde huzurlusunuz.

Hafta, 12 Temmuz Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Merkür’ün dostluk evinizde Balık burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bugün bir arkadaşınızdan, kardeşinizden veya kuzeninizden iyi haberler alabilirsiniz. Size iltifat etmek ve desteğiniz için teşekkür etmek için buradalar. Bu, birçok gülümsemeye neden olabilir.

13 Temmuz Salı günü, Venüs Aslan burcunda, evinizde ve ailenizde Mars ile kavuşum yapacak. Sen ve sevgilin birlikte evcilik oynamaya hazırlanıyor olabilirsiniz. Bir süredir birlikte yaşıyor olsanız bile, gelecekte yeniden dekore ediyor veya hayalinizdeki eve taşınmayı tartışıyor olabilirsiniz. Pratik diyalog, kanepenin etrafında oldukça hızlı bir şekilde şakacı bir şekilde birbirini kovalamaya yol açabilir. Boğa, günü tatmin edici bir romantizmle bitirebilirsin.


İkizler Burcu
İkizler Burcu 12 Temmuz – 18 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, daha sessiz enerji içeri giriyor. İkizler, dalgaların durgunluğunda tahtasında oturan bir sörfçü gibisin.

Hafta 12 Temmuz Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Merkür ile kariyer evinizde Balık burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, iş gerçekten iyi gidebilir. Yaptığınız bir rapor veya zor bir müşteriyi nasıl idare ettiğiniz için bir miktar takdir alabilirsiniz. Bir iş arıyorsanız, bugün mükemmel bir görüşme yapabilir ve hatta hemen bir iş teklifi alabilirsiniz.

13 Temmuz Salı günü Aslan burcundaki Venüs iletişim evinizde Mars ile kavuşum yapacak. Sevgilinizden (ya da bu yeni bir ilişkiyse potansiyel sevgilinizden) bir metin okurken her yeriniz karıncalanıyor olabilir. Bu sözler sizi onların kollarına gönderebilir. Bugün, özel biriyle daha derin, daha yakın bir ilişkiye sahip olmak için harika bir fırsatınız var. İkizler, aşkı arıyorsanız, çekici bulduğunuz birine ulaşmak için bu iyi enerjiyi kullanın.


Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 12 Temmuz – 18 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, enerji ısınıyor. Yengeç, beklediğiniz fırsat geliyor.

Hafta 12 Temmuz Pazartesi günü, kendi burcunuzda olan Merkür ile, bilgelik evinizde Balık burcunda Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. İnsanlar bilginiz ve içgörünüz için kapınızda sıraya giriyor olabilir. Bir koç veya danışman iseniz, yeni müşteriler bulabileceğiniz için bu sizin için oldukça yoğun bir hafta olabilir. Hipnoz veya alternatif sağlık uygulamanız için bir hizmet paketi başlatmak için harika bir gün.

13 Temmuz Salı günü Aslan burcundaki Venüs, finans evinizde Mars ile kavuşum yapacak. Genel olarak, bu yön aşık olmakla ilgili olsa da, bugün bir nesneye aşık olabilirsiniz. O kırmızı Tesla’yı elde etme arzunuz bugün bunaltıcı olabilir. Showroom’a girip depozito yatırmanıza neden olabilir. Yengeç, bugün anlık satın alımlara karşı temkinli, çünkü onlar için bir süredir ödeme yapıyor olabilirsiniz.


Aslan Burcu
Aslan Burcu 12 Temmuz – 18 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Aslan, planlar ikinci planda. Bu hafta yazın şenlikli günleri.

Hafta, 12 Temmuz Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Merkür’ün kaynak evinizde Balık burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, size uzun bir süre boyunca sağlam bir gelir kaynağı sağlayabilecek olağanüstü bir fırsat duyabilirsiniz. Neredeyse çok kolay; atlamamaya dikkat edin. Evrenden gelen bu hediyeyi bulmak için etrafınızda olup bitenlere çok dikkat edin.

13 Temmuz Salı günü, kendi burcunuzdaki Venüs, güven evinizde Mars ile kavuşum yapıyor. Karizmanız bugün listelerin dışında. Gittiğiniz her yerde tüm gözler üzerinizde. Bugün aşkı bulmak için harika bir gün. Yüz yüze veya çevrimiçi tanışma siteleri aracılığıyla yeni insanlarla tanışmaya hazır olun. Aşk bugün seni arıyor.


Başak Burcu
Başak Burcu 12 Temmuz – 18 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Başak, hayat yavaşlar. Bu haftanın başlarında arkadaşlarınızla geçirecek vaktiniz var.

Hafta 12 Temmuz Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Merkür ile ilişkiler evinizde Balık burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bugün bir arkadaşınız, ilişkiniz veya aşk arayışınız hakkında size özel bir fikir verebilir. Söyleyeceklerini dinlemeye istekli olmak iyi bir fikirdir. Başak, çok akıllısın ve aklın bilgiyi çok hızlı bir şekilde analiz edebilir. Ancak, yanıt vermeden önce bu tavsiyenin içeri sızmasına izin vermeyi düşünün.

13 Temmuz Salı günü Aslan burcundaki Venüs, büyü ve psişik yetenek evinizde Mars ile kavuşum yapacak. Evren şimdi dinliyor, bu yüzden dileklerinizi kozmosa göndermek iyi bir fikir. Bunu bir mum yakarak ve ne istediğinizi görselleştirerek yapabilirsiniz. Bir su kütlesinin kenarında yürüyebilir ve Evren ile konuşabilirsiniz. Ya da bugün değerli taşlı takılar giyin; güç için elmas, aşk için yakut, para için sitrin veya barış için ametist.


Terazi Burcu
Terazi Burcu 12 Temmuz – 18 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta biraz ün kazanabilirsiniz. Terazi, tanınmak için seçildiniz.

Hafta 12 Temmuz Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Merkür’ün iş evinizde Balık burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bugün işiniz veya kariyeriniz için, bir takıma liderlik etmek için bir iş teklifi veya terfi gibi olağanüstü bir fırsat olabilir. Bir iş başvurunuz varsa, görüşmeyi planlamak için harika bir gün.

13 Temmuz Salı günü Aslan burcundaki Venüs, dostluk ve topluluk evinizde Mars ile kavuşum yapacak. Aşk senin için dışarıda. Aşkı arıyorsanız, bu yön, ilgilendiğiniz birine ulaşmak veya arkadaşlarınızdan sizi düzeltmelerini istemek için harikadır. Terazi, kalbin korkundan daha güçlüdür. Gözlüğü çıkarın ve sevginin tam önünüzde durduğunu görebilirsiniz.


Akrep Burcu
Akrep Burcu 12 Temmuz – 18 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Akrep, bekleme oyununu oynuyorsun. Bu hafta sabır gerekiyor.

Hafta 12 Temmuz Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Merkür ile eğlence ve macera dolu evinizde Balık burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bu, eğlenmek ve eğlenmek için bağlantı kuracak birini bulmak için harika bir gün olabilir. Bu, dans etmeyi, dışarıda oyun oynamayı veya kanepede yatmayı içerebilir. Bu özellik aynı zamanda doğurganlığı da artırabilir, bu nedenle faaliyetler samimi hale gelirse bunu aklınızda bulundurun.

13 Temmuz Salı günü Venüs Aslan burcunda kariyer evinizde Mars ile kavuşum yapacak. Arzu gezegeni Venüs, odağınızı mesleğinize odaklayarak eylem odaklı Mars ile buluşuyor. Akrep, şu anki işinizde neyi başarmak istediğinizi amirinizle konuşmak için harika bir zaman. Ve doğru şirkette olduğunuzdan eminseniz, interneti özgeçmişinizle örtmenin ya da kendi işinizi kurmanın zamanı geldi.


Yay Burcu
Yay Burcu 12 Temmuz – 18 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Yay burcu, bu hafta hayatınıza daha sakin bir enerji yerleşiyor, en azından şimdilik.

Hafta 12 Temmuz Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Merkür’ün evinizde ve ailenizde Balık burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bu, evde mutluluk için çok pozitif bir enerjidir. En suskun akrabalarınızdan biriyle, eski yaraları iyileştiren ve soğuk kalpleri eriten bir atılım olabilir. Bu aynı zamanda yeni bir ev bulmak için iyi bir enerjidir. Yeni konutunuzu çevrimiçi olarak bulabilir ve hatta görmeden satın almayı düşünebilirsiniz.

13 Temmuz Salı günü Aslan burcundaki Venüs, yolculuklar ve seyahat evinizde Mars ile kavuşum yapacak. Seyahat böceği tarafından ısırılmak, yetersiz bir ifadedir. Bütün olarak yutulabilirsin. Yay, mümkün olan herhangi bir macera arıyor olabilirsiniz. Ancak, programınıza veya bütçenize göre dünyayı dolaşmak mümkün değilse, arabaya binip bir sonraki şehre gitmeyi düşünün. Yeni bir yemek deneyin. Veya dünyanın diğer ucundaki tanıdığınız birine ulaşın. davetiye alabilirsiniz.


Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 12 Temmuz – 18 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Oğlak, kendine bir ilişki fırsatı sunar. Bu hafta, sevgi nesnesisiniz.

Hafta 12 Temmuz Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Merkür ile iletişim evinizde Balık burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bir sözleşme veya yasal bir konu ile olumlu bir sonuca sahip olabilirsiniz. İş sözleşmesi imzalamak üzere olabilirsiniz. Artık ek izin veya esnek bir çalışma programı gibi konuları görüşebilirsiniz. Bir davaya bakıyorsanız, şu anda mükemmel bir temsil bulabilirsiniz.

13 Temmuz Salı günü Aslan burcundaki Venüs, kaynaklar evinizde Mars ile kavuşum yapacak. Bu yön size biraz vahşi ve tatmin edici sevişme getirebilirken, aynı zamanda finansal bir beklenmedik fırsat için de fırsat sunuyor. Büyük bir satış veya pasif bir gelir seçeneği de dahil olmak üzere para fırsatları konusunda uyanık olmak iyi bir fikirdir. Ve romantizm söz konusu olduğunda, yakın zamanda tanıştığınız biriyle harika bir eski zaman geçirebilirsiniz.


Kova Burcu
Kova Burcu 12 Temmuz – 18 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, tüm ördekler üst üste dizildi. Kova, ilerlemek için ihtiyacın olan her şeye sahipsin.

Hafta 12 Temmuz Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Merkür’ün para evinizde Balık burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, neredeyse hiç çaba gerektirmeyen bir finansal beklenmedik kazanç elde edebilirsiniz. O kadar kolay sızabilir ki, gerçek olmadığını düşünürsünüz. İş, satış veya yatırımla ilgili fırsatlar için gözlerinizi dört açın. Birisi kulağınıza harika bir hisse senedi ipucu fısıldayabilir.

13 Temmuz Salı günü Aslan burcundaki Venüs, ilişkiler evinizde Mars ile kavuşum yapacak. Bugün, aşk arketipleri size harika bir ilişki enerjisi vermek için bir araya geliyor (hangi cinsiyeti ararsanız arayın). Kova, çıkıyorsanız, bu yön yeni aşkı bulmak için harika. Çevrimiçi flört profilinize verilen yanıtlara göz atın veya bir arkadaşınızdan ilk randevunuzu ayarlamasını isteyin.


Balık Burcu
Balık Burcu 12 Temmuz – 18 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta rahat bir nefes alabilirsiniz. Balık, hak ettiğin bir mola aldın.

Hafta 12 Temmuz Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Merkür’ün güven evinizde kendi Balık burcunuzda Jüpiter ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Etkili insanlarla ve potansiyel bir aşk ilişkisiyle bağlantı kurmak için bugün olağanüstü derecede iyi şanslar yaşayabilirsiniz. Balıklar, önce nasıl bir bağlantı kurmak istediğinizi gözünüzde canlandırarak “aramanızı” yapın. Tanışmak istediğiniz çeşitli uzmanlar ve ünlülerden oluşan bir vizyon panosu oluşturabilirsiniz. Her zamanki altı derecelik ayrılık bugün ortadan kalkıyor.

13 Temmuz Salı günü, Venüs Aslan burcunda, iş evinizde Mars ile kavuşum yapacak. Bu, ilişkiler için iyi bir yön olsa da, sizi oldukça üretken hale getirebilir. Yapmak istediğiniz işe odaklanın (albümünüzü bitirmek, senaryonuzu yazmak, resim yapmak, öğretmek vb.) ve projede önemli bir dönüm noktasını tamamlayabilirsiniz. Ve bugün çok üretken olduğun için akşama romantik bir randevuya çıkabilirsin.

Kaynak: https://www.astrology.com/us/horoscope/index-weekly.aspx


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.