Günlük İş Burç Yorumları 9 Temmuz 2021

9 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 9 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Yengeç burcundaki yeni ay senin için güçlü bir yeni başlangıç, Koç. Bu, kariyer sektörünüzde geri giden Oğlak burcundaki yetkili Plüton’un tersine, duygusal dünyanızda gerçekleşiyor. Yönetici olarak yeni bir pozisyona başlayabilir veya sonunda duygusal olarak tatmin edici bir iş bulabilirsiniz. Sizin için uygun olan ve ihtiyaçlarınızı ön plana çıkarmanızı sağlayan yeni başlangıçlara “evet” deyin!


Boğa Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Sevgili Boğa, iletişim açısından sizin için yepyeni bir gün. Bunalmış olabilirsiniz ve kozmos, kendinize bakmanız için frenleri pompalıyor. Yengeç burcundaki yeni ay iletişimle ilgili üçüncü evinizde ve rüyalar sektörünüzde Balık burcunda geri giden Neptün ile olumlu bir açı oluşturuyor. Bu sadece sizin için büyük bir sınır belirleme anı değil, aynı zamanda bu zamanda çok önemli bir yaratıcı projeye de başlayabilirsiniz. Fikirler için sezginize dokunun.


İkizler Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

İkizler, yeni bir iş fırsatı veya projeye bugün başlayabilir. Bunun nedeni, Yengeç burcundaki yeni ayın kazanılan gelirin ikinci evini aktive etmesidir. Ay ayrıca kariyer sektörünüzde yaratıcı realist Neptün’e (geri hareket) pozitif enerji gönderiyor. Bu, doğal yaratıcılığınızı harekete geçiriyor ve hatta sizin için yeni gelir akışları sağlayabilir. Özgünlükle ilerleyin; diğerleri şu anda fikirlerinizi kabul edecek.


Yengeç Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma Yengeç Burcu Yorumları

Seni seçmenin zamanı geldi, Yengeç! Kendiniz üzerinde çok çalışıyorsanız, sorumluluklar üstleniyorsanız ve uyumaya zaman ayıramıyorsanız, ihtiyacınız olan buluş budur. Yengeç burcundaki yeni ay burcunuzda, siz, kariyeriniz ve iş ortaklıklarınız arasında gerilim yaratıyor. Sizin için daha iyi bir yola girebilmek için ayrılmaz bir ortaklık sona ermelidir. Yeni ay, Chiron ve Pluto ile sert açılar oluşturuyor ve size bir değişiklik yapmak için gerekli direnci veriyor.


Aslan Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma Aslan Burcu Yorumları

Leo, uzun bir çalışma döneminden sonra olumlu kariyer değişiklikleri yaşamanın zamanı geldi. Yengeç burcundaki yeni ay, gizli onikinci evinizde, kariyer sektörünüzde Boğa burcundaki Uranüs ile destekleyici bir açı oluşturuyor. Uranüs ani değişimi, isyanı ve özgünlüğü işaret eder. Bu, sizinle aynı hizada olmayan işten vazgeçmeniz veya devam etmeniz istendiğini hissedebileceğiniz bir zamandır. Gerçek benliğine değer vermenin zamanı geldi Aslan!


Başak Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma Başak Burcu Yorumları

Başak, senin için yeni fırsatlar geliyor! Yengeç burcundaki yeni ay, gelecek vizyonunuz, hayalleriniz ve hedeflerinize doğru ilerlemede yeni bir başlangıcı etkiliyor. Yeni ay aynı zamanda iş ortaklığı sektörünüzde geri giden Balık burcundaki Neptün ile destekleyici bir bağlantı kuruyor. Neptün Balık’ta geri giderken gerçeği ortaya çıkarabilir ve bu süre zarfında yeni gerçekleşmelere gelebilirsiniz. Size uygun olanla ilerlemeyi seçin.


Terazi Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma Terazi Burcu Yorumları

Sevgili Terazi, bu taze ay döngüsü sırasında sizin için ufukta yeni bir kariyer hamlesi var. Terazi burcundaki yeni ay kariyer sektörünüzde ve Balık burcunda geri giden Neptün ile dönüştürücü bir bağlantı kuruyor. Geçmişteki çabalarınızın bir sonucu olarak bir terfi, övgü veya profesyonel bir destek alabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken bir şey, bir işbirlikçi tarafından geri tutulmuş hissetmektir ve işinizin bu alanını değiştirebilirsiniz. Size uygun kişilerle ortaklıklar kurun.


Akrep Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma Akrep Burcu Yorumları

Yeni bir zihniyet ve ufkunuzu genişletmek artık iş hayatınızda sizin için önemli bir odak noktası, Akrep. Bazı aksiliklerle uğraştınız; bu sizin için canlandırıcı bir an. Yengeç burcundaki yeni ay, inançlarla ilgili dokuzuncu evinizde ve altıncı iş evinizdeki Kayron ile Koç burcunda zorlu bir görünüm oluşturuyor. Bazı durumlarda kalmanın gerekli olduğunu düşünmüş olabilirsiniz, ancak şimdi iş yükünüz açısından kendi kararlarınızı verebilirsiniz.


Yay Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma Yay Burcu Yorumları

Archer, konu yatırımcılara, diğer insanların paralarına ve borçlarına gelince yeni bir bakış açısı kazanabilirsin. Belki bir işletme kredisi veya işletmeniz için çok ihtiyaç duyulan finansmanı çevreleyen konuşmalar başlatmanız gerekiyor? Yengeç burcundaki yeni ay, paylaşılan kaynaklarla ilgili sekizinci evinizde, bu yeni enerjiyi getiriyor. İhtiyaçlarınızı tam olarak nerede savunmadınız? Bu yeni ay döngüsü, sizi uyum sağlayacak değişiklikler için zorlamaya teşvik ediyor. Yeni sözleşmeler size yardımcı olacaktır.


Oğlak Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak, iş ortaklıklarınızda yeni bakış açıları yaşıyorsunuz. Belki de fikirlerinizi ve yaratıcılığınızı kontrol eden bir kişi veya kuruluşla çalışıyorsunuz? Bu kalıbın dışına çıkmanın zamanı geldi. Yengeç burcundaki yeni ay, işbirliği sektörünüzde, bu değişim baskısını gündeme getiriyor. Ayrıca altıncı iş evinizde İkizler’deki Merkür ile gerçeğinizi konuşuyorsunuz. Kendinizi özgür bırakın ve işinizde tamamlanmış hissetmeye doğru ilerleyin.


Kova Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma Kova Burcu Yorumları

İşiniz bir değişim yaşamak üzere, Kova. Görevlerinizde geri kalmış veya işinizde kısıtlanmış hissediyorsanız, bugün bir atılım gibi hissedebilirsiniz. Yengeç burcundaki yeni ay, işinizle ilgili altıncı evinizde ve ikinci para evinizde geri giden Neptün ile destekleyici bir bağlantı kuruyor. Başka yolların size bir gelir elde etmek için daha uygun olduğunu fark edebilirsiniz. Değerinizi geri kazanın.


Balık Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma Balık Burcu Yorumları

Sevgili Balık, bugün yeni bir başlangıç yaşanıyor. Yengeç burcundaki yeni ay, kendini ifade etme ve yaratıcılıkla ilgili beşinci evinizde. Projeleriniz söz konusu olduğunda ve ihtiyaç duyduğunuz şeylerle uyumluysa, yeni bir bakış açısı edinmenin zamanı geldi. Eğitim alanında veya çocuklarla çalışıyorsanız, bu da bu sektör için destekleyici bir unsurdur. Ders planları veya yeni çalışma stratejileri oluşturmak için sezginizi kullanın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.