Günlük İş Burç Yorumları 28 Temmuz 2021

28 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 28 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
28 Temmuz 2021 Çarşamba Koç Burcu Yorumları

Hayırsever Jüpiter haftalardır geri harekette ve bugün toplulukların güneş on birinci evinize geri dönecek, Koç. Aralık ayının sonuna kadar bu sektöre enerji vermeye devam edecek, ancak Ekim ayına kadar hala uykuda olacak. Jüpiter buradayken, profesyonel ağlarınızın ve derneklerinizin bu zamanda size çok yardımcı olduğunu göreceksiniz. Muhtemelen, ömür boyu profesyonel bir özlem peşinde koşmanız için kapıyı açan büyük bir bağlantıyla bağlantı kuracaksınız. Yüksekleri hedefleyin ve sıkı çalışın, yıldızlar sizi ileriye götürebilir. Ayrıca, Jüpiter’in şansı burada, muhtemelen önümüzdeki aylarda kariyerinizden daha fazla para kazanacaksınız.


Boğa Burcu
28 Temmuz 2021 Çarşamba Boğa Burcu Yorumları

Kudretli Jüpiter seni yeni zirvelere çıkarmaya kararlı, Boğa! Son aylarda, güneş enerjisi onbirinci evinizin içinde yörüngede dolandı, ama nihayet, bugün, güneş başarınızın onuncu evine geri giden bir evreye geri dönüyor. Artık yıl sonuna kadar, büyük yeni profesyonel zaferler ulaşılabilir olabilir. Alkışlar, ödüller, terfiler, zaferler veya şöhret de yakın olabilir. Hırslarınız bu kadar uğurlu bir şekilde aydınlatılmışken, dünyaya eşi benzeri olmadığını göstermek için çok çalışmalısınız. Geçmişteki mücadeleler, azim ve azim sizi buraya getirdi. Yükselmeye devam et. Parlamak için doğdun.


İkizler Burcu
28 Temmuz 2021 Çarşamba İkizler Burcu Yorumları

Son birkaç aydır, iyiliksever Jüpiter, güneş başarılarınızın onuncu evi olan İkizler’in ilk derecelerinde döndü. Endişelenmeyin, onun parlaklığına ve gücüne bir kez daha sahip olacaksınız, ancak 2022’ye kadar değil. Önümüzdeki yıl boyunca, başladığınız şeye devam edecek ve diğer tüm burçların üzerinde yükseleceksiniz. Bununla birlikte, Jüpiter şimdi güneş dokuzuncu genişleme evinizi ziyaret ederken, profesyonel yaşamınızla ilgili akademik, medya, yayıncılık veya uluslararası bir konuda ilerlemeye devam edebilirsiniz. Her şeyden önce, şu anda nerede olduğunuzu ve hala nereye gitmek istediğinizi düşünün. Şan için yetiştiriliyorsun.


Yengeç Burcu
28 Temmuz 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Yorumları

Büyük Faydamız olan Jüpiter gezegeni, bugünden başlayarak güneş enerjisi sekizinci evinize, Yengeç burcuna ışığını getirmek için geri dönecek. Bu yerleşimde, size muazzam bir servet getirme olasılığı var. Bir yandan, bu, kariyerinizdeki önceki sıkı çalışmanızdan olabilir – telif çekleri, ikramiyeler veya çok büyük komisyonlarla sonuçlanabilir. Bu aynı zamanda, iş planlarınızı tamamen yeni bir aşamaya taşımak için kaynakları sağlayan bir kredi onayı veya yatırım şeklinde de kendini gösterebilir. Aramaya başlamadıysanız ancak ihtiyacınız olan şeyin bu olduğunu biliyorsanız, araştırmaya ve doğru insanlarla bağlantı kurmaya başlayın.


Aslan Burcu
28 Temmuz 2021 Çarşamba Aslan Burcu Yorumları

Son aylarda, Büyük Faydamız Jüpiter, enerjisini güneş sekizinci zenginlik ve kaynaklar evinizde, Leo’da çevirdi. Muhtemelen daha fazla destek gördünüz, hatta önceki sıkı çalışmalardan büyük çeklerin geldiğini gördünüz. Bugün, Jüpiter bir kez daha sizden doğrudan gökyüzünde dans ediyor ve güneş iş ortaklıklarının yedinci evinde ikamet ediyor. Profesyonel anlaşmaları ve müzakereleri çevreleyen bir şans ve ivme dalgasına hazırlanın, çünkü onlar yüzünden üzerinize daha fazla refah yağdığını göreceksiniz. Müşteri veya doğru işbirlikçi arayışındaysanız, artık önünüze geçebilirler.


Başak Burcu
28 Temmuz 2021 Çarşamba Başak Burcu Yorumları

Büyük Faydamız Jüpiter, son aylarda güneş yedinci iş ortaklığı evinize enerji veriyor, Başak. Size, müzakerelerinizde daha fazla işbirliği ve uyumla dolu 2022’de hayatınızın nasıl görüneceğine dair bir önizleme verdi. Bugün, size muazzam bir şans ve fırsat dalgası vererek, güneş enerjisi altıncı istihdam evinize geri dönecek. Yılın başından beri muhtemelen çok fazla çalışmış hissediyor olsanız da, Jüpiter’in burada bir kez daha dansı size günlük işinizde daha fazla refah, neşe ve büyüme getirecek. Özgeçmişinizde mücevher haline gelen daha fazla sorumluluk ve proje üstleneceksiniz.


Terazi Burcu
28 Temmuz 2021 Çarşamba Terazi Burcu Yorumları

Jüpiter, son aylarda güneşteki altıncı istihdam evinizi ziyaret ederken size profesyonel bir şans yağdırıyordu, Terazi. Bununla birlikte, bugün, yaratıcılığın güneş enerjisi beşinci evinize geri dönerken, özellikle ilham aldığınızı göreceksiniz. Great Benefic’imiz yıl sonuna kadar burada kalacak ve size profesyonel hayatınıza entegre edebileceğiniz sanatsal fikirleri keşfetme şansı verecek. Zaten açıkça sanatsal bir alanda çalışıyorsanız, bu zamanı sizi farklı kılacak benzersiz fikirleri ve teknikleri keşfetmek için kullanmanız gerektiğini unutmayın. Dinlerken ve öğrenirken Muse’un konuşmasına izin verin.


Akrep Burcu
28 Temmuz 2021 Çarşamba Akrep Burcu Yorumları

Son aylarda Jüpiter’in yaratıcılıkla ilgili beşinci eviniz olan Akrep’in ilk derecelerinde dönmesiyle birlikte, doğrudan İlham Perisi’nden parlak fikirler ve dürtüler indiriyorsunuz. Ancak, yılın geri kalanında kalmak üzere bugün güneş enerjisi dördüncü evinize döndüğünde, diğer alanların artık sizin için parladığını göreceksiniz. Birçok Akrep için, işiniz için yer değiştirme, hatta yakındaki yeni bir yere transfer etme fırsatınız olacak. Evden çalışıyorsanız, ev ofisinizde daha fazla zaman geçireceksiniz ve muhtemelen üretkenliğinizi desteklemek için iç mekanı veya dekoru değiştireceksiniz. Gayrimenkul satın almaya veya kendi özel mağazanızı, işletmenizi veya mağazanızı açmaya hazırsanız, kendinizi evinizde hissettirecek mükemmel yeri bulacaksınız.


Yay Burcu
28 Temmuz 2021 Çarşamba Yay Burcu Yorumları

Son aylarda, hükümdarınız Jüpiter, güneş dördüncü evinizde, Yay’da kısa bir süre ikamet etti. Ancak bugün, size profesyonel olarak yardım edebileceği solar üçüncü iletişim evinize geri dönecek. Burada, tüm iş fikirlerinize genişleme getirecek, karmaşık kavramları öğrenmenize ve ileriye dönük planlarınıza yeni bir bakış açısı eklemenize yardımcı olacak. Ayrıca, herhangi bir yazma, konuşma, reklam veya marka oluşturma girişiminin ortasındaysanız, bunlar özellikle iyi bir şekilde yükselecek ve muhtemelen şirketinizle yeni kitlelere ulaşacak ve daha fazla refah çekecektir.


Oğlak Burcu
28 Temmuz 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Yorumları

Büyük Faydalı gezegenimiz Jüpiter, bugün burç ticareti yapıyor, Oğlak. Bu özellikle nadirdir, çünkü tüm geçişini bitirene kadar sürekli olarak bir sektörde yörüngede dönmeye devam eder. Son aylarda, güneş enerjisi üçüncü iletişim evinizi kısaca ziyaret ederek zihninizi ateşledi. Onun bir gerileme yoluyla ikinci güneş para evinize geri dönmesiyle, yıl sonuna kadar burada onun kutsamalarının tadını çıkaracaksınız. Jüpiter ne zaman bu küre içinde dans etse, para ağacını sallar ve altın yağmurları getirir. Artış, yeni bir iş veya kazançlı müşteriler şeklinde olsun, size daha fazla finansal bolluk gelmesini bekleyin.


Kova Burcu
28 Temmuz 2021 Çarşamba Kova Burcu Yorumları

Son aylarda, dokunduğunuz hemen hemen her şey altına dönüştüğü için bolluk yağmurları yaşadınız, Kova. Bunun nedeni, Büyük Benefik olan kudretli Jüpiter’in güneş enerjisiyle ilgili ikinci mali evinizi kısaca ziyaret etmesiydi. 2022’de bolluğunuzu genişletmeye devam edecek. Ancak, bir kez daha burcunuzda ikamet ediyor ve bu yılın geri kalanında bunu yapmaya devam edecek. Bu, evrenden gelen çok özel bir lütuftur—sizi mümkün olduğunca çok sayıda yeni profesyonel girişim başlatmaya teşvik eder. Arkanızda Jüpiter’in şansı varken, önümüzdeki on yılda hayatınızı dönüştürmek için güçlü ve yeni bir döngüdesiniz.


Balık Burcu
28 Temmuz 2021 Çarşamba Balık Burcu Yorumları

Mayıs ayının ortasından bu yana, yöneticiniz Jüpiter, burcunuz Balık’ın en erken derecelerini süsledi. Bu size yenilenmiş bir umut duygusu ve hayatınızda yepyeni bir bölüme başlamak üzere olduğunuza dair bir sezgi getirdi. Büyük Faydamız, 2022’de burcunuza geri dönecek. Ama ondan önce, bugünden başlayarak, güneş on ikinci evinize ay yürüyüşü yapacak. Jüpiter’in bu yerleşimi, önümüzdeki on yılda ulaşmak istediğiniz en önemli profesyonel planlarınız hakkında hayal kurarak daha fazla hayal kurmanıza yardımcı olacaktır. Aynı zamanda, perde arkasında bazı önemli projeler geliştirme adımlarına da bu dönemde başlayacaksınız.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.