Günlük İş Burç Yorumları 27 Temmuz 2021

27 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Salı günü için 27 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
27 Temmuz 2021 Salı Koç Burcu Yorumları

Kozmik habercimiz ve iş gezegeni Merkür, bugün burçları değiştirecek, Koç. Beşinci güneş yaratıcı evinize atlarken, zihniniz profesyonel yaşamınıza uygulamak isteyeceğiniz büyük fikirlerle dolacak. Sanat veya tasarım endüstrisindeyseniz, doğrudan veya dolaylı olarak, parlak fikirler üretmek için büyük bir fırsatınız olacak. Kendine güven ve çekicilik yayarken, teatral ve ikna edici bir şekilde konuşmak için harika bir şansın var. Fikirlerinizi ortaya koyun ve başkalarına büyük planlarınızı takip etmeleri için ilham verin. Bir konuşma yapmanız gerekiyorsa, uçan renklerle uçacaksınız.


Boğa Burcu
27 Temmuz 2021 Salı Boğa Burcu Yorumları

Son haftalarda, kozmik habercimiz Merkür’ün solar üçüncü iletişim eviniz olan Boğa’da parıldamasından keyif aldınız. Bugün, güneş enerjisi dördüncü evinize taşınıyor ve evden çalışırken üretken olmanıza ve odaklanmanıza yardımcı oluyor. Bir ev ofisiniz varsa, daha topraklanmış ve uyumlu hissetmek için alanınızı düzenleyin ve temizleyin. Kendinize ait bir dükkan, ofis veya iş yeri açmak için gayrimenkul meselelerini müzakere etme sürecindeyseniz, Mercury size çok şey kazandıracaktır. Yukarıda ve ötede, Merkür Aslan’dayken, şu anda nerede olduğunuzu değerlendirme ve kariyerinizi bir sonraki adımda nereye götürmek istediğiniz konusunda büyük hayaller kurma fırsatına sahip olacaksınız.


İkizler Burcu
27 Temmuz 2021 Salı İkizler Burcu Yorumları

Gezegen yöneticiniz Merkür, bugün güneş enerjisiyle ilgili üçüncü evinize, İkizler’e giriyor. Tüm burçlar arasında iletişim konusunda en usta olan siz olsanız da, şimdi daha da yükseğe uçacaksınız. Muhtemelen önümüzdeki haftalarda önemli sözleşmeler imzalamanız gerekecek. Hatta bazı heyecan verici iş seyahatleri için fırsatınız olabilir. Bunun sizi etkileyebileceği başka bir yol da, yeni teknoloji veya bilgisayarları ticari işlerinize entegre etmeniz gerekmesidir. Yazma, konuşma, reklamcılık veya markalaşma girişimi yoluyla büyük olasılıkla bir dönüm noktasına başlayacaksınız; bu nedenle, yeteneklerinizi yüksekleri hedeflemek için kullanın ve dünyanın yanıt vermesi için en önemli mesajlarınızı patlatın.


Yengeç Burcu
27 Temmuz 2021 Salı Yengeç Burcu Yorumları

Konuşkan Merkür, güneş enerjisiyle ilgili ikinci eviniz Yengeç’e girmek için bugün burcunuzdan ayrılıyor. Şimdi ve önümüzdeki haftalarda, gelirinizi, giderlerinizi, işletme varlıklarınızı ve eşyalarınızı değerlendirmek için kozmik habercimizin lazer noktası odağına sahip olacaksınız. Bu süre zarfında, ileriye dönük mali hayatınızı kolaylaştırmak için bir bütçe oluşturun. Ayrıca, serbest çalışıyorsanız, artık becerileriniz ve hizmetlerinizle ilgilenen bir müşteri akışına sahip olabilirsiniz. Kendinizi ve işinizi güvenle tanıtın ve büyük olasılıkla fikirleriniz tarafından alınacaktır. Tutkunuzu gösterin ve rakiplerinizin bir adım üstünde olacaksınız.


Aslan Burcu
27 Temmuz 2021 Salı Aslan Burcu Yorumları

Haftalardır çok fazla kozmik gücün tadını çıkardın Leo. Venüs size katıldı, ardından Mars ve en sonunda güneş. Venüs ve Mars’ın evrenin ilgilenmesi gereken başka yönleri olsa da, Merkür bugünden itibaren size katılmaya karar verdi. Zodyak burcunuzdaki kozmik habercimizle, muazzam bir görüş netliğine ve herhangi bir fikrinizi ikna etme gücüne sahip olacaksınız. Dakikada bir mil koşan zihninizle, önümüzdeki yıl üstesinden gelmek istediğiniz en önemli planları formüle ederken kendinize güven duyacaksınız. İş meselelerinize mantık getirmek için Merkür’ün enerjisini kullanın. Tüm yazma, konuşma ve iletişim konularında kazanan bir avantajınız olacak.


Başak Burcu
27 Temmuz 2021 Salı Başak Burcu Yorumları

Gezegen yöneticiniz Merkür bugün yeni bir küreye geçiyor, Başak. O, solar on ikinci geliştirme evinize girerken, önümüzdeki yıl için en önemli iş planlarınızı formüle etmek için perde arkasında çalışmaya başlayacaksınız. Beyin fırtınası yapmak ve ana hatlarını çizmek için zamana ihtiyaç duyduğunuz ancak diğerlerinden önce çıkış yapmaya hazır olmadığınız, iletişimle ilgili bir çabayı ele almaya başlayabilirsiniz. Bu enerji, şimdiye kadarki en yaratıcı ve benzersiz profesyonel fikirlerinizden bazılarını oluşturmanıza yardımcı olabilir. Aynı sektör bilinçaltını da öne çıkardığından, fikirler birdenbire indiriliyor olabilir, hatta rüyalar aracılığıyla ortaya çıkabilir.


Terazi Burcu
27 Temmuz 2021 Salı Terazi Burcu Yorumları

Profesyonel ağınız Terazi’den bir enerji dalgasına hazırlanın. İletişim gezegeni Merkür, temaslar ve topluluklardan oluşan güneş on birinci evinize atlarken, bugün ve önümüzdeki haftalarda muhtemelen birçok iş arkadaşınızdan haber alacaksınız. İster şahsen tanışarak, etkinliklere katılarak, gruplara katılarak veya sosyal medyanın güçlerini kullanarak profesyonel bağlantılarınızı kurmak için şimdi uygun bir zaman. Başkalarına ne sunmanız gerektiğini bilin ve hizmetlerinizi kullanabilecek insanlarla uyum sağlayın. İşbirliği yaparak ve birbirinize yardım ederek, yalnızca profesyonel özlemlerinize yaklaşmakla kalmaz, aynı zamanda onlara aynı anda yardımcı olabilirsiniz.


Akrep Burcu
27 Temmuz 2021 Salı Akrep Burcu Yorumları

Profesyonel yaşamınızda bir hareketlilik dalgasına hazır olun, Akrep. İletişim gezegeni Merkür, güneş onuncu evinizin tahtına çıkmak için yeni bir yolculuğa çıkarken, kariyerinizde bir hareketlilik dalgası duyacaksınız. Sizi daha yükseğe çıkarabilecek yeni bir sözleşme müzakere sürecine başlayabilir veya hatta dünyanın önüne çıkacak bir proje üzerinde çalışmaya başlayabilirsiniz. Bu yerde kozmik habercimizle iletişimle ilgili çabaları başlatmak, otorite figürleri, VIP’ler, patronlar, müşteriler ve dünya üzerinde muhteşem bir etki yaratmanıza yardımcı olacaktır. Yüksek hedefleyin, güvenle konuşun; parlamak için burada olduğunu biliyorum.


Yay Burcu
27 Temmuz 2021 Salı Yay Burcu Yorumları

Kozmik habercimiz Merkür, bugün güneş dokuzuncu genişleme evinize, Yay’a doğru dönüyor. Şimdi ve önümüzdeki haftalarda, zihniniz şu anda bulunduğunuz yere ve daha da büyük başarı seviyelerine nasıl inşa edebileceğinize dönebilir. Bir yandan, şimdi okula geri dönmek, kimlik bilgilerinizi güncellemek veya becerilerinizi geliştiren yeni akademik akreditasyonları toplamak için uygun bir dönem olduğunu görebilirsiniz. Halihazırda oyunun zirvesindeyseniz, size daha geniş bir ölçekte konuşma, yazma veya sunum yapma fırsatı sunulduğunu görebilirsiniz – belki de televizyonda, bir dergide veya bir gazetede bir spot ışığında.


Oğlak Burcu
27 Temmuz 2021 Salı Oğlak Burcu Yorumları

Enerjik Merkür gökyüzünde ilerliyor, Oğlak burcu. O, haritanızda (paylaşılan varlıklardan oluşan güneş sekizinci eviniz) başka bir ortaklık odaklı yere geçerken, iş ortaklıklarınızdaki alış-verişi gözden geçireceksiniz. Ortaklarınızın bazı heyecan verici fikirleri olduğunu ve masaya daha fazlasını, hatta muhtemelen finansal olarak getirebildiğini görebilirsiniz. Bunun yerine serbest uçuş yapıyorsanız ancak iş planlarınızı (krediler, krediler veya yatırım gibi) oluşturmak için dış kaynaklar arıyorsanız, Merkür’ün ışınları ilerlemenize yardımcı olacaktır. Planınızı belirleyin ve doğru kişilerle bağlantı kurmak için yola çıkın.


Kova Burcu
27 Temmuz 2021 Salı Kova Burcu Yorumları

Gökyüzündeki en hızlı hareket eden gezegenimiz Merkür, bugün yine burç ticareti yapıyor, Kova. Güneş enerjisi yedinci iş ortaklıklarınızı ateşlerken, profesyonel ortaklarınız, işbirlikçileriniz, müşterileriniz ve takım arkadaşlarınızla bir hareketlilik göreceksiniz. Burada size yardımcı olan kozmik habercimizle, herhangi bir uzun vadeli planlama veya müzakerede anlaşmalara daha kolay varacaksınız. Aranızdaki iletişim uyumlu olmalı ve vizyonlarınız muhtemelen uyumlu olacaktır. Fikirlerinizi birine sunma sürecindeyseniz, onlara ilham vermek için tutkunuzu kullanın ve kafalarını en büyük düşüncelerinizle doldurun. Bu zamanda herkes üzerinde derin bir etki yaratacaksınız.


Balık Burcu
27 Temmuz 2021 Salı Balık Burcu Yorumları

Zihin ve iletişim gezegeni olan Zihinsel Merkür, güneş enerjisi altıncı istihdam eviniz Balık’ta hiper-sürücüye geçer. İşinizde daha fazla proje üstlenmek istiyorsanız, muhtemelen şimdi gelecekler. Özellikle başarılı olacaksınız, bu yüzden odaklanın, büyük düşünün ve heyecanlanın. İş arkadaşları ve müşterilerle olan ilişkiler de şimdi ve önümüzdeki haftalarda son derece iyi gidecek. Tüm günlük görevlerinize ve verimliliğinizi ve üretkenliğinizi nasıl artırabileceğinize odaklanın. Son olarak, işsizseniz ve doğru fırsatı arıyorsanız, şimdi acele edin ve mümkün olan her yere başvurun. Merkür’ün buradaki enerjisi, sizin için mükemmel bir şey bulma şansınızı artıracaktır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.