Günlük İş Burç Yorumları 24 Temmuz 2021

24 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 24 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Yaratıcı indirmeler ve fikirlerle dolu bir güne hazırlanın Koç. Sanat gezegeni Neptün ile üçgen açı oluşturan iletişim gezegeni Merkür ile, iş planlarınıza entegre etmek için olağanüstü vizyonlar hayal edebilirsiniz. Hatta hayal kurarken benzersiz düşüncelere daldığınızı hissedebilir, hatta sabahları uykunuzdan yeni bir bakış açısıyla uyanabilirsiniz. Ayrıca, tüm iş ortaklarınızla yumuşak ve sevecen bir şekilde bağlantı kurabileceksiniz, bu da fikirlerinizi kolayca kabul etmelerini sağlayacaktır.


Boğa Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Bugünün astrolojisi, tüm iş iletişimlerinizde uyumdan yanadır, Boğa! Zihnin gezegeni Merkür, Neptün ile üçgen açı yapıyor. Kozmik habercimiz solar üçüncü evinizde tünemişken, Neptün güneş onbirinci evinizde tatlı bir şekilde dans ediyor. Bugün sizinle bağlantı kuran profesyonel bağlantılarınızdan biri, en içten profesyonel özlemlerinizden birine doğru ilerlemeniz için size bir giriş sunabilir. Peşinde olduğunuz bir şey varsa mutlaka yürekten isteyin; isteğiniz büyük olasılıkla onaylanacak.


İkizler Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

Bugün profesyonel hedeflerinizi önemli ölçüde destekliyor, İkizler. Merkür, mali durumunuzun güneş saniyesinde sorunsuz bir şekilde hareket ederken, Neptün ile üçgen açıda bağlantı kurar, güneş başarılarınızın onuncu evinde şarkı söylerken, hem unvan hem de maaş artışı olan bir pozisyonu öğrenebilirsiniz. Bu bir “hayalin gerçekleşmesi” pozisyonu bile olabilir. Ayrıca yaratıcı fikirleri proje ve planlarınıza dahil eden bir meslekte iseniz, bugün zihninizi büyük ölçüde harekete geçirecektir. Aç ve içinden ne çıkacağını gör.


Yengeç Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Yorumları

Bugün sizin lehinize çalışacak çok güzel bir gün, Yengeç. Şu anda burcunuzun yörüngesinde dönen Merkür, hayal gücü gezegeni Neptün ile üçgen açıda bağlantı kurarken, eterden sizin için harika yaratıcı fikirlerin indirildiğini göreceksiniz. Bunları ileriye dönük iş planlarınıza dahil etmenin yollarını bulun. Herhangi bir uluslararası işle ilgileniyorsanız, en son hedeflerinizi ilerletmek için bugünün enerjisini kullanın. Ayrıca bugün, kim olursa olsun birinden iyilik istemek için harika bir gün. Tatlı vibe nereye giderseniz gidin damlayacak.


Aslan Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi Aslan Burcu Yorumları

İş iletişimi bugün muhteşem bir şekilde ilerleyecek Leo. Zihnin gezegeni Merkür ile hayal gücü gezegeni Neptün ile üçgen açı oluşturarak, profesyonel ortaklarla şefkatli, tehdit edici olmayan ve hoş bir şekilde bağlantı kurmak için mükemmel bir fırsata sahip olacaksınız. Herhangi bir müzakerenin ortasındaysanız, şimdi anlaşmaya varabilirsiniz. Dünün dolunayı, profesyonel bir sendikayla ilgili bazı sinir bozucu haberleri veya güç mücadelelerini gündeme getirmiş olsa da, bugünün enerjisini uzlaşma bulmak için kullanın. Yumuşak bir şekilde iletişim kurun ve her şeyden önce dinleyin. Bu, sihir gibi gerilimi hafifletebilir.


Başak Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi Başak Burcu Yorumları

Tüm anlaşmalar ve iş iletişimleri için mükemmel bir güne hazırlanın Başak. Gezegensel yöneticiniz Merkür, güneş onbirinci evinizde dans ederken, güneş iş ortaklıklarıyla ilgili yedinci evinizde Neptün ile üçgen açıda bağlantı kurarken, planlarınızı kolaylıkla ilerletme fırsatı bulacaksınız. Ayrıca, profesyonel ağınızdaki biri, en büyük profesyonel kilometre taşlarınızdan birine, hatta belki bir ödüle veya tanımaya kapı açmak için öne çıkabilir. İnsanlarla yumuşak ve sevecen bir şekilde bağlantı kurun, istekleriniz son derece iyi karşılanacaktır. Kozmik destekle çevreleneceksiniz.


Terazi Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi Terazi Burcu Yorumları

Zarafetiniz, yolunuz ve en çalkantılı ortamlarda bile anlaşma bulma yeteneğinizle tanınıyorsunuz, Terazi. Bugün, müzakerelerinizi ve iş planlarınızı ilerletmek için size daha fazla kozmik yardım sağlayacaktır. İletişim gezegeni Merkür, büyü gezegeni tatlı Neptün ile üçgen açıda bağlantı kurduğundan, biriyle kolayca bağlantı kurabilir ve profesyonel bir iyilik isteyebilirsiniz. Merkür, güneşteki onuncu başarı evinizi aydınlatmaya devam ederken, rolünüzde nasıl büyümek istediğiniz konusunda patronunuz ve VIP’lerle iletişim kurun. Rekabetçi bir firmada başka bir iş arıyorsanız, bugün bir işe alım müdürü ile bir toplantı planlayın ve mükemmel bir izlenim bırakacaksınız.


Akrep Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi Akrep Burcu Yorumları

Bugün gökyüzünde dans eden gezegensel bir serenatla, iş iletişiminizin yüzerek ilerlediğini göreceksiniz, Akrep. Bağlantı gezegeni Merkür, Neptün ile üçgen açıda el ele tutuşur ve herhangi bir profesyonel iş arkadaşınız üzerinde hoş ve anlamlı izlenimler bırakma yeteneğinizi geliştirir. Bağlantı kurduğunuz herkesi büyüleme yeteneğinizi kullanırken çekiciliğinizin artmasına izin verin. İş yerindeki veya profesyonel ağınızdaki kişiler için özel istekleriniz varsa, bugün bize ulaşın. Yumuşak ve tehdit edici olmayan bir yaklaşım kullanın, arzularınız onayla daha kolay karşılanacaktır.


Yay Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

Dünkü kayalık dolunaydan sonra, önümüzdeki günlerde hala şimşek gibi hissedilecek, daha hoş bir enerji akmaya başlayacak, Yay. Zihnin gezegeni Merkür, bugün Neptün ile üçgen açı yapacak ve yaratıcılığınızı ve hayal gücünüzü harekete geçirecek. Yeni fikirleri kolayca indirebilecek ve bunları profesyonel planlarınıza dahil edebileceksiniz. Ayrıca ekibinizle, iş arkadaşlarınızla veya müşterilerinizle bağlantı kurarken yumuşak ve çekici bir yaklaşım kullanın ve fikirlerinizin ve isteklerinizin kolayca onaylandığını göreceksiniz. Destekleyici ve sempatik bir ton kullanılarak uyum sağlanacaktır.


Oğlak Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumları

Önemli bir profesyonel mesaj vermek için bugünün astrolojisinden yararlanın, Oğlak. İş ortaklıklarıyla ilgili güneş yedinci evinizde dönen iletişim gezegeni Merkür ile, üçüncü bağlantı evinizin içinde dönen hayal gücü gezegeni Neptün ile üçgen açı oluşturacak şekilde bağlantı kurduğunuzda, bugün yayınladığınız herhangi bir kampanya övgüyle karşılanacaktır. Yumuşak, tehdit edici olmayan ve yaratıcı bir yetenek kullanın; fikirleriniz, reklamlarınız, sosyal medyanız veya sunumlarınız fırtına gibi bir başarıya dönüşecektir. İnsanların kalpleriyle bağlantı kurun ve onları sizi takip etmeleri veya ürün veya hizmetlerinizi satın almaları için kolayca cezbedebilirsiniz. Öyle bir etki yapabilirsin ki, ilerlemeni unutamazlar.


Kova Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi Kova Burcu Yorumları

Kova, bugün hem gelir hem de istihdam projelerinizi ilerletmek için harika bir fırsatınız var. İletişim gezegeni Merkür, güneş enerjisi altıncı istihdam evinizin içinde yörüngede dönerken, güneş enerjisiyle ilgili ikinci evinizdeki hayal gücü gezegeni Neptün ile üçgen açı yapıyor. Size muazzam bir başarı getiren kazanan bir fikriniz olabilir. Yaratıcılığınıza ve hayal gücünüze dokunun ve fikirleri indirin. Yine de onları yazmayı unutma, böylece onları kaybetmezsin! Hizmetlerinizin reklamını yapmanın ve müşteri listenizi genişletmenin yollarını düşünürseniz, zamanınızı, kaynaklarınızı ve enerjinizi en iyi şekilde kullanmak bu olabilir.


Balık Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi Balık Burcu Yorumları

Bugün, mümkün olan en yaratıcı ve yaratıcı iş planlarınızı uygulamak için mükemmel bir gün, Balık. Beşinci güneş yaratıcı evinizi turlamakta olan iletişim gezegeni Merkür, burcunuzda konumlanmış olan gezegensel yardımcı yöneticiniz Neptün ile bağlantı kuruyor. Vizyon panosu, ileriye dönük kariyerinizde uygulamak istediğiniz bazı heyecan verici yeni planlar. İster medya, tasarım, yaratıcı endüstriler veya pazarlama ile uğraşıyor olun, sizi meslektaşlarınızdan ayıran bir atılım olabilir. Zihninizi ve ruhunuzu açın ve neler olduğunu görün. Büyük düşünün ve daha sonra uygulama konusunda endişelenin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.