Günlük İş Burç Yorumları 22 Temmuz 2021

22 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 22 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
22 Temmuz 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Koç, bugün işe odaklanmak biraz zor olabilir. Ateşli güneş, olması için en sevdiğiniz yerlerden birine dans edecek: güneş yaratıcılığınızın beşinci eviniz. Hangi sektörde olursanız olun, kariyerinizle ilgili bireyselliğinizi ve etkileyici yönünüzü benimsemek için şimdi harika bir zaman olacaktır. Ayrıca, Venüs ve Jüpiter bugün bir cennet dansında dönerken, karşı karşıya dururken, daha fazla eğlenme dürtüsü hissedeceksiniz. Bir gün izin alıp kendinizi şımartabilirseniz, bu mükemmel bir tatil günü olacaktır. Güçlü olmak için motivasyonu bulamıyorsanız bile, fikirlerinizin demlenmesine izin vermenin yollarını bulun.


Boğa Burcu
22 Temmuz 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Bugün iş için sabrını test edebilirsin, Boğa! Hükümdarınız Venüs, neşe gezegeni iyiliksever Jüpiter’den gökyüzünde parıldarken, odaklanamadığınızı ve sadece biraz eğlenmeyi tercih ettiğinizi fark edebilirsiniz. Güç vermek için, odağınızı ve kararlılığınızı bulmak için derinlere inmeniz gerekebilir. Büyük bir projenin ortasındaysanız gevşemenize izin vermeyin. Ancak, bunun yerine izin alıp yaratıcı projelere veya beyin fırtınasına odaklanabiliyorsanız, titreşimlerden çok daha fazla keyif aldığınızı göreceksiniz.


İkizler Burcu
22 Temmuz 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

Bugün bütün gün saati izliyor olabilirsin, İkizler. İki faydalı gezegenimiz -Venüs ve Jüpiter- karşıt açıda dönmek için ellerini uzatırken, kendinizi neşeli, hoşgörülü ve tatlı hissedeceksiniz. Bu, işe odaklanmanızı ve basit görevleri tamamlamanızı zorlaştırabilir. İş gününüzü kısa kesebilir veya bugünü tamamen çıkarabilirseniz, kozmik enerjiyle daha uyumlu hissedeceksiniz. Bununla birlikte, bunun yerine “çalışmaya” ayarlanmışsanız, iş arkadaşlarınızla birlikte derinden zevk aldığınız görevlere odaklanıp odaklanamayacağınıza veya sıradan, monoton olanlar yerine yaratıcı çabalara odaklanıp odaklanamayacağınıza bakın.


Yengeç Burcu
22 Temmuz 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

Kudretli güneş bugün burcunuzdan ayrılıyor Yengeç, ışığını sizin için başka bir arenaya kaydırıyor. Güneş enerjisi ikinci gelir evinize dans ederken, önümüzdeki ay mali durumunuzu, bütçenizi ve işletme giderlerinizi değerlendirmek için muazzam bir fırsatınız olacak. Bir artış, köşede, hatta yeni bir iş veya kazançlı bir müşteri olabilir. Güneşin güçlü enerjisini en üst düzeye çıkarmak için zaman çok önemlidir. Bugün, rolünüzdeki bir profesyonel için maaş beklentisinin ne olduğunu düşünün. Endüstri standartlarıyla karşılaştırın ve nerede biriktiğinizi değerlendirin. Farklılıkları ele almanın zamanı gelmiş olabilir.


Aslan Burcu
22 Temmuz 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

Doğum günü sezonuna hoş geldin Leo. Güneş nihayet güneş ilk kimlik evinizi tutuştururken, değişimi anında hissedeceksiniz. Leo sezonunda, iş önceliklerinizi daha iyi ele alabilir ve bireysel planlarınızı ilerletebilirsiniz. Enerjinizi arkanıza ne koyarsanız koyun, gelecek yılda katlanarak büyüyecektir. Daha fazla başarı, refah, istikrar ve zafer için nasıl inşa edebileceğinizi düşünün. Güneşin ışığı hakimiyetinizi körüklerken, tanıştığınız herkes fikirleriniz ve becerilerinizle büyülenecek. Enerjiniz varken kullanın. Zaman şimdi.


Başak Burcu
22 Temmuz 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Lazer odağınızı korumada ve en zorlu görevlerin üstesinden gelmede genellikle oldukça başarılı olsanız da, bugün farklı bir melodi, Başak söylüyor olabilirsiniz. Zodyak burcunuzdaki Venüs, neşe gezegeni Jüpiter’den doğrudan gökyüzünde dans ederken, bir muhalefette, zamanınızı bir ofiste veya çalışarak geçirmemeyi tercih edebilirsiniz. Bunun yerine, parti yapmak ve eğlenmek için kaşıntı hissedebilirsiniz! Bugünü daha kısa bir iş günü veya bir tatil gününde programlayabiliyorsanız, bunu yaptığınıza memnun olacaksınız. Ancak, bunun yerine önemli toplantılar için planlanıyorsanız, biraz mizah, çekicilik ve yaratıcılık getirmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Uçan renklerle başarılı olacaksınız.


Terazi Burcu
22 Temmuz 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

Gezegen yöneticiniz Venüs bugün dikkatinizi biraz dağıtabilir Terazi. Daha az hayırseverimiz bir köşeyi dönerken ve neşe gezegeni olan görkemli Jüpiter’in karşısında dururken, herhangi bir şey yapmanın imkansız olduğunu görebilirsiniz! Bunun yerine gevşeme, eğlenme ve sosyalleşme dürtüsü hissedeceksiniz. Bugün izin alabiliyorsanız veya hatta biraz erken check-out yapabiliyorsanız, yaptığınız için memnun olacaksınız. Bugünün ışınları özellikle tatlı, yaratıcılığınızı ve çekiciliğinizi artırıyor. Profesyonel bir ağ oluşturma etkinliğine veya katılımına katılabiliyorsanız, herkes sizi sarhoş edici bulduğundan güzel temaslar kuracaksınız.


Akrep Burcu
22 Temmuz 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

Mümkünse bugün bir tatil yapın, Akrep. İş yerine tutkuya, partiye ve maceraya odaklanan gezegenlerde, sıradan veya monoton görevlere odaklanmayı imkansız bulabilirsiniz. Venüs ve Jüpiter bir karşıtlık oluşturarak zevk ve yaratıcılık ihtiyacınızı artırır. Titreşimleri iş ağı oluşturma veya sanatsal kullanım için kullanabiliyorsanız, bunlardan yararlandığınızdan emin olun. Ayrıca, bugün güneş onuncu başarı evinizi ateşlerken, hırslarınızı değerlendirme dürtüsünü hissedeceksiniz. Önümüzdeki ay, büyük ilerleme kaydedeceksiniz, bu nedenle bugün biraz “kontrol edilmiş” olsanız bile, önünüzde çok fazla ivme var.


Yay Burcu
22 Temmuz 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Bugün muazzam bir iş zaferi görünebilir, Yay! Muhtemelen daha iyi bir unvan ve daha fazla refah vaat eden haberler geldiğinde coşkuyla boğulmuş hissedebilirsiniz. Güneşin onuncu başarı evinizdeki Venüs, hükümdarınız ve zenginlik gezegeni Jüpiter’den gökyüzünde dans ederken, iyi haberlerin yolda olduğuna bahse girebilirsiniz. Öğleden sonrayı kutlamak için erkenden ayırabilirseniz, bu fırsatı kaçırmayın. Kendinizi bir zafer yemeği ile şımartın. Şu an olduğun yerde olmak için çok çalıştın. Pek çok büyük yükseklik düşündüğünüzden daha yakın.


Oğlak Burcu
22 Temmuz 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

Çoğu zaman bir makine gibi çalışabilirsin, Oğlak. İstediğinizi elde etmek ve aklınızı iş oyununda tutmak için bir lazer odağınız var. Bununla birlikte, bir masanın arkasında oturmak yerine sosyalleşmeyi ve eğlenmeyi tercih ettiğiniz için günümüzün astrolojisi dikkatinizi biraz daha dağıtabilir. Profesyonel bir ağ oluşturma etkinliğine katılabiliyorsanız, olağanüstü kişilerle tanışacak ve aynı zamanda biraz eğleneceksiniz! Zor görevler için motivasyon bugün eksik olabilir, ancak istediğiniz her şeyi listenizden çıkaramıyorsanız kendinizi strese sokmayın. Gökyüzünden yayılan tatlı ve hoş titreşimlerin tadını çıkarırken kendinize biraz boşluk bırakın.


Kova Burcu
22 Temmuz 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

Çok uzun zamandır yoğun bir şekilde çalışıyorsun Kova. Bu yıl ulaşmak istediğiniz önemli kilometre taşlarına karar verdiniz ve oraya ulaşmak için bir plan yaptınız. Gözünüzü herhangi bir şeye diktiğinizde, her zaman başarma azmine sahipsiniz, çünkü bir kez karar verdikten sonra hiçbir şey fikrinizi değiştiremez. Bununla birlikte, bugünün astrolojisi, izin verilirse sizi rahatlamaya ve daha hafif bir iş yükü almaya teşvik edebilir. Venüs ve Jüpiter bir karşıt açıda bağlantı kurarken, sosyalleşme ya da yaratıcı yönünüzü benimseme dürtüsü hissedeceksiniz. Akşamı çıkarın ve keyfinize bakın. Bunun gibi zamanlar sizi şarj etmek içindir, masaya geri döndüğünüzde her zaman en iyi durumda olursunuz.


Balık Burcu
22 Temmuz 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Tüm burçlar arasında, “kalkış” şansını memnuniyetle kabul edeceksiniz, Balık. Hayallerinizdeki kariyeri inşa etmeyi ve tatmin edici olduğunda üretken olmayı sevseniz de, iş ve oyun arasındaki keskin farkı anlamakta sorun yaşamazsınız. Bugün, muhteşem Venüs güneş yedinci evinizde sizden gökyüzünde dans ederken, sıradan veya monoton iş sorumluluklarına odaklanmak yerine kendinizden zevk almak için muazzam bir dürtü hissedeceksiniz. Mümkünse yarım gününüzü ayırın. Ofiste sıkışıp kaldıysanız, molalarda gülerek ve iş arkadaşlarınızla bağlantı kurarak biraz zaman geçirin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.