Günlük İş Burç Yorumları 21 Temmuz 2021

21 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 21 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
21 Temmuz 2021 Çarşamba Koç Burcu Yorumları

Önümüzdeki haftalarda işinizin üzerine yağacak iyi bir servet için hazırlanın, Koç. Bugünden itibaren, tatlı uyum gezegenimiz Venüs, çalışma projeleri ve iş arkadaşlarınızla güneş altıncı evinize dans edecek. Bu, tüm iş sorumluluklarınıza daha keyifli ve keyifli bir hava getirecektir. Bağlantı kurduğunuz herkesle etkileşimleriniz de daha hafif ve esprili olacak. Patron sizseniz, size rapor veren herkesin de daha iyi bir ruh halinde ve tüm isteklerinize daha uyumlu olacağını göreceksiniz. Neşeli hislere açık olun!


Boğa Burcu
21 Temmuz 2021 Çarşamba Boğa Burcu Yorumları

Hükümdarınız, yardımsever Venüs, bugün güneş yaratıcılığınızın beşinci evine, Boğa’ya taşınıyor! Halihazırda bir sanat veya eğlence mesleğindeyseniz, özellikle önünüzdeki haftaların tadını çıkaracaksınız. Venüs sanatın, uyumun ve güzelliğin gezegeni olarak bilinir ve profesyonel işlerinize dahil etmeniz için size bu frekanslarda bir dalgalanma getirebilir. Açıkça yaratıcı bir alanda olmasanız bile, görevlerinize, çıktınıza daha fazla yetenek ve baharat katabilecek benzersiz bir yaklaşım eklemenin bir yolunu bulun. Hızlı bir şekilde fikir üreteceksiniz, bu yüzden mümkünse, hayal gücünüzden indirilen tüm ödüllerden yararlandığınızdan emin olun.


İkizler Burcu
21 Temmuz 2021 Çarşamba İkizler Burcu Yorumları

Venüs bugün güneş enerjisiyle ilgili dördüncü evinize geçiyor, İkizler. Önümüzdeki haftalarda ev ofisinizin daha rahat ve keyifli hale geldiğini göreceksiniz. Evden yapılan tüm işlerin tatlı bir havası olacak. Bu geçişi en iyi şekilde kullanmanın bir yolu, masanıza daha rahat ve desteklenmiş hissetmenize yardımcı olacak bazı dekor, bitki, fotoğraf veya motivasyon parçalarını nasıl ekleyebileceğinizi düşünmektir. Bu, işlerinizi fethederken üretkenliğinizi, verimliliğinizi ve zihinsel sağlığınızı tamamen artıracaktır. Son olarak, bir mağaza satın alma, işinizin kapılarını açma veya bir ofis inşa etme sürecindeyseniz, kolay bir şekilde piyasaya sürülmeyi destekleyen yıldızlara sahip olacaksınız.


Yengeç Burcu
21 Temmuz 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Yorumları

Hayırsever Venüs, bugün iletişimle ilgili solar üçüncü eviniz olan Yengeç’te dans etmek için vites değiştiriyor. Bu, şu anda profesyonel fikirlerinizle herkesi büyüleyebileceğiniz anlamına gelir. İnsanlar yaratıcılığınız ve çekiciliğinize kapılacak, bu yüzden bu güzel geçişin boşa gitmesine izin vermeyin. Reklam, marka bilinci oluşturma veya sosyal medya kampanyaları yoluyla işletmenizin izini genişletmenin yollarını düşünün. Şirketinizin mesajına ilgi duyan insanlardan çok fazla destek alabilirsiniz. Sadece sayılarınızın arttığını görmekle kalmayacak, aynı zamanda bu sayede aynı anda daha fazla kar elde edebileceksiniz. Çevrimiçi ürün satmak da özellikle iyi gidecek.


Aslan Burcu
21 Temmuz 2021 Çarşamba Aslan Burcu Yorumları

Daha fazla refah için hazır ol, Leo. Tatlı Venüs, finansla ilgili ikinci güneş evinize girmek için bugün burcunuzdan ayrılıyor. Bu, gelirinizi artırma fırsatına sahip olmanızı veya bir nakit akışı görmenizi sağlar. Bu, özellikle mal satma işindeyseniz, ürün geliştirme için mükemmel bir zaman olabilir. Daha fazla satış yapmanın yollarını düşünün ve daha fazlasının geldiğini göreceksiniz. Venüs para ve kâr gezegeni olduğundan, onun burayı ziyareti -birkaç hafta için kısa olsa da- sizi çok daha uzun bir süre için daha sağlam bir zemine oturtabilir. .


Başak Burcu
21 Temmuz 2021 Çarşamba Başak Burcu Yorumları

Artık tüm dünya sana gülecek Başak. Bugün, tatlı Venüs burcunuza dans ederken ve güneş ilk kimlik evinizi vurgularken, parıldayacak ve parlayacaksınız. Bu, herhangi birinden destek veya iyilik istemek için uygun bir zamandır, çünkü Venüs’ün ışınları onların isteğinize eğilmelerine yardımcı olacaktır. İş başarısı söz konusu olduğunda, bu dönemi kendinizi ortaya koymak için kullanın ve gittiğiniz her yerde fırsatları kendinize çekerken izleyin. Venüs sizi ışıltı ve güzellikle dolduracağından, bu aynı zamanda vesikalık fotoğraflarınızı veya iş gardırobunuzu güncellemek için harika bir dönem olabilir.


Terazi Burcu
21 Temmuz 2021 Çarşamba Terazi Burcu Yorumları

Bugün burçları değiştiren gezegen cetvelinizle, Terazi, kesinlikle havada bir değişiklik fark edeceksiniz. Tatlı Venüs, haritanızın en özel ve tenha bölümüne taşınacak: Güneşin on ikinci izolasyon eviniz. Bu aslında sizi arkanıza yaslanıp beyin fırtınası yapmaya ve önümüzdeki yıl zamanınızı ve enerjinizi nerede kullanmak istediğinizi tasavvur etmeye teşvik edebilir. Ayrıca, sahne arkası bir proje üzerinde çalışma zamanının geldiğine karar verebilir ve onu dünyanın gözüne hazır olmadan önce geliştirebilirsiniz. Neyin işe yaradığını test etmek için yaratıcı yeteneğinizi kullanın ve ardından ilerlemenizi filizlendirin.


Akrep Burcu
21 Temmuz 2021 Çarşamba Akrep Burcu Yorumları

Profesyonel ağınız bugün size çok gülecek, Akrep. İyiliğin ve desteğin tatlı gezegeni Venüs, güneş enerjisiyle bağlantılı onbirinci evinizde yeni keşfedilen bir yürüyüşe başlarken, aniden bazı cömert veya zarif ağ oluşturma etkinliklerine davet edilebilirsiniz. Bazı mesleki özlemlerinize kapı açabilecek değerli tanıdıklarla tanışabileceğiniz için onları geri çevirmeyin. Önemli bir zafer ilan etmeye hazırsanız, bunu çevrimiçi yapın ve insanlar sizi kutlarken, sizi havaya kaldırırken ve uçmaya teşvik ederken izleyin.


Yay Burcu
21 Temmuz 2021 Çarşamba Yay Burcu Yorumları

Venüs bugünden itibaren sizi aydınlatıyor, Yay! Lütuf ve alkış gezegenimiz, önümüzdeki haftalar için bugün güneş onuncu başarı evinizden yeni keşfedilen bir dansa başlarken, muhtemelen daha önceki sıkı çalışmanız için ödüller, övgü ve takdir göreceksiniz. Bu, hırslarınızı hedeflemek ve kendinizi şan ve şerefle taçlandırıldığını görmek için hayırlı bir dönemdir. Patronlar, üst düzey yöneticiler, VIP’ler ve yöneticiler de şu anda sizi tercih edecek, bu nedenle bir fikir sunmak veya daha iyi bir işe başvurmak isterseniz yıldızlar arkanızda. Venüs, size gülümserken olumlu bir sonuç sağlayacaktır.


Oğlak Burcu
21 Temmuz 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Yorumları

Daha az faydalı olan Venüs, bugün burçları değiştiriyor, Oğlak. Bir Dünya burcuna girdiğinde, tüm profesyonel veya akademik hedeflerinize doğru bir destek alacaksınız. Venüs, hoş ve unutulmaz deneyimler getirir ve genellikle günlük yaşamlarımızda daha fazla uyum bulmamızı sağlar. Şimdi onun güneş dokuzuncu genişleme evinizi vurgulaması ile, uzun mesafeli bir iş gezisine başlamaya veya büyük bir başarı için uluslararası bir proje başlatmaya hazır olduğunuzu görebilirsiniz. Son olarak, okulla ilgileniyorsanız veya portföyünüzü bir sonraki seviyeye taşımak için yeni sertifikalar üzerinde çalışıyorsanız, önünüzde daha kolay bir dönem açılır.


Kova Burcu
21 Temmuz 2021 Çarşamba Kova Burcu Yorumları

Daha az fayda sağlayanımız olan Venüs, güneş yedinci evinizden ayrılarak güneş sekizinci evinize giriş yapar – paylaşılan varlıkları, ikramiyeleri ve daha büyük kârları vurgular, Kova. Bu, özellikle bir telif hakkı kontrolü, iş anlaşması, risk sermayesi veya melek yatırımı haberlerini bekliyorsanız iyiye işarettir. Venüs, para ve kârla bağları vardır ve onunla büyük bir finansal alanda, kesinlikle daha fazlasının yolunuza çıktığını göreceksiniz. Herhangi bir nedenle, belki daha fazla izin, daha büyük ikramiyeler veya daha fazla emeklilik yardımı isteyerek işvereninizle faydalarınızı genişletmeyi umuyorsanız, Venüs’ün parıltısı, konuya yaklaşmanın sizin için iyi gitmesini sağlar.


Balık Burcu
21 Temmuz 2021 Çarşamba Balık Burcu Yorumları

İş ilişkileriniz gelişmeye hazır, Balık. En sevdiğiniz gezegenlerden biri olan Venüs, güneş enerjisi yedinci ortaklık evinizde sizden gökyüzüne gülümsemek için bir köşeyi döner, herhangi bir anlaşmanın, müzakerenin veya tartışmanın uyumlu bir şekilde ilerleyeceğinden emin olabilirsiniz. Herhangi bir iş davasında bulunduysanız, şimdi veya önümüzdeki haftalarda tatlı bir karar duymalısınız. Bunun yerine bir ortak, ortak çalışan veya takım arkadaşınızla uzun vadeli planları veya fikirleri tartışmaya hazırsanız, Venüs’ün parlak aurasının ileriye doğru hareketinize hoş bir enerji getireceğini de göreceksiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.