Rüya Yorumcum

Günlük İş Burç Yorumları 11 Temmuz 2021

11 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 11 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
11 Temmuz 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Koç, iletişimin şu anda hem duygusal hem de içe dönük. Belki de işle aşırı derecede meşgulsünüz ve şimdi hepsini başarmak için kendinize biraz zaman ayırmanız gerekiyor. İletişim gezegeni Merkür, dördüncü evinizde Yengeç’in duygusal ve özel burcuna ilerliyor. Bu, kariyer sektörünüzde geri giden Oğlak burcundaki Plüton’a karşı çıkmaya başlayacak ve sizi işiniz için gerekli olan detaylı çalışmaları yapmaya itecektir.


Boğa Burcu
11 Temmuz 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Sevgili Boğa, yaratıcılığınızı kucaklayın. Bu zamanda sizi kariyer atılımlarına ve ilerlemeye yönlendiren şey budur. İletişimi yöneten gezegen olan Merkür, üçüncü evinizde Yengeç’in duygusal su burcuna geçiyor. Bu, sezginizi harekete geçiriyor ve sizi işinizde gerçeğinizi ifade etmeye zorluyor. Otantik çalışma, insanlarla her şeyden daha fazla yankı uyandırır. Üstelik, Aslan burcundaki etkileyici ay, duygusal merkezinizdedir ve sizi kendiniz olmaya daha da teşvik eder.


İkizler Burcu
11 Temmuz 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

İkizler, finans günümüzün gezegensel değişiminin önemli bir parçasıdır. Kazanılan geliriniz ve öz değeriniz birbiriyle yakından ilişkilidir ve gezegen yöneticiniz Merkür hayatınızın bu alanına girer. Belki de henüz gelir elde etmemiş uzun vadeli bir proje üzerinde çalışıyorsunuz. Şimdi, ikinci evinizdeki Yengeç burcuna geçen Merkür, geri giden Balık burcundaki Jüpiter ile hayırlı bir bağlantı kurduğunda, bu atılımı hissetmeye başlayabilirsiniz. İlerlemeye devam edin İkizler!


Yengeç Burcu
11 Temmuz 2021 Pazar Yengeç Burcu Yorumları

Yengeç, kendini ifade etme ve olman gereken lider olma zamanı! İletişim gezegeni Merkür, Yengeç burcunda ilk kimlik ve benlik evinize giriyor. Bu, özellikle profesyonel sektörünüzde Koç’ta Chiron’a kare ile işinizde inisiyatif almanız için sizi harekete geçiriyor. Aksilikleri kişisel algılamayın. Sen önemli bir işaretsin ve başkalarının görüşlerinden bağımsız olarak, yol göstermenin senin yolun.


Aslan Burcu
11 Temmuz 2021 Pazar Aslan Burcu Yorumları

Aslan, bugün enerjinizi harekete geçiren büyük bir stelyum (bir burçta üç veya daha fazla gezegen) var. İşinizde ilgi odağı olmanıza nerede izin vermediniz? Aslan ayı, Venüs ve Mars, olmanız gereken Aslan olmanız için sizi güçlendiriyor. Bu, kim olduğunuzu veya bireyselliğinizi temsil eden projelere dalmak için ideal bir zamandır. Kalabalığın arasından sıyrılmak için doğdun!


Başak Burcu
11 Temmuz 2021 Pazar Başak Burcu Yorumları

Bugün say, Başak. Sahneye çıkabilir veya halka açık konuşma ve çalışmanızı daha geniş bir ölçekte paylaşma fırsatı elde edebilirsiniz. Gezegensel yöneticiniz Merkür, iletişimi yönetiyor ve onbirinci akranlar ve grup evinize ilerliyor. Merkür, açık ve doğru iletişimi destekliyor, bu nedenle başkaları söyleyeceklerinize açık olacak. Özellikle Aslan burcunun on ikinci evinizi aydınlatmasıyla, içsel yaratıcılığınızdan yararlanın.


Terazi Burcu
11 Temmuz 2021 Pazar Terazi Burcu Yorumları

Sevgili Terazi, bu dönemde kariyerinizden ve profesyonel hayatınızdan önemli haberler bekleyin. Düşünce ve önemli belgelerin gezegeni Merkür, kariyer ve profesyonel yaşamla ilgili onuncu evinizde Yengeç burcuna geçiyor. İşinizi çevreleyen bazı iç gerilimler hissetmeye başlayabilirsiniz. Doğru yaşam yolunda olup olmadığınızı sorgulamaya başlayabilirsiniz. Kavşaklar gergin hissedebilir, ancak nihayetinde sizi doğru yola yerleştirmek için var olurlar.


Akrep Burcu
11 Temmuz 2021 Pazar Akrep Burcu Yorumları

Akrep, eğitiminize devam etmek ve ufkunuzu genişletmek sizin için önemlidir. İletişim gezegeni, Yengeçteki Merkür, yüksek öğrenimle ilgili dokuzuncu evinize taşınıyor. Becerilerinizi genişlettiğinizde, bu sizin için profesyonel olarak son derece ayrılmaz ve yararlıdır. Çevrimiçi bir sertifika veya kurs ilginizi çekebilir. Böyle bir şeyi keşfetmek için harika bir zaman. Uzun vadede sadece işinize ve cüzdanınıza faydalı olacaktır!


Yay Burcu
11 Temmuz 2021 Pazar Yay Burcu Yorumları

Yay burcu, şu anda sizin için yeni bir kontrat odak noktası. İletişim gezegeni Merkür, Yengeç burcunda diğer kaynaklarla ilgili sekizinci evinize ilerliyor. Bu aynı zamanda Koç’taki yaralı Chiron’u da harekete geçirecek – bu nedenle, hak ettiğiniz şeylerden vazgeçme eğilimi ortaya çıkabilir. Anlaşma dahilinde ihtiyaçlarınızı karşılamayı hatırlamanız önemlidir. İmzalamadan önce ayrıntıları okuyun.


Oğlak Burcu
11 Temmuz 2021 Pazar Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak, bugün sizin için yeni bir işe alım veya personel değişikliği olabilir. İletişim gezegeni Merkür, iş birliktelikleri ile ilgili yedinci evinize taşınıyor ve hayatınızın bu alanına odaklanıyor. Yeni bir sözleşme imzalanabilir, ancak bunu çevreleyen bir iç gerilim var. Bu kişinin en uygun kişi olup olmadığına potansiyel olarak tam olarak ikna olmadınız, ancak nihayetinde onunla çalıştıktan sonra karar verebilirsiniz. İçgüdülerinle git.


Kova Burcu
11 Temmuz 2021 Pazar Kova Burcu Yorumları

Kova, yaratıcı gerilimin sizinle iş başarınız arasında bir çatlağa neden olmasına izin vermeyin. İş bir işi yürütmek söz konusu olduğunda bir işbirlikçinin tamamen farklı bir fikri olabilir. Oldukça bilgilisiniz, ancak yeni bir bakış açısı düşünmemek mantıklı değil. İşbirliği sektörünüzde Aslan burcundaki ay, kimlik sektörünüzde kısıtlı Kova burcundaki Satürn’e karşı çıkarken diğerlerini dinleyin. Bazen kendi sabit bakış açınızı serbest bırakmak, genel olarak işinize yardımcı olur!


Balık Burcu
11 Temmuz 2021 Pazar Balık Burcu Yorumları

Bugün senin için oyunun adı dalga yapmak, Balık. Bugün motivasyonunuzdan yararlanmanız önemlidir. Evren, fikirlerinizi işte paylaşmak ve bu konuda olumlu geri bildirim almak için açık ve yaratıcı bir yol sağlıyor. Meslektaşlar ayrıca beyin fırtınası yapmak için son derece yardımcı olabilir ve projelerinize ilham verebilir. Aslan ayı, altıncı çalışma evinizde, bu enerjiyi Venüs ve Mars ile olan bağlantısıyla teşvik ediyor. Bu olumlu zaman diliminde profesyonel bir sıçrama yaratın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Exit mobile version