Günlük Burç Yorumları 9 Temmuz 2021

9 Temmuz Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 9 Temmuz Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Son haftalarda köklerini keşfetmek için çok fazla enerji harcıyorsun Koç. Yengeç burcundaki yeni ay bu akşam ortaya çıkarken, bugün bu cepheye yepyeni bir anlatı geliyor. Bu güçlü ay tutulması, önümüzdeki haftalarda ev inşa etme, yuvalama ve aile bağlantılarını beslemeye odaklanacağınızı gösteriyor. Şimdi sağlam, duygusal bir temel oluşturma ve aile yaralarını iyileştirme zamanı.


Boğa Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı tamamen sesini keşfetmekle ilgili, Boğa. Son haftalarda, başkalarıyla iletişim becerilerinizi geliştirmeniz şart oldu. Cuma günü gökyüzü, bu hikayeyi derinleştirmeye devam eden Yengeç burcundaki duygu yüklü yeni ayın gelişini müjdeliyor. Bu ay, yeni eğitim hedefleri belirlemeye, kardeş ilişkilerini beslemeye ve zihinsel sağlığınızı iyileştirmeye önümüzdeki ay odaklanacağınızı gösteriyor.


İkizler Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Evren size faydalanmanız için bazı yeni fırsatlar sunuyor, İkizler. Yeni ay bugün inisiyatif alan Yengeç burcunda geliyor ve sizi en içteki yetenekleriniz ve kaynaklarınızla bağlantınızı derinleştirmeye teşvik ediyor. Bu ay aylığı ayrıca size unutulmuş yetenekleri ve geliri artırmaya yardımcı olabilecek becerileri yeniden canlandırma yeteneği sunar. Şimdi, mali durumunuz ve kazanma yeteneğiniz için daha dikkatli bir plan oluşturmak için de harika bir zaman.


Yengeç Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma Yengeç Burcu Yorumları

Şimdi parlama vaktin, Yengeç. Yeni ay burcunuzda belirirken, yılın en önemli anlarından biri bugün geliyor. Yılda bir kez gerçekleşen bu olay, kendini keşfetmeye ve kendini iyileştirmeye ayrılmış bir aylık bir odaklanma sağlar. Kimliğiniz ve bağımsızlığınız etrafında bu yeni başlangıcı, önümüzdeki yıl içinde ortaya çıkmak istediğiniz kişilere niyet etmek için kullanın.


Aslan Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma Aslan Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı senin için en kolayı değil Leo. Evren, duygusal olarak yaşamanız için size yeni bir alan açma umuduyla eski bagajınızı bırakmanız için sizi teşvik ediyor. Bugünün gökyüzü, son derece hassas Yengeç burcundaki yeni ayı müjdeliyor ve önümüzdeki haftalarda salıverme, yenilenme ve yenilenmeye odaklanıyor. Kendi maneviyat duygunuzla yeniden bağlantı kurmaya yönelik niyetler belirlemek için bu son derece yüklü ay’ı kullanın.


Başak Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma Başak Burcu Yorumları

Son zamanlarda uzun vadeli hedeflerinizi belirlemekle uğraşıyorsunuz, Başak. Bu özlemlerden hangilerinin artık peşinden gitmeye değmediğini ve hangilerinin hala geçerli olduğunu ayırt etmeniz sizin için önemliydi. Cuma günü gökyüzü, yeni ayın gelişini derin duygu Yengeç’te getiriyor; bu ay, önümüzdeki haftalarda arkadaş grupları ve topluluk aracılığıyla yeni fırsatlar ortaya çıkarmanıza yardımcı oluyor. Hedefleriniz etrafında yeni niyetler belirlemek için bir dakikanızı ayırın!


Terazi Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma Terazi Burcu Yorumları

Cuma günü gökyüzü size yılın en önemli anlarından biri olan Terazi’yi getiriyor. Tabii ki kariyer yolunuzu düzelttikten haftalar sonra, size yeni hevesli niyetleri hayata geçirme şansı verilir. Girişkenliğe aç Yengeç burcundaki yeni ay bugün geliyor ve size mevcut hedefleriniz etrafında yeni tohumlar ekme şansı sunuyor. Yıldızlara ulaşmak ve ilerlemek için yeni bağlantılar kurmak için bu olgun zamanı kullanın.


Akrep Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma Akrep Burcu Yorumları

Hayatla ilgili eski inançların söz konusu olduğunda evi temizliyorsun, Akrep. Kendiniz hakkında inandığınız şeylerin çoğu, gözlerinizin önünde erimeye başlıyor. Bugünün gökyüzü, duygu yüklü Yengeç burcundaki yeni ayın gelişini müjdeliyor ve beraberinde yeni felsefeler geliştirme ve önümüzdeki haftalarda kendinizi yeni bir şeyler öğrenmeye adama fırsatı sunuyor.


Yay Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma Yay Burcu Yorumları

Bu yıl ilişki dersleri aralıksız devam ediyor, Yay. Konu eski, kendi kendini sınırlayan alışkanlıkları bırakmak ve o arenada yeni karşılaşmalara yol açmak söz konusu olduğunda çok ilerleme kaydediyorsunuz. Bugünün gökyüzü, son derece hassas Yengeç burcunda yeni ayın gelişini haber veriyor ve beraberinde önümüzdeki ay yakınlık ve bağlılığın gelişimi ve sürdürülmesi etrafında keşfedilecek yepyeni bir anlatı getiriyor.


Oğlak Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak, bugün neye odaklanmanız gerektiğini bulmak için kalbinizden başka bir yere bakmayın. Yeni ay, duygusal Yengeç burcunun zıt burcunda ortaya çıkarken, Cuma günü gökyüzü yılın en önemli anlarından birini getiriyor. Bu ay, size önümüzdeki ay içinde tomurcuklanan bağları veya devam eden ortaklıkları derinleştirme ve geliştirme şansı verirken, aynı zamanda sizi daha derine inmekten alıkoyan her şeyi ortadan kaldırıyor.


Kova Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma Kova Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı her zamankinden daha meşgulsün, Kova. İş cephesinde başarılacak o kadar çok şey var ki, bunalmak ve rutininizin akıl almaz hale gelmesi çok kolay. Yeni ay Yengeç’e bakarken bugünün gökyüzü bunu düzeltmeye çalışıyor. Bu şifalı ay, iş cephesinde yeni fırsatlar açarken, daha işlevsel bir iş/yaşam dengesi kurma bağlantınızı derinleştirmenize de yardımcı olur.


Balık Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma Balık Burcu Yorumları

Yılın en tatlı fırsatlarından biri senin için geldi Balık. Yaratıcı sürecinizle yeniden tanıştıktan ve zevk duygunuzu canlandırdıktan haftalar sonra, yeteneklerinizi temel almaya ve tavır almaya hazırsınız. Duygusal Yengeç burcundaki yeni ay, önümüzdeki ay yaratıcı potansiyelinizi harekete geçirme ve romantik ilişkileri keşfetme konusunda yeni anlatılar getirerek bugün ortaya çıkıyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.