Günlük Burç Yorumları 4 Temmuz 2021

4 Temmuz Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 4 Temmuz Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
4 Temmuz 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Pazar günü gökyüzü seni meşgul edecek, Koç. Ay, topraklanmış Boğa’da dolaşıyor, odağınızı mali durumunuzun mevcut durumuna yönlendiriyor ve yeteneklerinizden ve becerilerinizden yararlanmanıza yardımcı oluyor. Luna, yürüyüşü boyunca, son günlerde ortaya çıkan stresli hikayeler etrafında çözülmesi gereken devam eden gerilimleri vurgulayabilecek çeşitli zorlu yönlerle karşı karşıya.


Boğa Burcu
4 Temmuz 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Boğa, bugün her şeyden önce kendinize öncelik verin. Ay’ın burcunuzdaki besleyici varlığı sizi fiziksel varlığınızla ve en acil duygusal ihtiyaçlarınızla yeniden ilişkilendirmeye çalıştığından, bedeninize geri dönmeniz önemlidir. Ay, geçen hafta ortaya çıkan anlatının keşfini derinleştirmeye devam eden çeşitli zor yönlere maruz kalıyor.


İkizler Burcu
4 Temmuz 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

Bugün dünyadan uzaklaş, İkizler. Ay, barış arayan Boğa’da süzülürken, sessiz İkizinizin bugün öncelik alması gerekiyor. Luna kendini bir dizi zor bağlantının içinde bulduğu için, işleri rahat tutmak zor olabilir. Bu enerji, rahatsız edici olsa da, geçen hafta ortaya çıkan anlatıyı keşfetmenize ve zenginleştirmenize yardımcı olabilir.


Yengeç Burcu
4 Temmuz 2021 Pazar Yengeç Burcu Yorumları

Pazar günü gökyüzünün altında gerilimler yükselebilir, Yengeç. Ayın yetenekli Boğa’daki varlığı, dikkatinizi topluluk duygunuza ve uzun vadeli hedeflerinize çevirir. Luna, kendisini birçok zor yönün merkezinde bulur ve geçen haftadan ortaya çıkan hikayelere kadar uzanan güne gerilimler ekler. Hava atmak için bir yer bulmak için arkadaşlarınıza ve sosyal ağınıza dönün.


Aslan Burcu
4 Temmuz 2021 Pazar Aslan Burcu Yorumları

Bugün kariyerine odaklanmadan edemezsin Leo. Ay, tüm gün çalışkan Boğa burcunda yüzerek dikkatinizi hırslarınızın mevcut durumuna yönlendirir. Luna, son günlerde ortaya çıkan hikayeleri daha fazla detaylandırmaya yarayan çeşitli zorlu yönlerde kendini kapana kısılmış buluyor. Kendinize sağlıklı bir çıkış sağlamak için kendinizi işinize doğru itin.


Başak Burcu
4 Temmuz 2021 Pazar Başak Burcu Yorumları

Bir Başak olarak, hayata büyük resim perspektifinden bakmanız genellikle zordur. Evren, bugün bir adım geri atmanıza ve dikkatinizi mevcut yörüngenize çevirmenize yardımcı olmak için çalışıyor. Ay, yolunda çeşitli zorlu temaslarla karşı karşıya kalan, dünyevi Boğa burcunda yüzer. Bu yönler, son günlerde keşfedilen anlatıyı daha da ileriye taşıyor. Ağırlıktan kaçmak için macerayı ve yeni bir bakış açısını kucaklayın.


Terazi Burcu
4 Temmuz 2021 Pazar Terazi Burcu Yorumları

Gürültüden uzak biraz sessiz zamana ihtiyacın var, Terazi. Ay, şehvetli Boğa burcunda gezinerek, odağınızı ifade edilmemiş duygulara yönlendirir. Luna’nın buradaki varlığı, yakın temas ve güçlü sohbetlere olan ihtiyacınızı da artırıyor. Ay, bugün gökyüzünde zorlu bir yolculukla karşı karşıya ve bu, son günlerde ortaya çıkan hikayeyi derinleştirmeye devam ediyor. İşler yoğunlaşırsa terapötik bir çıkış geliştirin.


Akrep Burcu
4 Temmuz 2021 Pazar Akrep Burcu Yorumları

Dikkatinizi bugün dünyanızdaki yakın kişisel ilişkilere verin, Akrep. Ay, karşıt burcunuzdaki pratik Boğa arasında süzülür ve dikkatinizi ortaklıklarınız etrafında dönen güncel hikayelere yönlendirir. Luna, gün boyunca geçen hafta ortaya çıkan hikayeleri vurgulayan bir dizi zorlu temasla karşı karşıya. Aydınlatılan değişiklikleri kucaklamak için çalışın.


Yay Burcu
4 Temmuz 2021 Pazar Yay Burcu Yorumları

Bugün kendinizi en iyi şekilde hissetmek için iş yükünüzü düzene sokun Yay. Ayın gerçekçi Boğa’daki varlığı, yapılacaklar listenizde yapılması gerekenlere odaklanmanızı sağlar. Yine de Luna’nın çeşitli rahatsız edici karşılaşmaları, rotada kalmayı zorlaştırabilir. Pazar günü gökyüzü geçen haftanın gelişen hikayesini daha fazla aydınlatmak için çalışırken, işler raydan çıkarsa, dikkatinizi diyetinize ve egzersiz rejiminize yönlendirin.


Oğlak Burcu
4 Temmuz 2021 Pazar Oğlak Burcu Yorumları

Yaratıcı bir çıkış için can atıyorsun, Oğlak. Enerjinizi size neşe getiren ve dünyaya kişisel damganızı bırakmanıza yardımcı olacak bir şeye yatırın. Ay’ın şehvetli Boğa burcundaki varlığı, odağınızı romantik ilişkilere ve tutku projelerine yönlendirir. Ancak onun zor yönleri, hazzı bulmayı zorlaştırabilir. Geçen haftaki anlatıları detaylandırmaya devam ederken ortaya çıkan hikayeleri benimseyin.


Kova Burcu
4 Temmuz 2021 Pazar Kova Burcu Yorumları

Odağınızı bugün köklerinize yöneltin Kova. Ay’ın dünyevi Boğa’daki varlığı, sizi aile bağlarını güçlendirmeye ve ev ortamınızı düzenlemeye teşvik eder. Sadece barış ve yakın temaslar için can attığınız için, işleri alçakgönüllü tutmak için ideal bir gün. Ay, gün boyunca sizi geçen haftanın hikayeleriyle ilgili bitmemiş duygusal işleri keşfetmeye teşvik edebilecek çeşitli zor yönlerle karşı karşıya.


Balık Burcu
4 Temmuz 2021 Pazar Balık Burcu Yorumları

Pazar günkü gökyüzü yavaştan başka bir şey değil, Balık. Ay yeryüzüne Toroslar arasında süzülürken, tamamlanması gereken sohbetler ve gidilecek yerler var. Luna, yolculuğunda güne stres kıvılcımları ekleyebilecek bir dizi karmaşık temasla karşı karşıyadır. Geçen hafta ortaya çıkan anlatıyı keşfetmeye devam etmeyi bekleyin ve rahatlamanın yaratıcı bir çıkış yoluyla veya hikayenin kendi tarafını paylaşarak gelebileceğini bilin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.