Günlük Burç Yorumları 29 Temmuz 2021

29 Temmuz Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 29 Temmuz Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
29 Temmuz 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

İşleri yüksek vitese atmaya hazır ol, Koç. Yönetici gezegeniniz, kendine güvenen Mars, bugün kendisini büyüme getiren Jüpiter ile gergin bir karşıtlık içinde buluyor. Bu enerji verici yön, mevcut uzun vadeli hedeflerinize bağlı çeşitli stresleri vurgular ve stresi orantısız hale getirebilir. Mars daha sonra, 14 Eylül’e kadar iş akışınıza ve egzersiz rutininize üretken bir enerji patlaması sağlayarak, saygılı Başak’a doğru ilerliyor.


Boğa Burcu
29 Temmuz 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Perşembe günü gökyüzü sinirlenmeyi kolaylaştırıyor, Boğa. Öfkeli Mars, vizyon sahibi Jüpiter’e karşı çıkarken, kariyer cephesinde aile bağlantılarına kadar uzanan özlemleriniz etrafında ortaya çıkacak gerilimleri arayın. Bunu takiben, kendi kendini motive eden Mars, 14 Eylül’e kadar kalacağı yetenekli Başak’a doğru ilerliyor. Mars’ın burada varlığı, romantik ve yaratıcı yaşamınıza canlandırıcı bir enerji artışı getiriyor.


İkizler Burcu
29 Temmuz 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

Perşembe günkü kozmik manzara İkizler altında zihinsel gerilimler bunaltıcı olabilir. Alçakgönüllü Mars, sabırsızlığı ve asabiyeti artırma eğiliminde olan büyüme veren Jüpiter ile rahatsız edici bir karşıtlığa kilitleniyor. Yolculuklar, geziler veya seyahat planlarının onlara ek bir stres dozu olması muhtemeldir. Bundan sonra, Mars, 14 Eylül’e kadar aile ve ev meseleleriyle ilgili odak anlaşmalarının belirlendiği kritik Başak’a ilerliyor.


Yengeç Burcu
29 Temmuz 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

Bugün özellikle mali durumunuza dikkat edin, Yengeç. Heyecanlı Mars, büyük ya da eve gitme Jüpiter’e karşı olduğu için, çevrimiçi alışveriş ve kendinizi aşırı genişletme söz konusu olduğunda tetikleyici olmaktan memnunsunuz. Bu yön aynı zamanda yakınlık cephesinde iyileşmeyen gerilimleri de tetikleyebilir. Mars ayrıca bugün, 14 Eylül’e kadar zihinsel enerjiyi artırmak ve hikayenizi anlatmak için çalıştığı yetenekli Başak’a doğru ilerliyor.


Aslan Burcu
29 Temmuz 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

Bugün yanıyormuş gibi hissetmek çok kolay Leo. Kendinden emin Mars, büyüme talep eden Jüpiter ile kafa kafaya geldiğinden, ben ve biz cephesinde gerilimler çatışacak gibi görünüyor. Bu yüksek enerji geçişi, genişlemeyi teşvik eder, ancak aynı zamanda öfkeleri de yükseltmesi muhtemeldir. Neyse ki Mars, 14 Eylül’e kadar kalacağı pratik Başak’a ilerliyor. Mars’ın buradaki varlığı, enerjinizi iş hedeflerine ve güven artırmaya ayırmanıza yardımcı oluyor.


Başak Burcu
29 Temmuz 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Başak, bugün iş cephesinde gerginlikler ortaya çıkabilir. Öfkeli Mars, gözleri büyük hayali Jüpiter ile kilitler ve günlük iş rutininizin etrafındaki gizli gerilimleri aydınlatır. Havayı temizleyin ve gerekli ayarlamaları yapın. Mars da 14 Eylül’e kadar yeni bir bağımsız, kendine odaklı enerji patlaması sağladığı burcunuza doğru ilerliyor. Bu enerjinin etkisinde kazalara daha yatkın olduğunuz için dikkatli olun.


Terazi Burcu
29 Temmuz 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

Yavaş ol, Terazi. Sıcak başlı Mars, bugün rüya gibi büyük Jüpiter ile bir karşıtlığa kilitleniyor ve kişisel yaratıcı yeteneğinizin etrafındaki gerilimleri vurguluyor. Bu yön, romantik yaşamınızda ortaya çıkan sorunları daha da kötüleştirebilir. Daha sonra Mars, 14 Eylül’e kadar kalacağı keskin görüşlü Başak’a doğru ilerler. Mars’ın burada varlığı, sessiz bir yeniden değerlendirme dönemi için sürüş ve inisiyatif yeteneklerinizi yavaşlatır.


Akrep Burcu
29 Temmuz 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

Bir Akrep olarak, korkusuz gezegen Mars tarafından yönlendiriliyorsunuz. Perşembe günkü gökyüzü, Mars’ı, rüya gibi büyük Jüpiter’e karşı ateşli bir muhalefetle başlayarak, çeşitli önemli değişikliklerle dolu buluyor. Bu yön, kariyerinizin talepleri ile değişen ev ortamınız arasındaki uyku halindeki gerilimleri vurgular. Mars ayrıca yetenekli Başak burcuna doğru kayar ve yorulmak bilmeyen enerjinizi 14 Eylül’e kadar tam hedefe ulaşmaya yönlendirmenize yardımcı olur.


Yay Burcu
29 Temmuz 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Bugün soğukkanlılığını kaybetmek çok kolay, Yay. İrritabl Mars, yönetici gezegeniniz vizyon sahibi Jüpiter ile gergin bir karşıtlığa kilitleniyor. Bu yön, genel olarak değişimleri kızıştırırken, seyahat ve eğitim planlarına hayal kırıklığı getirebilir. Bugün bedeninize girmek ve altta yatan öfkeyi kabul etmek önemlidir. Mars, çalışkan Başak’a da kayıyor ve 14 Eylül’e kadar kariyer hedeflerine başvurmak için size bir enerji artışı sağlıyor.


Oğlak Burcu
29 Temmuz 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

Şu anki finansal hikayenize biraz dikkat gösterin, Oğlak. Cantankerous Mars, bugün rüya gibi büyük Jüpiter ile bir karşıtlığa kilitleniyor ve mevcut para kazanma planlarınıza bağlı tüm kusurları vurguluyor. Kazançla ilgili borçların ve hayal kırıklıklarının keskin bir şekilde farkında olabilirsiniz. Neyin ayarlanması gerektiğini kabul edin ve onun içinden nefes alın. Daha sonra Mars, şimdi 14 Eylül’e kadar olan seyahat ve eğitim planlarına yeniden enerji veren yetenekli Başak’a ilerliyor.


Kova Burcu
29 Temmuz 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

İlişki gerilimleri bugün yüksek olabilir, Kova. Öfkeli Mars, bugün vizyon sahibi Jüpiter’e bakıyor ve ortaklıklarda özgürlük ve bağımsızlıkla ilgili her türlü konuyu aydınlatıyor. Havayı temizlemek için güzel bir gün ama aşırı alıngan olmaya dikkat edin. Daha sonra, Mars kendini eleştiren Başak burcuna doğru kayar. Mars’ın buradaki varlığı, ilişki alanında daha derine inmenizi ve 14 Eylül’e kadar neyin değişmesi gerektiğini keşfetmenizi istiyor.


Balık Burcu
29 Temmuz 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Perşembe günü gökyüzü seni kızdırabilir, Balık. Cantankerous Mars, yönetici gezegeniniz, büyüme veren Jüpiter ile ateşli bir karşıtlığa kilitleniyor. Bu yön, asabiyeti ve sabırsızlığı artırır, ancak aynı zamanda normalde kaçındığınız şeyler hakkında doğrudan olma şansı da sunar. Düşmanlığı çekmemesi için bu enerjiyi aktif olarak kullanmayı ve kullanmayı hedefleyin. Mars daha sonra, 14 Eylül’e kadar ortaklıklara enerji ve sinirlilik gönderdiği dünyevi Başak’a kayar.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.