Günlük Burç Yorumları 28 Temmuz 2021

28 Temmuz Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 28 Temmuz Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
28 Temmuz 2021 Çarşamba Koç Burcu Yorumları

Koç, Çarşamba günü gökyüzünün altında büyük kozmik değişimler gerçekleşiyor. Birkaç ay boyunca tazelenmiş bir yalnızlık ve maneviyat anlayışına yaslandıktan sonra, topluma yeniden girmeye hazırsınız. Büyüme veren Jüpiter, vizyon sahibi Balık’tan geriye doğru hareket ediyor ve bugün tekrar sokulgan Kova’ya geri dönüyor. Bu geçiş, büyümenizin büyük bir kısmını topluluk katılımınızı artırmaya ve yılın geri kalanı boyunca uzun vadeli hedefler için vizyonunuzu tanımlamaya odaklar.


Boğa Burcu
28 Temmuz 2021 Çarşamba Boğa Burcu Yorumları

Yeni ortaya çıkan hedeflerinizi keşfetmeye ve genişletmeye yeni başladınız, Boğa. Evren, ilerlemeye devam etmeden önce yapılacak daha çok iş olduğunu öne sürüyor. Genişleyen Jüpiter, hayal gücü kuvvetli Balık’tan geriye doğru hareket ediyor ve bugün mantığa öncelik veren Kova’ya geri dönüyor. Bu geçiş, kariyeriniz ve itibarınız alanında, şimdi yılın geri kalanında büyüme sunuyor.


İkizler Burcu
28 Temmuz 2021 Çarşamba İkizler Burcu Yorumları

Dünyanızda işler inkar edilemez bir şekilde değişiyor, İkizler. Korkusuzca yeni bir kariyer alanına atılıyor ve itibarınızı artırmak için çalışıyorsunuz. Büyüme veren Jüpiter, ruhsal Balık’tan bilimsel Kova’ya geri dönerken, bu hikaye bugün küçük bir kaymaya başlıyor. Bu değişim, enerjinizi, şimdi yılın geri kalanında seyahat ve diğer kendi kendine genişleyen fırsatları geliştirmeye odaklar.


Yengeç Burcu
28 Temmuz 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Yorumları

Ufkunuz asla mümkün olmadığını düşündüğünüz şekillerde genişlemeye başladı, Yengeç. Yine de evren, tam çiçeklenmeden önce yapacak daha çok içsel işin olduğunu düşünüyor. Ders veren Jüpiter, vizyon sahibi Balık’tan geriye doğru hareket ediyor ve bugün çözüm arayan Kova’ya geri dönüyor. Bu değişim, yakınlık bölümünde büyüme sağlayan fırsatlara ve şifa için geniş alana odaklanıyor.


Aslan Burcu
28 Temmuz 2021 Çarşamba Aslan Burcu Yorumları

Çarşamba günkü gökyüzü 2021’in arazisini tamamen değiştiriyor, Leo. Şifa ve daha fazla anlayış için çalıştığınız için, son aylarda ortaklık meselelerinde yatıştırıcı bir büyüme yamasının tadını çıkarıyorsunuz. Genişleyen Jüpiter, rüya gibi Balık’tan geriye doğru hareket ediyor ve bugün çözüm arayan Kova’ya geri dönüyor. Bu geçiş, artık yılın geri kalanında, ilişki konularındaki herhangi bir “bitmemiş iş” üzerine odaklanmanızı işaret ediyor.


Başak Burcu
28 Temmuz 2021 Çarşamba Başak Burcu Yorumları

Aşkı deneyimleme şeklin kökten değişiyor, Başak. Büyüme veren Jüpiter’in barışı koruyan Balık’taki varlığı, size yeni ortaklık yollarını nasıl açacağınızı ve karşılıklı bir şekilde destek deneyimleyeceğinizi gösteriyor. Çarşamba günü gökyüzü, Jüpiter’in yılın geri kalanında iş akışınıza büyüme ve genişleme getirmeye çalıştığı ilerici Kova’ya geri gittiğini görüyor.


Terazi Burcu
28 Temmuz 2021 Çarşamba Terazi Burcu Yorumları

İş/yaşam dengenize yaklaşımınız bazı büyük değişimlerle karşılaşıyor, Terazi. İş cephesinde yeni büyümeyi benimsemek için çok fazla enerji harcıyorsunuz. Jüpiter’in Balık’taki varlığı bu yön değişikliğini teşvik etti, ancak bugünün gökyüzünde Jüpiter’in geri döndüğü ve baş döndürücü Kova burcuna dönüştüğü görülüyor. Bu değişim, yaratıcı yeteneklerinizi genişletiyor ve yılın geri kalanında daha fazla güven kazanmanıza yardımcı oluyor.


Akrep Burcu
28 Temmuz 2021 Çarşamba Akrep Burcu Yorumları

Son aylarda yeteneklerinin sularını korkusuzca test ediyorsun Akrep. Jüpiter’in duygusal Balık burcundaki genişleyen varlığı, size yaratıcı enerjinizi nasıl kucaklayacağınızı ve dünyaya nasıl iz bırakacağınızı gösterdi. Bugünün gökleri, Jüpiter’in gerileme yaparak baş döndürücü Kova burcuna döndüğünü gösteriyor, bu da ileriye doğru fırlatılmadan önce yılın geri kalanında ev ve aile cephesinde daha fazla büyüme olduğunu gösteriyor.


Yay Burcu
28 Temmuz 2021 Çarşamba Yay Burcu Yorumları

Yay burcu olarak, iyimser, genişleyen gezegen Jüpiter’den kozmik rehberlik arıyorsunuz. Çarşamba günü gökyüzü, duygusal Balık’tan geriye doğru hareket ederken ve geriye doğru mantıklı Kova’ya kayarken Jüpiter’i hareket halinde buluyor. Jüpiter’in Balık’taki varlığı, yeni bir ev, güvenlik ve aile bağlantıları duygusu oluşturmanıza yardımcı oluyor. Şimdi, Jüpiter’in Kova’ya dönüşü, yıl sonuna kadar sesinizi paylaşmanıza ve zihinsel sağlığınıza hitap etmenize yardımcı oluyor.


Oğlak Burcu
28 Temmuz 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Yorumları

Evren sizi konfor alanınızın dışında büyümeye zorluyor, Oğlak. Son aylarda Jüpiter’in Balık burcundaki geniş varlığı size kendinizi ifade etmeyi ve yeni eğitim fırsatlarını keşfetmeyi öğretti. Çarşamba günü gökyüzü, Jüpiter’in geri, çözüm arayan Kova’ya geri döndüğünü, büyümenin mali durumunuzu genişletmeye ve yılın geri kalanında kendinize olan güveninizi artırmaya yönlendirildiğini görüyor.


Kova Burcu
28 Temmuz 2021 Çarşamba Kova Burcu Yorumları

Bir süredir kozmik spot ışığının merkezindesin, Kova. Jüpiter Balık’tan geriye doğru hareket ederken ve burcunuza geri dönerken, Çarşamba günü gökyüzü gelgitleri çeviriyor ve sizi yeni bir genişleme aşamasına itiyor. Jüpiter’in burcunuzdaki genişleyen varlığı, yıl sonuna kadar güveninizi güçlendirmenize ve yeni kimlik, bağımsızlık ve kendini ifade etme biçimlerini benimsemenize yardımcı olur.


Balık Burcu
28 Temmuz 2021 Çarşamba Balık Burcu Yorumları

Bir Balık olarak, kozmik rehberlik için ruhsal olarak yüklü, büyüme veren Jüpiter gezegenine bakıyorsunuz. Jüpiter, son birkaç aydır burcunuzda mutlu bir şekilde yaşıyor ve yeni kendini ifade etme ve bağımsızlık biçimlerine korkusuzca adım atmanıza yardımcı oluyor. Jüpiter çözüm arayan Kova’ya geri dönerken Çarşamba günü gökyüzü bu anlatıyı değiştiriyor. Bu değişim, yılın geri kalanında aşırı büyümüş davranışları atmaya odaklanmanıza işaret ediyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.