Günlük Burç Yorumları 25 Temmuz 2021

25 Temmuz Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 25 Temmuz Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
25 Temmuz 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Koç, bugün ev ve aile cephesinde değiş tokuş edilen kelimelere dikkat edin. Haberci Merkür, gerçeği ortaya çıkaran Pluto ile düello yaparken, konuşulmamış duyguların ortaya çıkması muhtemeldir. Bu enerjiyi havayı temizlemek için kullanın, ancak çok keskin dilli olmaya dikkat edin. Luna’nın öfkeli Mars’la karşıtlığı sadece meseleleri alevlendirir ve fiziksel bir çıkışa (ideal olarak cinsel veya yaratıcı olan) olan ihtiyacınızı artırır!


Boğa Burcu
25 Temmuz 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Bugün beyninde bir fırtına kopuyor, Boğa. Etkileyici Merkür, duygusal olarak ham Pluto ile gergin bir karşıtlığa kilitlenir ve neyin iletişim kurması gerektiğine odaklanmanıza yardımcı olur. Üstünü örtmek yerine, düşüncelerinizi yapıcı ve dürüst bir şekilde salıvermeyi hedefleyin. Luna’nın sinirli Mars’a muhalefeti, meskeninizdeki düşmanlığı artırır, bu nedenle fazla enerjinizi ev tabanlı projelere harcamaya çalışın.


İkizler Burcu
25 Temmuz 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

Pazar göğü altında nefes almak için kendinize yer açın İkizler. Yönetici gezegeniniz, zihinsel olarak hızlı Merkür, gerçeği ortaya çıkaran Plüton ile yoğun bir muhalefete kilitleniyor. Bu eşleştirme, ilişki cephesinde samimi ve ham konuşma olasılığını artırır. Aşırıya kaçmadan dürüst yenileme ihtiyacınızla ilgilenin. Luna’nın alıngan Mars ile hararetli teması zihinsel huzursuzluğu artırabilir, bu yüzden kelimeleri ağzınızdan çıkarmanın bir yolunu bulun.


Yengeç Burcu
25 Temmuz 2021 Pazar Yengeç Burcu Yorumları

Pazar günkü gökyüzü parkta pek rahatlatıcı bir yürüyüş değil, Yengeç. Ay, çözüm arayan Kova’nın kuyruk ucundan geçer ve gözleri kızgın Mars’a kilitler. Bu yönün, finansal konulardaki gerilimi artırması muhtemeldir. Neyse ki, Luna’nın daha sonra yatıştırıcı Balık’a girişi işleri yumuşatıyor. Bu arada, haberci Mercury ham Pluto’ya bakıyor ve ilişki konuşmalarını acımasız dürüstlük noktasına kadar yoğunlaştırıyor.


Aslan Burcu
25 Temmuz 2021 Pazar Aslan Burcu Yorumları

Bugün odak noktanızda önemli bilgiler ortaya çıkıyor, Leo. Diğer yönden bakmak daha kolay olsa bile, gözlerinizi eldeki gerçeğe sabit tutmaya çalışın. Messenger Mercury, gerçeği arayan Pluto ile kafa kafaya gelir ve aile temelli konulardaki zihinsel veya duygusal kalıntıları temizlemenize yardımcı olur. Başka yerlerde, Luna’nın asabi Mars’la olan karşıtlığı, ilişkideki temkinliliği artırıyor. Terlemeyi ve fiziksel olmayı hedefleyin!


Başak Burcu
25 Temmuz 2021 Pazar Başak Burcu Yorumları

Bugün işleri mümkün olduğunca düşük tutmaya çalışın, Başak. Pazar göğü altında önemli gerçekler ortaya çıkıyor. Yönetici gezegeniniz, etkileyici Merkür, gerçeği ortaya çıkaran Plüton ile düşmanca bir muhalefete kilitleniyor. Bu yoğun eşleştirme, herhangi bir romantik sorun veya gergin yaratıcı çabalar etrafındaki havayı temizlemenize yardımcı olabilir. Diliniz özellikle keskin olacağından, arkadaşlarınız arasında kelime seçiminize dikkat edin. Doğruyu söyle ama aşırıya kaçma.


Terazi Burcu
25 Temmuz 2021 Pazar Terazi Burcu Yorumları

Bir Terazi olarak, barışı korumaya çalışmakla meşhursunuz. Gerçeği ortaya çıkaran Pluto ile etkileyici Merkür düelloları olarak bugün bu alışkanlığınıza dikkat edin. Bu yoğun muhalefet, özellikle kariyer yolunuzla ilgili olanlar olmak üzere, uykudaki sorunları tam odak noktasına getirebilir. Gerçeğiniz tarafından işkence görmeden oturun. Luna’nın agresif Mars’la hararetli muhalefeti, sosyal durumlarda yoğunluğu artırır; bu da çatışma yaratabilir, ama aynı zamanda havayı da temizleyebilir.


Akrep Burcu
25 Temmuz 2021 Pazar Akrep Burcu Yorumları

Akrep, zihinsel ortamınız bugün biraz stres altında olabilir. Messenger Mercury’nin gerçeği ortaya çıkaran Pluto ile olan çekişmesi, başlangıçta tatsız görünseler de, önemli konuşmaları karışıma getirebilir. Luna’nın sinirli Mars’a muhalefeti kariyer gerilimlerini vurgular, ancak aynı zamanda bir panzehir sunar. Şişeleyip keşfetmek yerine, fazla enerjinizi kariyer kaygılarını gidermeye ayırmayı hedefleyin.


Yay Burcu
25 Temmuz 2021 Pazar Yay Burcu Yorumları

Yay burcu olarak, gerçek olma yeteneğinizle gurur duyuyorsunuz. Tabii ki, gerçeğiniz her zaman bir miktar abartı ile lekelenir, ama yine de sizi bunun için seviyoruz. Haberci Merkür, duygusal olarak ham Plüton ile gözleri kilitlediğinden, gerçeğiniz bugün yakınlık alanında son derece önemlidir. İskeletleri dolaptan çıkarıp gün ışığına çıkarın. Luna’nın Mars’a muhalefeti, zihinsel stresi artırarak yerel ve mütevazı kalmayı daha iyi hale getiriyor.


Oğlak Burcu
25 Temmuz 2021 Pazar Oğlak Burcu Yorumları

Pazar günü gökyüzü pek rahatlatıcı değil, Oğlak. Etkileyici Merkür gerçeği arayan Pluto’ya bakarken, ortaya çıkacak bazı yoğun ilişki konuşmaları için kendinizi hazırlayın. Bu, ilişkilerdeki havayı temizlemek için harika bir yön, ancak aynı zamanda işleri fazla ileri götürebilir ve takıntılı hale gelebilir. Luna’nın şiddetli Mars ile karşıtlığı, yalnızca başlangıç ateşlerini daha da körükler. İncitmeden dürüst olmayı hedefleyin.


Kova Burcu
25 Temmuz 2021 Pazar Kova Burcu Yorumları

Pazar günü gökyüzünün altında birkaç rahatsız edici gerçekle karşı karşıyasın, Kova. Zihinsel Merkür yoğunluk arayan Plüton’a karşı olduğu için, yolunuza neyin çıkacağı konusunda radikal bir şekilde dürüst olmaya hazırlanın. Bu eşleştirme, özellikle iş akışınız ve verimliliğinizle ilgili sorunlar söz konusu olduğunda, konuşmaları ve zihinsel ortamınızı yoğunlaştırır. Luna’nın hararetli Mars’la karşıtlığı, ilişki meselelerine kıvılcımlar katıyor; Birbirinize saldırmak yerine birlikte ter dökmeye çalışın.


Balık Burcu
25 Temmuz 2021 Pazar Balık Burcu Yorumları

Pazar gününün kozmik manzarası Balık altında kuşkusuz işler yoğunlaşıyor. Luna, kendisini alıngan Mars’la hararetli bir karşıtlığın içinde bulur ve çalışma cephesindeki gerilimi artırır. Daha sonra keşfetmek yerine, bugün fiziksel olarak aktif olmaya çalışın ve bazı gerginlikleri serbest bırakın. Messenger Mercury’nin gerçeği ortaya çıkaran Pluto ile karşıtlığı, özellikle hedefleriniz veya romantik ilişkileriniz etrafında gerçeği ortaya çıkaran konuşmaların olasılığını artırır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.