Günlük Burç Yorumları 24 Temmuz 2021

24 Temmuz Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 24 Temmuz Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Cumartesi gökyüzü tuhaf bir sihir ve gerçeklik dozu sunuyor, Koç. Oluşan Kova ayı sorumlu Satürn ile birleşerek enerji seviyelerini düşürür ve hedefe ulaşma konusundaki ciddiyeti artırır. Sürücüyü kullanabiliyorsanız, hedeflerinizi kırmak için ideal bir gün. Messenger Mercury, ruhani Neptün ile bağlantı kurarak, ev cephesinde duygusal sohbetler için rahatlatıcı bir ortam yaratır.


Boğa Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Bugün sesinde bir sihir kıvılcımı var Boğa. Eşsiz tarzınızı ve hikayenizi paylaşan herhangi bir kapasitede kendinizi ifade etmek için ideal bir gün (düşün: günlük tutmak, şarkı söylemek veya arkadaşlar arasında anlamlı bir şekilde sohbet etmek). Başka bir yerde, rasyonel Kova ayı ciddi Satürn ile birleşir. Bu, kariyer meseleleriyle ilgili melankolik ruh hallerini ve hayal kırıklıklarını artırabilir. Somurtkanlık yerine çözümlere öncelik vermeye çalışın.


İkizler Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

Bugün ethere çevrildin, İkizler. Yönetici gezegeniniz, veri toplayan Merkür, bugün hayal kuran Neptün’e ulaşıyor. Bu destekleyici eşleştirme, şiirsel bir şekilde iletişim kurmayı ve diğer dünyaya ait, yaratıcı vizyonlarla bağlantı kurmayı kolaylaştırır. Aynı zamanda, kendinizi zihinsel olarak sisli bulabilir ve kariyer cephesinde gerçekçi olmayan beklentilere girebilirsiniz. Luna’nın aşırı ciddi Satürn ile birleşmesi, herhangi bir görkemli bakış açısını sabitlemeye yardımcı olmalıdır.


Yengeç Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Yorumları

Cumartesi günü gökyüzü bir vızıltı gibi gelebilir, Yengeç. Ay’ın sorumlu Satürn ile birleşmesi, tüm yıl boyunca dişlerinizi sıktığınız ilişki hikayelerini vurgular. İlerlemenizi ve bunun hakkında üzülmek yerine neyin desteklenmesi gerektiğini inceleyin. Neyse ki, haberci Merkür’ün vizyon sahibi Neptün ile olan tatlı bağı, kendinizi ifade etmenize duygulu, uhrevi bir nitelik kazandırmaya yardımcı olur.


Aslan Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi Aslan Burcu Yorumları

Leo, bugün çevreden ortaya çıkan rüyalara ve ince mesajlara çok dikkat edin. Bilinçaltı zihniniz şovu yönetiyor ve duygusal konuşmalarla ilişki sorunlarını iyileştirmenize yardımcı oluyor. Bu eşleştirme genellikle hayal kırıklığı yaratan bir zihinsel sis oluştursa da, Kova ayı istikrarlı Satürn ile birleştiğinden, kendinizi topraklanmış hissedeceğinize güvenebilirsiniz. Bu yön size ilişki konularında kendinizi kontrol etme şansı sunar.


Başak Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi Başak Burcu Yorumları

Bugün bir hayal dünyasına kayıyorsun, Başak. Yönetici gezegeniniz, hızlı düşünen Merkür, bugün vizyon sahibi Neptün ile destekleyici bir uyum oluşturuyor. Bu eşleştirme, özellikle gruplar veya partnerlerle uğraşırken, kendinizi ifade etmeniz için şiirsel ve karizmatik bir akış sunar. Başka yerlerde, Luna’nın ağır Satürn ile birleşmesi, iş akışınızın ön saflarına zahmetli sorumluluklar getiriyor.


Terazi Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi Terazi Burcu Yorumları

Bugün kariyer cephesinde bazı güçlü vizyonlardan yararlanıyorsunuz, Terazi. Messenger Merkür, ilham veren Neptün ile aynı hizadadır ve şiirsel görüntüler için verimli zeminler sunar. Bugün ortaya çıkan yaratıcı fikirleri, özellikle de daha geniş bir ölçekte paylaşmak istediklerinizi not almak için bir dakikanızı ayırın. Başka bir yerde Luna, ağır Satürn ile birleşerek yaratıcı konuları ve romantik konuları daha ciddi bir değerlendirme altına alır.


Akrep Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi Akrep Burcu Yorumları

Bugün evinizin rahatlığında biraz zaman geçirin Akrep. Etrafta dolaşmak veya sosyal olarak vergi gerektiren durumlarla meşgul olmak için herhangi bir ruh halinde değilsiniz. Sakin ve toplanmış Kova ayı, sabit Satürn ile birleşerek aile hayatıyla ilgili ele alınması gereken sorunları vurgular. Başka bir yerde, etkileyici Merkür, vizyon sahibi Neptün ile hizalanır ve romantik ilişkilere veya yaratıcı projelere güçlü fanteziler sunar.


Yay Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

Cumartesi gününün kozmik manzarası Yay’ın altında garip bir enerji karışımı oyunda. Messenger Merkür, hayalperest Neptün ile tatlı bir ittifak kurarak yakınlık ve aile cephesinde ilişkileri iyileştirmek için verimli zeminler oluşturmaya yardımcı olur. Başka bir yerde, mantıklı Kova ayı, boğucu Satürn ile birleşiyor. Bu yön, çözülmesi gereken zihinsel tıkanıklıklar yaratabilir, ancak aynı zamanda iletişim tabanlı projelerde görevde kalmayı da kolaylaştırır.


Oğlak Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumları

Cumartesi günü gökyüzü, potansiyeliniz hakkında aşağı inmeyi kolaylaştırıyor, Oğlak. Baş döndürücü Kova ayı, yöneticiniz disiplinli Satürn ile birleşiyor. Bu yön, her şeyi iş haline getirebilir ve oyun oynamayabilir. Somurtmak veya aşırı ciddi olmak yerine, becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olacak çözümler aramayı hedefleyin. Neyse ki, haberci Merkür, rüya gibi Neptün ile aynı hizadadır ve işbirlikleri veya ortaklıklarda duygusal, yatıştırıcı sohbetler yapmanıza yardımcı olur.


Kova Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi Kova Burcu Yorumları

Bugün vücudunla ilgilen, Kova. Kafanızın içinde kaybolmanız çok kolay! Burcunuzdaki besleyici ayın varlığı, sizi geri çekilmeye ve kendi ihtiyaçlarınızla senkronize olmaya teşvik eder. Luna’nın cetveliniz, topraklanmış Satürn ile birleşmesi, ruh halini ağırlaştırabilir, ancak aynı zamanda gerçekçi bir şekilde gerçekçi hale getirebilir. Başka bir yerde, iletişimci Merkür’ün rüya gibi Neptün ile yaptığı tatlı anlaşma, çalışma cephesinde ilham verici vizyonları zenginleştirebilir.


Balık Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi Balık Burcu Yorumları

Balık “münzevi modu”nu onurlandıran o hafta sonlarından biri. Çözüm arayan Kova ayı, günü ciddi Satürn ile birleşerek geçirerek, eski zihinsel dağınıklığın ne tür bir düzenlemeye veya serbest bırakmaya ihtiyaç duyduğuna dair bir gerçeklik kontrolünün altını çiziyor. Günlüğe kaydederek veya terapötik bir sürece katılarak yenilenmeye öncelik vermek için ideal bir gün. Messenger Merkür’ün Neptün ile olan tatlı bağı, romantik ilişkilerde yaratıcı gücü ve karizmayı artırır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.