Günlük Burç Yorumları 23 Temmuz 2021

23 Temmuz Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 23 Temmuz Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
23 Temmuz 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Cuma günkü gökyüzü hedeflerle ilgili açıklamalar getiriyor, Koç. Yeni başlayan Aslan mevsiminin neşe arayan enerjisine rağmen, ilerlemeden önce geri adım atmak ve denge aramak için acil bir çağrı var. Bu akşam sürü halindeki Kova burcunda ortaya çıkan dolunay, dikkatleri umutlarınızın ve hayallerinizin manzarasına doğru çekiyor. Emeğinizin meyveleri çürük mü yoksa olgun mu? Vizyonunuzu tekrar kontrol etmek için bu lunanasyonu kullanın.


Boğa Burcu
23 Temmuz 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Kozmos bugün dengeyi arıyor, Boğa. Aslan mevsimi sizi ayaklarınızın altındaki toprağı işlemeye ve duygusal köklerinizin ne kadar sağlam olduğunu keşfetmeye hazırlıyor. Yine de, devam etmeden önce en yüksek özlemlerinize bakmanız isteniyor. Bugün sağduyulu Kova burcunda dolunay, kariyeriniz ve kader duygunuzla olan ilişkinizi aydınlatıyor. Rota düzeltmesi gereken şeylere dikkat edin.


İkizler Burcu
23 Temmuz 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Akıl sağlığınızla olan ilişkinizi daha yeni keşfetmeye başladınız, İkizler. Sizin için Aslan mevsimi, tüm felsefelerinizi yaratan daha küçük düşüncelerle meşgul olmakla ilgilidir. Bugünün gökyüzü, mantıklı Kova burcundaki dolunayın gelişini görüyor, inançlarınızın makrokozmosunu ve bunun dünyanız üzerindeki etkilerini aydınlatıyor. Bu ayın ışığında durun ve hangi eskimiş inançların yeni bir bakış açısı kullanabileceğini inceleyin.


Yengeç Burcu
23 Temmuz 2021 Cuma Yengeç Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı tamamen temellere geri dönmekle ilgili, Yengeç. Yeni bir güven duygusunu onurlandırmaya ve yetenekleriniz ve becerilerinizin gelişmesi için destekleyici bir yapı yaratmaya hazırsınız. Bugünün gökyüzü, sizi kısaca bu kendine odaklı kafa boşluğundan uzaklaştıran ilerici Kova burcundaki dolunayın gelişini müjdeliyor. Bu ay tutulması, mevcut bağlılık deneyiminize ve ele alınması gereken iyileşmemiş ilişki sorunlarına ışık tutuyor.


Aslan Burcu
23 Temmuz 2021 Cuma Aslan Burcu Yorumları

Bu, yılmadan parıldamak ve iyileştirici dikkati çekmek için tam zamanı, Leo. Yine de, kozmos, siz o araziye tam olarak girmeden önce denge talep ediyor. Dolunay, sosyal yönelimli Kova burcunuzun karşı burcunda ortaya çıkar ve mevcut ortaklık hikayenize açıklayıcı ışığını aydınlatır. Bu ay tutulması, o arenada neyin iyileştirilmesi, beslenmesi veya düzeltilmesi gerektiğini göstermesine izin verin.


Başak Burcu
23 Temmuz 2021 Cuma Başak Burcu Yorumları

Evren, uçuruma sürüklenmeden önce sizi duraklamaya teşvik ediyor, Başak. Aslan mevsimi, hassas, uhrevi bir boşlukta geri çekilmeyi ve yenilenmeyi kucaklamakla ilgilidir. Yine de, dolunayın bugün mantıklı Kova burcuna gelişi, ayrılmadan önce gerçeklikle son bir tango öneriyor. Bu ay, iş/yaşam dengeniz gibi kalıcı sağlık sorunlarına ışık tutuyor.


Terazi Burcu
23 Temmuz 2021 Cuma Terazi Burcu Yorumları

Bir Terazi olarak, genellikle “sosyal bir kelebek” olarak kalıplaşmışsınızdır. Bu duyguya ya içersiniz ya da onunla ilişki kurarsınız. Ama her iki durumda da, yılın bu zamanı acı verici bir şekilde doğru. Aslan mevsimi, topluluk duygunuzla yeniden bağlantı kurmanızı ve kendi dışınızdaki dünyayı deneyimlemenizi ister. Bugünün Kova burcundaki dolunayı, kişisel yaratıcı güçlerinize ve ortaya çıkan romantik ilişkilere ışık tutarken, dikkatinizi hemen kendine odaklı bir üst boşluğa çeker.


Akrep Burcu
23 Temmuz 2021 Cuma Akrep Burcu Yorumları

Dişlerini hırslarına daha yeni sokmaya başladın, Akrep. Yine de, gerçekten ilerlemeden önce evren daha derin bir denge istiyor. Dolunay bugün ilerleyen Kova burcunda ortaya çıkıyor ve aydınlatıcı ışığını aile temelinizin köklerine yansıtıyor. Ev hayatınız ve akrabalarınızla bağlantı kurma konusunda destekleniyor musunuz veya titriyor musunuz? Bu ay tutulması neyin desteklenmesi gerektiğini vurgulasın.


Yay Burcu
23 Temmuz 2021 Cuma Yay Burcu Yorumları

Bu, yılın en güzel zamanlarından biri, Yay. Aslan mevsimi, seyahat sevginiz ve yeni bakış açıları için özlem de dahil olmak üzere sizi siz yapan her şeyle meşgul olmanıza yardımcı olur. Bugünün gökyüzü, mantıklı Kova burcunda dolunayı başlatıyor ve mikro düzeyde zihninizi ve iletişim becerilerinizi geliştirmenize yardımcı oluyor. Bu ay tutulması zihinsel sağlığınızı aydınlatsın ve gerçeğinizi konuşmanıza yardımcı olsun.


Oğlak Burcu
23 Temmuz 2021 Cuma Oğlak Burcu Yorumları

Kozmos, dengenin yeniden kurulmasını gerektiriyor, Oğlak. Aslan mevsimi henüz yeni başlamış olmasına rağmen, ilerleyen Kova burcundaki dolunay dikkatinizi bu hikayeden uzaklaştırıyor. Bu ay tutulması, kendinize olan güveninizin mevcut durumunu ve finansla ilgili sorunları kısaca vurgular. Yetenek duygunuzda ortaya çıkan mesajları, özellikle de becerilerinizi geçersiz kılmaya çalışan mesajları dinleyin.


Kova Burcu
23 Temmuz 2021 Cuma Kova Burcu Yorumları

Cuma gününün gökyüzü sizi doğrudan ilgi odağı haline getiriyor, Kova. Aslan mevsimi daha yeni başladı, enerjinizin çoğunu dünyanızdaki önemli ortaklıklara yatırdığınız bir zaman. Ancak, bugün burcunuzda dolunayın gelişi, ilerlemeden önce dengenin kurulmasını gerektiriyor. Bu önemli ay tutulması, başkalarının taleplerinden ayrı olarak, bağımsızlık ve kimlik duygunuzun durumunu ortaya çıkarır.


Balık Burcu
23 Temmuz 2021 Cuma Balık Burcu Yorumları

Kendinizi zor bir gerçeklik dozuna hazırlamaya daha yeni başladınız, Balık. Siz pratik arayışlara tam olarak devam etmeden önce, kozmos bugün denge için çağrıda bulunuyor. Dolunay bugün ilerleyen Kova burcunda ortaya çıkıyor ve ruhani ışığını en hassas noktalarınızdan bazılarına yansıtıyor. Bu ay tutulması, ele alınması gereken savunma mekanizmalarını ve kendi kendini sabote etme modellerini vurgular.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.