Günlük Burç Yorumları 22 Temmuz 2021

22 Temmuz Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 22 Temmuz Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
22 Temmuz 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Bugün yeni bir alana adım atıyorsun Koç. Haftalarca aile dramasıyla uğraştıktan ve yaşam alanınızı düzenledikten sonra, hayata biraz daha ciddiyetle ilerlemeye hazırsınız! Güneş bugün melankolik Yengeç’ten ayrılıp cesur Aslan’a atlıyor. Bu geçiş, önümüzdeki aydaki odağınızı yaratıcı yeteneklerinize, oyun duygunuzla yeniden bağlantı kurmanıza ve aşkları yeniden alevlendirmenize yönlendiriyor.


Boğa Burcu
22 Temmuz 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Beynin son zamanlarda durdurulamaz bir şekilde meşgul, Boğa. Bir vuruş yapın ve duyularınızın geri kalanının yetişmesine izin verin! Güneş, duygusal Yengeç’ten ayrılıyor ve bugün cesur yürekli Aslan’a geçiş yapıyor, frenleri pompalama ve köklerinizle yeniden bağlantı kurma ihtiyacını işaret ediyor. Aslan’da güneşin zamanı, unutulmuş aile dinamiklerine ışık tutma ve yaşam alanınızla olan bağınızı derinleştirme şansı sunuyor.


İkizler Burcu
22 Temmuz 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

Ameliyat olmanız için yılın en doğal zamanlarından birine giriyorsunuz, İkizler. Güneş, derin hisleri olan Yengeç’ten ayrılıyor ve coşkulu Aslan’a doğru ilerliyor, önümüzdeki haftalarda odağınızı sesinizle yeniden bağlantı kurmaya yönlendiriyor. Bu geçiş, sizi yeni eğitim girişimleriyle meşgul etmek, kardeşlerle ilişkilerinizi düzeltmek için çalışır ve kendini ifade etme için yeni fırsatlar geliştirmeyi amaçlar.


Yengeç Burcu
22 Temmuz 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

Perşembe günkü gökyüzü bugün mevsiminizi sona erdiriyor, Yengeç. Vücudunuz, imajınız ve bağımsızlık duygunuzla haftalarca yeniden bağlantı kurduktan sonra, yeni bir zemini kaplamaya hazırsınız. Güneş bugün cesur Aslan’a doğru ilerliyor ve önümüzdeki aydaki odak noktanızı güveninizi artırmaya ve kaynaklarınızla yeniden bağlantı kurmaya yönlendiriyor. Şimdi para hikayenizi çözmenin ve eski becerilerinizin tozunu almanın zamanı geldi!


Aslan Burcu
22 Temmuz 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

Kutlama zamanı, Leo. Geçen ayı kamuoyundan saklanarak ve kendi kendini sabote eden başa çıkma mekanizmalarını ortadan kaldırarak geçirdikten sonra, toplumla yeniden ilişki kurmaya hazırsınız! Güneş ağlayan Yengeç burcundan ayrılıyor ve bugün sizin burcunuza doğru ilerliyor, yeniden doğuşun ve kendi kişisel yeni yılınızın başlangıcının sinyalini veriyor. Önümüzdeki ay size bağımsızlığınızı yeniden tanımlama ve sağlığınızı iyileştirme şansı sunuyor.


Başak Burcu
22 Temmuz 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Bugün çok önemli bir değişim geliyor Başak. Son haftalarda hayallerinizin peşinden gitmekten ve arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmaktan yoruldunuz. Şimdi, frenleri pompalamanın ve koza evrenize girmenin zamanı geldi. Aslan mevsimi, uzaklaşmanız, kendinizi yenilemeniz ve özel olarak iyileşmeniz için bir zamanı işaretler. Sağlıklı yalnızlığa, dinlendirici aktivitelere ve yolunuza çıkan eski takılmalara karşı terapötik yaklaşımlara öncelik vermeyi hedefleyin.


Terazi Burcu
22 Temmuz 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

Bugün yılın en güzel dönemlerinden birine giriyorsun, Terazi. Güneş, inisiyatif arayan Yengeç’ten ayrılıyor ve oyuncu Aslan’a doğru ilerliyor, dikkatinizi önümüzdeki haftalarda topluluk duygunuzla yeniden bağlantı kurmaya yönlendiriyor. Kimin hayatında olmaya değer ve artık kim kesmiyor? Unutulmuş arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmak ve hedeflerinizi yeniden tanımlamaya çalışmak için bu zamanı kullanın.


Akrep Burcu
22 Temmuz 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

Adım atıyorsun, Akrep. Şimdi durma! Konfor alanınızdan çıktıktan bir ay sonra büyümeye devam etmeye hazırsınız. Güneş, kendi kendini besleyen Yengeç’ten ayrılıyor ve bugün Aslan’a doğru sinsi sinsi ilerliyor ve kariyerinizle yeni ufuklara ulaşmaya odaklanmanızı sağlıyor. Yılın en halka açık zamanındasınız ve en yüksek görünürlüğe sahipsiniz, bu da göz atmayı hedeflediğiniz yeni bir projeyi başlatmak için ideal bir zaman.


Yay Burcu
22 Temmuz 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Son olarak, tünelin sonunda bir ışık ortaya çıkıyor, Yay. Haftalarca acı veren ilişki materyallerini sıraladıktan ve duygusal derinliklerinizi keşfettikten sonra, biraz iyimserliğe hazırsınız. Güneş, ağlayan Yengeç burcundan ayrılıyor ve bugün gururlu Aslan’a atlıyor ve sizi yeni ufuklara fırlatıyor. Bu geçiş, önümüzdeki ay seyahate, eğitime ve konfor alanınızı genişletmeye odaklanmanızı işaret ediyor.


Oğlak Burcu
22 Temmuz 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

Kemerini bağla, Oğlak. Bugün duygusal olarak yoğun bir bölgenin başlangıcına gidiyorsunuz. Güneş, duygusal Yengeç’ten ayrılıyor ve bugün kalp merkezli Aslan’a kayıyor, dikkatinizi yakınlık tıkanıklıklarına ve ortak finans sorunlarına yönlendiriyor. Duygularınızın taleplerine boyun eğmek yerine, onlarla oturmayı ve onları buna göre beslemeyi hedefleyin. Kalbinizin iyileşmeye ve ortaklıkların derinleşmeye ihtiyacı var.


Kova Burcu
22 Temmuz 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

İlişki cephesinde işler ısınmaya başlıyor, Kova. İş ve yatıştırıcı sağlık sorunları ile kendinizi yoran birkaç haftadan sonra, yeni arazileri keşfetmeye hazırsınız! Güneş, sulu Yengeç’ten ayrılıyor ve bugün büyük yürekli Aslan’a doğru sinsi sinsi ilerliyor ve önümüzdeki haftalarda ortak olmaya odaklanmanızı sağlıyor. Bu alandaki beklentilerinize, ihtiyaçlarınıza ve sorunlarınıza yakından bakın.


Balık Burcu
22 Temmuz 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Becerilerinizi geliştirmenin zamanı geldi, Balık. Son haftalarda kendinizi neşeye dönmeye ve yaratıcı çağrınızı bulmaya o kadar adadınız ki, şimdi daha fazla test alanını keşfetmeye hazırsınız. Güneş, Yengeç’i beslemekten ayrılıyor ve bugün cesur Aslan’a sıçrayarak, önümüzdeki ay iş akışınızı düzenlemeye ve sağlığınızla olan ilişkinizi iyileştirmeye odaklanın. Tüm seviyelerde hizalanma ve düzen aramak için bu zamanı kullanın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.