Günlük Burç Yorumları 17 Temmuz 2021

17 Temmuz Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 17 Temmuz Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
17 Temmuz 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Cumartesi gökyüzü yoğunlukla dolu, Koç. Aydınlatıcı güneş, güç oyunu Pluto ile güçlü bir karşıtlığa kilitlenir ve kariyer kaygıları ve aile bağlantıları etrafında toplanan kabul edilmemiş duygusal materyalleri vurgular. Pasif inkarda kalmak yerine her şeyi gün ışığına çıkarmaya çalışın. İlk çeyrek ay, geçmiş aile dinamiklerinin mevcut ilişki hikayenizi nasıl etkilediğini vurgulayarak, denge arzusu Terazi’ye de gelir. Hafifçe yürü!


Boğa Burcu
17 Temmuz 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Aklınızın bugün yaşamak için fırtınalı bir yer olması muhtemeldir, Boğa. Dilinizin ucundan sıçramayı bekleyen gerçekler ve salıverilmeyi bekleyen zihinsel dağınıklık var. Aydınlatıcı güneş gözleri duygusal olarak ham Pluto ile kilitlediğinden, temizlenmesi gereken her şeye yaslanın. Başka bir yerde, denge arayan Terazi’deki ilk çeyrek ay, zihinsel sağlığınız ve mevcut iş akışınız arasında bir hareket değişikliği çağrısında bulunur.


İkizler Burcu
17 Temmuz 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

Cumartesi gökyüzünün altında hafifçe yürü, İkizler. Birden fazla hikaye bir kafaya geliyor gibi görünüyor, bu da her zaman yoğunluğu artırıyor gibi görünüyor! Aydınlatıcı güneş, gerçeği ortaya çıkaran Pluto ile rahatsız edici bir bakış açısına girer ve bu, kabul edilmeyen ilişki sorunlarını veya finansal stresleri halının altından çıkarabilir. Bu arada, ilk çeyrek ay, ham yeteneğiniz ile yeteneklerinizi açıkça ifade etme yeteneğiniz arasındaki ayrımı vurgular.


Yengeç Burcu
17 Temmuz 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Yorumları

Yoğunluk Cumartesi gününün kozmik manzarası Yengeç altında demleniyor. Aydınlatıcı güneş, gerçeği arayan Pluto ile ateşli bir bakış açısına kilitlenir ve ifade edilmemiş hayal kırıklıklarını veya gizli sırları ilişki meseleleri etrafında açığa çıkarır. Tamamen ateşlenmeden havayı temizlemeyi hedefleyin. Başka bir yerde, ilk dördün ay, geçmiş ve şimdiki benliğiniz arasındaki ayrımı vurgular.


Aslan Burcu
17 Temmuz 2021 Cumartesi Aslan Burcu Yorumları

Bir Aslan olarak, kozmik rehberlik için büyüleyici, hayat veren güneşe bakarsınız. Cumartesi günü gökyüzü, güneşin karanlık ve kasvetli Plüton ile rahatsız edici bir düzenlemeye kilitlendiğini görüyor. Bu eşleştirme, iş/yaşam dengenizdeki uyku halindeki hayal kırıklıklarını aydınlatmak için çalışır. Kendinizi sağlık sorunlarıyla ilgili ifşaatlarla da karşılaşabilirsiniz. Bu arada, Terazi’deki ilk çeyrek, kendi kendini sabote eden zihinsel kalıplar etrafında neyin değişmesi gerektiğini vurgular.


Başak Burcu
17 Temmuz 2021 Cumartesi Başak Burcu Yorumları

Cumartesi gökyüzü pek hoş olmayacak şekilde şekilleniyor Başak. Aydınlatıcı güneş duygusal olarak ham Plüton’a karşı çıkarken, yaratıcı süreciniz, hedef belirlemeniz ve güven duygunuzla ilgili bazı gerçeklerin açığa çıkması için kendinizi hazırlayın. Aynı zamanda Terazi burcundaki ilk dördün ay geliyor. Bu, arzularınız ile bunları başarmak için sahip olduğunuz ham beceriler arasındaki ayrımı vurgular.


Terazi Burcu
17 Temmuz 2021 Cumartesi Terazi Burcu Yorumları

Bir Terazi olarak, aklınızı konuşmanız gerektiğinde barışı koruma eğiliminiz var. Cumartesi günkü gökyüzü gerilimleri kaynama noktasına getirebileceğinden, bu duyguyu yakınınızda tutun. Hayat veren güneş, gerçeği arayan Pluto ile bir karşıtlığa kilitlenir ve kariyer meseleleri ve aile temelleri etrafındaki hareketsiz gerilimlere ışık tutar. İlk dördün ay burcunuzda belirir ve kariyer yolunuz ve bireysel ihtiyaçlarınız arasında yapılması gereken ayarlamalara işaret eder.


Akrep Burcu
17 Temmuz 2021 Cumartesi Akrep Burcu Yorumları

Yoğun durumlara yabancı değilsin, Akrep. Aydınlatıcı güneş güç oyunu Pluto ile çarpışırken, Cumartesi günü gökyüzünün altında söylenmemiş bazı gerçeklerin ortaya çıkmasını bekleyin. Bu rahatsız edici eşleşme, muhtemelen havayı temizlemenize ve kendinizi sıfırlamanıza yardımcı olacak, fırtınalı bir zihinsel atmosfer ve yoğun konuşmalar yaratacaktır. İlk çeyrek ay, kendi kendini sabote eden iletişim kalıplarının serbest bırakmayı kullanabileceğini vurgular.


Yay Burcu
17 Temmuz 2021 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

Bir Yay olarak, genellikle dağınık, duygusal görüntüler için biri değilsiniz. Bugün ortaya çıkacak bazı yoğun ifşaatlar için kendinizi hazırlayın – büyümeniz için kritik olan ancak bu kadar nazikçe iletilmeyebilecekler. Aydınlatıcı güneş, kara kara düşünen Plüton ile gözleri kilitler ve uyku halindeki ilişki gerilimlerini, özellikle de finansla ilgili olanları açığa çıkarır. Bu arada, ilk çeyrek ay, topluluk duygunuz etrafında neyin değişmesi gerektiğine işaret ediyor.


Oğlak Burcu
17 Temmuz 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak, evren sizin için bir numara yapıyor – özellikle de ilişki yaklaşımınız söz konusu olduğunda. Bu hikaye, aydınlatıcı güneş izmaritleri gerçeği ortaya çıkaran Pluto’ya doğru ilerlerken, bugün yeni bir içgörü ve enerji dozu alıyor. Bu yoğun eşleşmenin, ortaklıklarda ifade edilmemiş duyguları veya sorunları yüzeye çıkarması muhtemeldir. Başka bir yerde, ilk dördün ay, kariyer yaklaşımınızda yapılması gereken değişikliklere işaret ediyor.


Kova Burcu
17 Temmuz 2021 Cumartesi Kova Burcu Yorumları

Bir Kova olarak, duygusal yaşamınızın daha karmaşık tarafını kilit altında tutma eğilimindesiniz. Cumartesi günü gökyüzü, aydınlatıcı güneş gözleri gerçeği ortaya çıkaran Plüton ile kilitlerken, hazine sandığını kırmayı planlıyor gibi görünüyor. Bu duygusal açıdan rahatsız edici eşleştirme, eski bagajları ve açılması gereken hareketsiz iş gerilimlerini vurgulamaya çalışır. Terazi burcundaki ilk dördün, realiteniz ve vizyonunuz arasında yapılması gereken değişikliklere işaret ediyor.


Balık Burcu
17 Temmuz 2021 Cumartesi Balık Burcu Yorumları

Balıklar, şüphesiz Cumartesi gökyüzünün altında işler kızışıyor. Aydınlatıcı güneş izmaritleri hüsran yaratan Plüton’la karşı karşıya gelirken, hedeflerinizle ilgili deneyiminiz ve yaratıcı hüneriniz etrafında ortaya çıkacak bir miktar duygusal yoğunluğa hazır olun. Özellikle romantizm cephesinde her şeyi açığa çıkarmayı hedefleyin. Başka bir yerde, Terazi’deki ilk dördün, yakınlık yaklaşımınızdaki önemli bir değişimi vurgular.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.