Günlük Burç Yorumları 16 Temmuz 2021

16 Temmuz Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 16 Temmuz Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Ayağa kalk ve onlara bugün, Aries. Mantık öncelikli Terazi ayı, sabah ilk iş olarak Satürn’ü stabilize ederek destekleyici bir hizalama oluşturarak, işbirlikçi çabalara ve uzun vadeli hedeflere karşı dayanıklılık oluşturmayı kolaylaştırır. Gün ilerledikçe tempo yavaşlar ve sürüklenmek için daha fazla özgürlük sağlar. Luna, ilişki odaklı Terazi’de kalır ve ilişki konularını daha derine inmenize yardımcı olur.


Boğa Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Cuma günü Boğa burcunda üretkenlik elde etmek kolaydır. Ay, sağduyulu Terazi’den geçerek sabah saatlerini stabilize Satürn ile destekleyici bir bağlantı içinde geçirir. Bu eşleştirme, işle ilgili herhangi bir çabaya uygulanacak dayanıklılık sağlar ve yapılacaklar listenizden bir şeyleri geçmeyi kolaylaştırır. Aynı zamanda sağlığınıza geri dönmek ve bir egzersiz rutinine yeniden başlamak için ideal bir gün.


İkizler Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

İkizler, bugün üretken çabalara karşı oyun zamanı kazanıyor. İçinizde çocuksu bir neşe uyandıran bir aktiviteye geri dönmenize izin verin! Ay, sanatsal olarak eğimli Terazi’nin içinden geçerek, yolunda yetenekli Satürn’e uzanıyor. Bu kozmik bağlantı, koşullarınızın temelli, gerçekçi bir görünümünü sunar. Sıradan, zahmetli faaliyetler yerine yaratıcı projelere ve romantik arayışlara öncelik verin.


Yengeç Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma Yengeç Burcu Yorumları

Bugün köklerinizle yeniden bağlantı kurun, Yengeç. Ay, denge arayan Terazi’de gezinerek, odağınızı yaşam alanınızın durumuna ve duygusal temelinize yönlendirir. Luna’nın sorumlu Satürn ile erken buluşması, geleceğe yönelik bir bakış açısı gerektiren ortak projeler ve taahhütler üzerinde çalışmayı kolaylaştırır. Sakinleşmek, en sevdiğiniz yemeği pişirmek ve ortamınızı yenilemek için ideal bir gün.


Aslan Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma Aslan Burcu Yorumları

İlişkilerin son zamanlarda senin için sürekli bir odak noktası oldu Leo. Uyum arayan Terazi ayı sorumlu Satürn ile hizalanırken, evren bu hikayeyi bugün nazikçe dürtüyor. Bu kozmik bağlantı, mevcut ortaklık hikayenize uygulamak için temelli, pratik bir bakış açısı yaratır. Ciddi bir ses tonu gerektiren önemli konuşmalara katılmak için ideal bir gün.


Başak Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma Başak Burcu Yorumları

Bugün kaynaklarınızı gözden geçirmek için biraz zaman ayırın Başak. Denge arayan Terazi ayı, odağınızı mali durumunuza yönlendirerek, o arenada neyin ayarlanması gerektiğine dair net bir resim elde etmenize yardımcı olur. Unutulmuş becerilerinizi ve yeteneklerinizi yeniden kullanmak için ideal bir gün. Luna’nın topraklanmış Satürn’e sabit üçgen açısı, dayanıklılığı uygulamayı ve iş projelerini takip etmeyi kolaylaştırır.


Terazi Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma Terazi Burcu Yorumları

Terazi burcu, ne sıklıkla kendi ihtiyaçlarınıza öncelik verirsiniz? Ayın burcunuzdaki varlığı, vücudunuzun ve kalbinizin en çok neye ihtiyacı olduğunu dinlemenizi hatırlatmak için çalışır. Luna, günün ilk yarısını topraklanmış Satürn ile enerji verici bir üçgen açıda geçirerek, romantizm cephesinde ciddi konuşmalar yapmanıza yardımcı olur. Bu aynı zamanda yaratıcı planların gerçekleşmesine yardımcı olmak için ideal bir enerjidir.


Akrep Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma Akrep Burcu Yorumları

Bir Akrep olarak, yalnız zamana yabancı değilsiniz. Ay denge getiren Terazi’de süzülürken, Cuma gününü kendinizle sessiz ve karmaşık olmayan bir şekilde yeniden bağlantı kurmaya ayırın. Luna’nın buradaki varlığı, enerjinizi salıvermeye, iyileştirmeye ve yenilemeye odaklanmanızı teşvik ediyor. Ayın dengeleyici Satürn ile olan tatlı bağı, yaşam alanınız ve aile biriminizle ilgili temelli, gelecek planları yapmak için yer sunuyor.


Yay Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma Yay Burcu Yorumları

İşlerin gerçekleşmesi için ne istediğiniz konusunda net olmalısınız, Yay! Mantıksal Terazi ayı, disiplinli Satürn ile aynı hizada olduğundan, evren sizi bugün bu kavrama daha yakından bakmaya teşvik ediyor. Bu bağlantı, gelecekteki hırsların temelini oluşturmak için ideal bir fırsat sunuyor. Ayrıca arkadaşlar arasında ciddi, geleceğe yönelik konuşmalarla yüzleşmek açısından da harika.


Oğlak Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak, rüya vizyonunuzu gerçeğe dönüştürün. Uyum getiren Terazi ayı, cetveliniz, topraklanmış Satürn ile aynı hizada olduğundan, hırslarınızı ilerletmek için ihtiyacınız olan her şeye sahipsiniz. Bu enerji, yeteneklerinizi halka açık bir ölçekte paylaşmanıza izin vererek, ağ kurmak veya kendinizi iş için uygulamak için ideal bir gün haline getirir. Alanınızdaki diğer kişiler tarafından yeni bir ışıkta görülmek için artan görünürlüğünüzü kullanın.


Kova Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma Kova Burcu Yorumları

Bu yıl seni gerçekten teste tabi tuttu, Kova. Yönetici gezegeniniz, sabit Satürn, sizi gerçekten göreve getiriyor. Sizden bu süreçte yeni bir ego inşa etmeniz ve uygun sınırlar koymanız isteniyor. Barış arayan Terazi ayı sabit Satürn ile hizalanırken Cuma günü gökyüzü bu hikayeye dokunuyor. Kendinizi genişletmeye nerede devam edebilirsiniz ve belirli sınırları nerede tutmalısınız?


Balık Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma Balık Burcu Yorumları

Kendi zihinsel ve duygusal çöplerinizi serbest bırakmak için çalışıyorsunuz, Balık. Tam olarak hoş veya basit bir süreç olmasa da, kendinizi özgürleştirmede önemli adımlar atıyorsunuz. Denge getiren Terazi ayı, topraklanmış Satürn ile uyumlu bir şekilde hizalandığından, bu hikaye bugün vurgulanmaktadır. Önemli ilişki konuşmaları için, özellikle de topraklanmış, nazik ve ciddi bir ton gerektirenler için ideal bir gün.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.