Günlük Burç Yorumları 11 Temmuz 2021

11 Temmuz Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 11 Temmuz Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
11 Temmuz 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Pazar günkü gökyüzünün altında işleri alçakgönüllü tutmayı hedefleyin, Koç. Zihinsel Merkür, etkileyici İkizler’den ayrılır ve sesinizi susturarak ve zihninizi geçmişe çevirerek duygusal Yengeç’e kayar. Başka bir yerde, yaratıcı bir şekilde güçlü Aslan ayı, odak noktanızı kendi sahnenizi bulmaya ve iyi bir zaman geliştirmeye yönlendirir, ancak ağır Satürn ile olan karşıtlığı bazı şeyleri yavaşlatabilir.


Boğa Burcu
11 Temmuz 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Ev ortamınızda neler oluyor, Boğa? Kalp merkezli Aslan ayı, evinizin rahatlığında rahatlamanızı isterken, bugün odağınızı duygusal temelinize ve akraba dolabınıza gönderin. Luna’nın boğucu Satürn ile karşıtlığı, kariyer meseleleriyle ilgili melankolik ruh halleri getirebilir. Başka bir yerde, haberci Merkür şiirsel Yengeç’e kayarak kendinizi net ve kolaylıkla ifade etmenize yardımcı olur.


İkizler Burcu
11 Temmuz 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

İkizler insanları kozmik rehberlik için gümüş dilli gezegen Merkür’e bakar. Pazar günü gökyüzü, ev burcunuzdan ayrıldığı ve evdeki Yengeç’e doğru ilerlediği için haberci gezegeni hareket halinde buluyor. Bu geçiş, duygusal duyarlılığınızı yoğunlaştırır ve odağınızı önümüzdeki haftalarda finansmana yönlendirir. Başka bir yerde, dramatik Aslan ayının Satürn ile karşıtlığı zihinsel fırtına bulutlarını karıştırıyor.


Yengeç Burcu
11 Temmuz 2021 Pazar Yengeç Burcu Yorumları

Berraklık armağanı yolda, Yengeç! Son haftalarda, sizi rüyalarınızın ve bilinçaltı vizyonlarınızın derinliklerine sürükleyen bir zihinsel karmaşa içindesiniz. İletişimsel Merkür bugün burcunuzda ilerliyor ve beraberinde karizma ve zihinsel keskinlik armağanını getiriyor. Önümüzdeki haftalarda, konuştuğunuzu ve sesinizi daha güvenle kullandığınızı göreceksiniz. Başka bir yerde, samimi Aslan ayının Satürn ile karşıtlığı günü ciddiyetle dolduruyor.


Aslan Burcu
11 Temmuz 2021 Pazar Aslan Burcu Yorumları

Bütün gözler senin üzerinde Aslan! Ayın burcunuzdaki varlığı, özgüven ve varlık duygunuza geri dönmenize yardımcı olarak dışa dönük ve kaygısız olmanızı kolaylaştırır. Yine de, Luna’nın ağır Satürn ile rahatsız edici teması, ilişki bölümündeki şeyleri yavaşlatabilir. Bu arada, Merkür, önümüzdeki haftalarda zihninizi rüyalara ve bilinçaltı muamelelerine davet ederek duygusal Yengeç’e kayar.


Başak Burcu
11 Temmuz 2021 Pazar Başak Burcu Yorumları

Bir Başak olarak, kozmik liderlik için keskin fikirli gezegen Merkür’e bakıyorsunuz. Merkür, çok yönlü İkizler’den ayrılıyor ve bugün birkaç hafta kalacağı bağlantıyla ilgili Yengeç’e ilerliyor. Bu geçiş, odak noktanızı kariyer meselelerinden uzaklaştırır ve odak noktanızı topluluk duygunuza ve arkadaşlar arasındaki bağlantıya yönlendirir. Günün kendisi, eğlenmek için rahat, içe dönük bir yaklaşım gerektirir.


Terazi Burcu
11 Temmuz 2021 Pazar Terazi Burcu Yorumları

Pazar günü gökyüzünün gelmesiyle birlikte vardiyalar devam ediyor Terazi burcu. Haberci Merkür zeki İkizler’den ayrılıyor ve bugün birkaç hafta kalacağı sempatik Yengeç’e doğru ilerliyor. Bu geçiş, kariyer çabalarına zihinsel dayanıklılık getirir ve topluluk önünde konuşma yeteneğinizi geliştirir. Başka bir yerde, eğlenceli Aslan ayı, ciddi Satürn ile aşağıya bakıyor ve yaratıcı projelerin ve romantik katılımların yeniden değerlendirilmesini istiyor.


Akrep Burcu
11 Temmuz 2021 Pazar Akrep Burcu Yorumları

Bugün kariyerinizin geleceğini düşünmeden edemezsiniz, Akrep. Olmak istediğiniz yere ulaşmak için hangi kurs düzeltmelerini yapmanız gerekiyor? Gösteriyi durduran Aslan ayı, stratejinizi güçlendirmenize yardımcı olmak için planınızdaki tüm kusurları aydınlatacak olan ağır Satürn ile gözleri kilitler. Başka bir yerde, haberci Merkür Yengeç’e dalar, zihinsel atmosferinizi tazeler ve sizi eğitim girişimlerine teşvik eder.


Yay Burcu
11 Temmuz 2021 Pazar Yay Burcu Yorumları

Pazar günkü gökyüzü, mağazada birkaç ince ama önemli değişiklik barındırıyor, Yay. Mental Mercury, baş döndürücü İkizler’den ayrılıyor ve önümüzdeki haftalarda terapötik materyali yakın ortaklıklarda ele almaya odaklanmanızı sağlamak için çalıştığı duygusal Yengeç’e giriyor. Başka bir yerde, eğlenceli Aslan ayı, zihinsel sağlığınızı iyileştirmek için neyin değişmesi gerektiğini gösteren ağır Satürn ile gözleri kilitler.


Oğlak Burcu
11 Temmuz 2021 Pazar Oğlak Burcu Yorumları

Bugün kapalı kapılar ardında vakit geçirin Oğlak. İçinizde neyin değişmesi gerektiğine yakından bakmanız gerekiyor ve Pazar günü gökyüzü sizi mutlu bir şekilde oraya götürüyor. Ay’ın kalp merkezli Aslan’daki varlığı, başkalarıyla yakın ve savunmasız karşılaşmalara olan ihtiyacınızı harekete geçirir. Luna’nın hükümdarınız, stoacı Satürn ile olan muhalefeti, bağlantıyla ilgili her türlü sorunu vurgulayabilir. Merkür’ün duygusal Yengeç’e girişi, ilişki konuşmalarının daha sorunsuz ilerlemesine yardımcı olabilir.


Kova Burcu
11 Temmuz 2021 Pazar Kova Burcu Yorumları

Evren, bugün yakın ortaklıklarınıza dikkat çekiyor, Kova. Ay, Aslan burcunda yüzerken, Pazar günü gökyüzü, romantik ilişkilerinize enerji yatırmak için ideal bir zaman sunuyor. Luna’nın yönetici gezegeniniz olan ciddi Satürn ile karşıtlığı, bastırılmış duyguların veya söylenmemiş gerçeklerin serbest bırakılmasına yardımcı olabilir. Başka bir yerde, zihinsel Merkür Yengeç’e sürüklenir ve önümüzdeki haftalarda zihninizi üretken çabalara çevirmeye yardımcı olur.


Balık Burcu
11 Temmuz 2021 Pazar Balık Burcu Yorumları

Bugün iyi hissetmek için üretken eylemlere ihtiyacınız var, Balık. Kendinizi önümüzdeki haftaya hazırlamayı ve eğrinin önüne geçmeyi hedefleyin. Ay, hırslı Aslan’ın içinden geçer ve bağlılık ve ele alınması gereken yapı etrafında gizli sorunları harekete geçirebilen melankolik Satürn ile gözleri kilitler. Neyse ki, Merkür’ün Yengeç burcuna girişi, önümüzdeki haftalarda kullanmak için biraz hafiflik ve yaratıcı zihinsel enerji getiriyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.