Günlük Aşk Burç Yorumları 9 Temmuz 2021

9 Temmuz Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 9 Temmuz Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma Koç Burcu Aşk Yorumları

Koç, kendine ve kişiliğine karşı dürüst ol. Önemli bir başkasında ve genel olarak romantik ilişkilerinizde değer verdiğiniz şeyler, özellikle de değerinizi ihmal ettiyseniz, bugün dikkatinize sunulacaktır. Örneğin, ayın ev, aile ve duygusal temellerden oluşan dördüncü evinizden geçişine ek olarak – en içteki hislerinizden duygusal istikrar arzunuza kadar her şeyi vurgulayın – Luna, burcunuzda yaralı şifacı Chiron ile meydan okuyacaktır. . Gerçeğinizi ifade etmekten geri kalmayın; uzun vadede konuştuğuna sevineceksin. Ayrıca, tango için iki kişi gerekir.


Boğa Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma Boğa Burcu Aşk Yorumları

İster inanın ister inanmayın, en az kutup burcunuz Akrep kadar gizemlisiniz, ancak pek çok insan sizin hakkınızda bunu bilmiyor, Boğa. Ve bugünün duygusal ayı Yengeç burcunda iletişim, düşünce süreci ve yakın çevrenizle ilgili üçüncü evinizin üzerinde gezinirken, kabul ettiğinizden daha fazla duygusal hissediyor olabilirsiniz. Bu özellikle, Luna’nın kapalı onikinci eviniz, karma ve gizli gündemleriniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a meydan okuyan meydan okuması için geçerlidir. Bekar ya da aldatılmış, bir zamanlar sizi geride tutan korkulara rağmen, birisine *gerçekten* nasıl hissettiğinizi söyleme fırsatı veriliyor.


İkizler Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma İkizler Burcu Aşk Yorumları

İkizler, aşk hayatında izlediğin yoldan haberdar olması gereken tek kişi sensin. Ay, konfor arayan ikinci maliye, istikrar ve değerler evinizin üzerinde oyalanırken, Luna şehvetli zevkleriniz ve özlemlerinizden duygusal istikrarınıza kadar her şeyi vurguluyor. Ay, sosyal olarak bilinçli onbirinci eviniz ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile çelişecek ve bu da sürtüşme yaratabilecektir. Bu, özellikle ilişkinizi gizli tutmak için kendi yolunuzdan çıkanlarınız için geçerlidir. İnkar edemeyeceğin şeyi neden strese sokuyorsun?


Yengeç Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Ay, burcunuzda gezinmeye devam ediyor, en rahat ve güvenli hissettiği yerde… tıpkı sizin gibi, Yengeç. Bu süre zarfında duygusal olarak dışavurumcu ve sezgisel olmaya daha yatkın olsanız da, Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a karesi, sizi güvende hissettiren şey ile bilinçsiz bir durumu kontrol etme ihtiyacınız arasında sürtüşme yaratabilir. Olması gereken her neyse olacak ve derinlerde bir yerde bunu zaten biliyorsun. Bu arada, Luna, özgürlüğünüzü kucaklamanızı ve daha da önemlisi, etrafınızdaki özgürlüğün tadını çıkarmanızı hatırlatan asi Uranüs’e tatlı bir altmışlık yapacak. Denizde bol balık var.


Aslan Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma Aslan Burcu Aşk Yorumları

Kontrol etme ihtiyacına teslim ol, Leo. Tek veya bağlı, günümüzün astrolojisi sezgisel olarak özgürleşmeniz ve artık size hizmet etmeyen şeyleri salıvermeniz için size rehberlik ediyor. Örneğin, kapanış, karma, gizli gündemler ve perde arkasındaki her şeyden oluşan gizli onikinci eviniz aracılığıyla ayın duygusal Yengeç’teki mistik yolculuğuna ek olarak, Luna, geniş macera dolu dokuzuncu eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile çatışacak. . Bir sonraki hamlenizi mi planlıyorsunuz? Belki bir sonraki romantik girişiminizi düşünüyordunuz ama aynı zamanda bilinmeyenden korkmuş hissediyorsunuz. Bu yolculuğun deneyimini bırakmanın ve kucaklamanın zamanı geldi.


Başak Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma Başak Burcu Aşk Yorumları

İnanmadığın bir şeyi nasıl tezahür ettirebilirsin Başak? Aşk hayatınızda yeni bir fırsatı beslemeye hazırsınız, ancak olası sonuçtan da korkuyorsunuz. Bir çeşit yol haritasına sahip olmak her zaman ferahlatıcıdır, ancak gerçekten düşünürseniz, hayattaki her şey bir tür kumar gibidir. Biraz kazanırsın, biraz kaybedersin ve ilerlemeye devam edersin. Bununla birlikte, özgürlüğü seven onbirinci sosyalleşme ve ağ kurma evinizin üzerinde gezinen bugünkü ayın yanı sıra, sekizinci yakınlık eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile çatışacak. Şansınızı denemekten sizi alıkoyan şeyin ne olduğunu düşünün.


Terazi Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma Terazi Burcu Aşk Yorumları

Karışıyor, sosyalleşiyor ve belki de flört etmeye başlıyorsunuz, ancak bir şeyler hala rahatsız edici görünüyor, Terazi. Ne yazık ki, güzelliğiniz, çekiciliğiniz ve zarafetiniz ancak doğru frekansta titreşmediğiniz zaman bir yere kadar gidecek, bu yüzden bu süre zarfında düşüncelerinizi, beklentilerinizi ve korkularınızı göz önünde bulundurun. Bu, özellikle, onuncu otorite evinizdeki ay ile önemli diğerlerinin yedinci eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron arasındaki günümüzün zorlu karesi için geçerlidir. Bazılarınız için bu sizi yetiştirilme tarzınızı etkileyen ilişkilere geri götürebilir, bu yüzden kırmızı bayraklara dikkat edin.


Akrep Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma Akrep Burcu Aşk Yorumları

Akrep, risk almayı pek sevmiyorsun ama denemeden asla *gerçekten* bilemezsin ve aynı şey aşk hayatın için de geçerli. Ve macera, deneyim ve dünyevi arayışlarla dolu dokuzuncu evinizden parıldayan ay ile, muhtemelen bir sonraki aşk girişiminizi çevreleyen temalara duygusal olarak yatırım yapıyorsunuz. Meydan okuma? Luna, ayrıntıları seven altıncı lojistik ve sorumluluk eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile yüzleşecek ve sizin için pratik olanla duygusal olarak özlem duyduğunuz şeyler arasında gerilim yaratacaktır. Kim bilir belki de bu risk gerçekten alınmaya değerdir.


Yay Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma Yay Burcu Aşk Yorumları

Kalbin sana bir şey söylüyor ama sen başka bir duruma bağlısın, Yay. Bu durumun mutlaka başka bir bireyi içermesi gerekmediğini unutmayın. Aksine, bunun işle veya belki de geçmişinizden gelen zehirli bir karışıklıktan kaynaklanan artık enerjiyle bir ilgisi olabilir. Örneğin, seks, samimi birliktelikler ve paylaşılan kaynaklarla ilgili sekizinci evinizin üzerinde kalan ay ile, başka bir zihin, beden ve ruhla birleşme arzusuna vurgu yapılır. Bununla birlikte, Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a olan karesi, anlamlı beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla, gizli duygularınız ve şefkat arzunuz arasında bir gerilim yaratır.


Oğlak Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma Oğlak Burcu Aşk Yorumları

İlişkiler, her şey gibi devam eden bir çalışmadır, Oğlak. Ve sizin ve/veya özel birinin ihtiyaçları karşılanmıyorsa, duygusal sürtüşme inkar edilemez olacaktır. Bununla birlikte, bugünün astrolojisi size hem sizin hem de diğer önemli kişilerin ihtiyaç ve arzuları için yer tutmanızı hatırlatıyor. Ve şu anda bir ilişkiniz yoksa kendiniz ve aşk hayatınızda özledikleriniz hakkında bir şeyler öğreniyor olabilirsiniz, bu yüzden dikkat edin. Luna’nın adanmış yedinci dernekler, uzlaşma ve diğer önemli evinizdeki yolculuğunun ortasında, yaralı şifacı Chiron ile çatışacak. Bu nedenle, kendinize ve kişinize karşı sabırlı olun.


Kova Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma Kova Burcu Aşk Yorumları

Zihniniz inanılmaz derecede benzersiz, Kova. Vizyoner bakış açınız ve avangard yaklaşımınız bazıları için biraz korkutucu olabilir, hatta bazen işlemesi biraz zor olabilir. Bununla birlikte, lojistikle ilgili altıncı evinizdeki ay ile yaralı şifacı Chiron arasındaki günümüzün zorlu karesi, meraklı iletişim sektörünüz aracılığıyla sizi iletişim tarzınız ve bazıları için problem çözme tarzınız hakkında düşünmeye zorlayabilir. Beceriler. Bekar veya bağlı, bu, özellikle sabit zihniyetiniz aşk hayatınızın önüne geçiyorsa, bazı şeyleri nasıl yaptığınızı düşünmeniz için bir fırsattır.


Balık Burcu
9 Temmuz 2021 Cuma Balık Burcu Aşk Yorumları

Kim olduğunu hatırla ve masaya getirdiğin her şeyi baltalama, Balık. Konu duygularınızı özgürce iletmek olduğunda ya mücadele ediyor olabilirsiniz ya da belki de bu aşk hikayesine layık olup olmadığınızı merak ediyor olabilirsiniz. Birincisi: Değeriniz bir soru bile değil, ancak Luna’nın ikinci değer eviniz aracılığıyla Chiron’a karesi, şefkat arzunuz ve öz değer duygunuz arasında sürtüşme yaratabilir. Ve dürüstlük en iyi politika olsa da, Luna’nın asi Uranüs’e altmışlık konumu, aniden konfor alanınızın dışına çıkacak kadar asi hissetmenizin nedeni olabilir. Korkma.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.