Günlük Aşk Burç Yorumları 4 Temmuz 2021

4 Temmuz Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 4 Temmuz Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
4 Temmuz 2021 Pazar Koç Burcu Aşk Yorumları

Romantik bir partnerden tam olarak ne istediğini biliyorsun, Koç. Ancak, aşk bölümünde kendinizi belirsiz hissediyorsanız, ciddi bir aydınlanma yaşamak üzeresiniz. Örneğin, ay bugün istikrar arayan ikinci değerler ve öz değer evinize dokunacak ve bu süreçte düzensiz Uranüs ile güçlerini birleştirecek. Masaya ne getirdiğinizi biliyorsunuz ve gerçek anlaşmadan daha azına razı olmuyorsunuz. Leydi Venüs ayrıca aşkla ilgili romantik beşinci evinizde kızgın gezegen hükümdarınız Mars’la kavuşum yapacak ve sırayla ay ile çatışacak. Ayağınızı yere koyduğunuzda biraz sürtünme bekleyin.


Boğa Burcu
4 Temmuz 2021 Pazar Boğa Burcu Aşk Yorumları

İnatçı olma, Boğa. Bekar veya zaten bağlı olmanıza rağmen, günümüzün gökyüzü, aşk söz konusu olduğunda temel değerlerinizi ve arzularınızı onurlandırmanız için sizi teşvik ediyor – ancak bu biraz sürtünme olmadan gerçekleşmeyecek. Örneğin, burcunuzdan geçen ayın yanı sıra, gezegen yöneticiniz Venüs, sıcak dördüncü eviniz, aileniz ve duygusal temelleriniz aracılığıyla kızgın Mars ile kavuşum yapacak. Üstelik Luna, hem Venüs hem de Mars ile çatışacak ve konfor alanınızda kalmaya yönelik duygusal arzu ile aşk bölümündeki tutkulu özlemleriniz arasında gerilim yaratacaktır. İyi bir şey kolay gelmez, öyleyse neden bir adım atmıyorsunuz?


İkizler Burcu
4 Temmuz 2021 Pazar İkizler Burcu Aşk Yorumları

Freudyen kayma, yoksa bu senin gerçeğin mi, İkizler? Kalbiniz istediğini istiyor. Ay, kapalı onikinci evinizden, rüyalardan ve bilinçsiz kalıplarınızdan geçerken, büyük olasılıkla kaostan uzaklaşma ihtiyacı hissediyorsunuz… ve belki de bilinçli zihninizden gizlenmiş bazı bastırılmış duyguları tekrar ziyaret ediyorsunuz. Ayrıca, Luna, iletişim, düşünce süreci ve anında değiş tokuşla ilgili üçüncü eviniz aracılığıyla hem Mars-Venüs ile çelişecek. Kelime kusması neredeyse kaçınılmazdır, bu yüzden sözlerine dikkat et. Beni yanlış anlama, bu kılık değiştirmiş bir lütuf olabilir, özellikle de sevgiline nasıl hissettiğini söylemekten çekiniyorsan.


Yengeç Burcu
4 Temmuz 2021 Pazar Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Bu uygulamaya kaydolun ve küçük kalbini iki kez dışarı vur, Yengeç. Ay sizi yönetiyor ve teknoloji seven onbirinci dernekler, topluluk ve geniş ağlar evinizi aydınlatıyor. Devrim niteliğindeki Uranüs ile birlikte otururken, bu süre zarfında, özellikle de bireysel özgürlüğünüz söz konusu olduğunda, önemli miktarda içgörü kazanıyor olabilirsiniz. İlişkinizde özür dilemeden kendiniz olmaktan emin misiniz? Luna’nın Mars-Venüs’le olan karesi, istikrar arayan ikinci değer sistemleri eviniz aracılığıyla sizi konfor alanınızın dışına çıkmaya zorlayabilir, ancak her şey sizin en iyi çıkarınız için. Akışına bırak.


Aslan Burcu
4 Temmuz 2021 Pazar Aslan Burcu Aşk Yorumları

Romantik değerlerin ve arzuların, tasvir etmeye çalıştığın imajla gerçekten örtüşüyor mu, Leo? Ayın, asi Uranüs ile birlikte oturmak şöyle dursun, halka açık onuncu otorite evinizin üzerinde gezinirken, mirasınızı, itibarınızı ve profesyonel istikrarınızı çevreleyen temalara daha fazla odaklanabilirsiniz. Hayatınızın bu alanında bir dizi değişiklik olabilir, ancak burada bitmiyor. Luna, burcunuzdaki yolculukları sırasında ilahi meslektaşlarıyla (Mars ve Venüs) karşı karşıya gelecek ve işte tam da bu noktada meydan okuma devreye giriyor. Kalbiniz kendisi için konuşuyor; buna direnme.


Başak Burcu
4 Temmuz 2021 Pazar Başak Burcu Aşk Yorumları

Bir sonraki hamleni gizlice planlıyorsun, ama aşk için bir adım atıyor olabilirsin, Başak. Ay’ın macera, bilgelik ve dünyevi arayışlarla dolu dokuzuncu evinizden geçişine ek olarak, aynı anda özgürlüğü seven Uranüs ile çarpışacak ve bu da uzun vadeli hedeflerinizi kökten değiştirecek. Bilinmeyene girmenin zamanı geldi ve bunu iliklerinde hissedebilirsin. Unutmayın, Luna hem sekizinci yakınlık evinizin hükümdarı olan Mars’la hem de gizemli onikinci eviniz, rüyalar ve gizli gündemler aracılığıyla Venüs’le çelişecek, bu yüzden yine, işleri düşük anahtarda tutuyorsunuz. olmak.


Terazi Burcu
4 Temmuz 2021 Pazar Terazi Burcu Aşk Yorumları

İlişkinizde bir şeyleri canlandırmaya hazır mısınız, Terazi? Bugünün ayı, yalnızca yakınlık, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci evinize dokunmakla kalmayacak, aynı zamanda asi Uranüs ile elektriksel bir kavuşumda bağlantı kuracak. Dolayısıyla, bekar veya zaten bağlı olmanıza rağmen, bu kozmik sinerji, enerjik durgunluktan kurtulmanıza yardımcı olacak veya belki de sahip olduğunuz cinsel kimyayı önemli bir başkasıyla keşfetme arzusuna ilham verecek. Bununla birlikte, Mars ve gezegen yöneticiniz Venüs’e bir kare, bu yeni “deneyin” yapışkan bir duruma dönüşmesinin nedeni olabilir. Ama yine de, yine de bir öğrenme deneyimi.


Akrep Burcu
4 Temmuz 2021 Pazar Akrep Burcu Aşk Yorumları

Bire bir ilişkilerine sadık, kendini adamış ve duygusal olarak yatırım yapıyorsun. Ancak sendikalarınızın temeli, kendi içinde devrim yapma sürecindedir, Akrep. Ve bugünün ay-Uranüs kavuşumu, bire bir ilişkilerden oluşan yedinci evinizi harekete geçirirken, hayatınızın bu alanında ya bir eureka anı ya da güçlü bir özgürlük dürtüsü deneyimlemeye mahkumsunuz… ama dahası var. Luna, halka açık onuncu otorite evinizde hem Venüs hem de Mars ile karşı karşıya gelecek ve bu da bazı güç mücadelelerini ve ego yolculuklarını tetikleyebilecek. Bu yüzden, soğukkanlılığınızı kaybetmeden önce bu enerjiye dikkat edin. Bir şeyler demleniyor.


Yay Burcu
4 Temmuz 2021 Pazar Yay Burcu Aşk Yorumları

Ne istediğini biliyorsun, ama aynı zamanda önceden ne olması gerektiğinin de farkındasın, Yay. Örneğin, sorumlu altıncı sağlık eviniz, günlük ritüeller ve hizmet eylemleri aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile birlikte oturan ay ile, günlük rutininizin lojistiğini çevreleyen temalara normalden daha fazla odaklanıyorsunuz ve duygusal esenlik. Meydan okuma? Hem Luna hem de Uranüs, aşkla ilgili romantik beşinci evinizin hükümdarı olan Venüs ve Mars ile heyecan arayan macera, fırsatlar ve bilinmeyen topraklardan oluşan dokuzuncu eviniz aracılığıyla çatışacak. Senden uzakta olan biriyle ilgileniyor musun? Bir sonraki hamlenizi planlamanın zamanı geldi.


Oğlak Burcu
4 Temmuz 2021 Pazar Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Kalbini dinlemek senin gibi pragmatik biri için yabancı bir kavram gibi görünebilir, ama görünüşe göre aşk hayatında çok ihtiyaç duyduğun bir değişime hazırsın Oğlak. Bildiğiniz gibi, ay, bağlı ilişkilerle ilgili yedinci evinizi yönetiyor ve aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci eviniz aracılığıyla isyankar Uranüs’e katılacak. Bu da sizi vahşi tarafta bir yürüyüşe çıkmaya ve sizi durgun tutan sevgi dilinden kurtarmaya teşvik eder. Luna, boğucu sekizinci yakınlık evinizde Mars-Venüs ile karşı karşıya gelecek, önceki taahhütleriniz ve şefkat arzunuzu ayırt etmeniz için size meydan okuyor.


Kova Burcu
4 Temmuz 2021 Pazar Kova Burcu Aşk Yorumları

Atalarınız sizinle iletişim kuruyor Kova. Ay, eviniz, aileniz, en içteki hisleriniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü eviniz aracılığıyla asi gezegen hükümdarınız Uranüs ile birlikte oturuyor ve bir dizi sezgisel yükleme alıyorsunuz, bu yüzden dikkat edin. Aklınızda bulundurun, Luna, anlaşmalar, taahhütler ve bire bir ilişkilerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla kıpkırmızı Mars ve cilveli Venüs ile karşı karşıya gelecek; bu nedenle, doğuştan gelen özgürlük arzunuz ve ona olan bağlılığınız arasında bir miktar sürtünme olabilir önemli bir öteki. O ne olacak? Luna’nın Satürn’le sert karesi, kısıtlama duygularını tetikleyebilir, bu nedenle nereden geldiğini ayırt etmek önemlidir.


Balık Burcu
4 Temmuz 2021 Pazar Balık Burcu Aşk Yorumları

Aşk hayatınızın lojistiği şu anda bir anlam ifade etmeyebilir, ancak bu, onu tezahür ettiremeyeceğiniz anlamına gelmez, Balık. O özel birine aşık olmak? İster yüz yüze ister internet üzerinden olsun, günümüzün elektrikli ay-Uranüs kavuşumu, üçüncü iletişim evinizi harekete geçirecek ve bir “durum gemisi” konusundaki bakış açınızda devrim yaratacak. Belki de bu süreçte ufkunuzu keşfetmeniz için size ilham verecektir. Ay, romantik beşinci aşk evinizi yönetir ve Ay-Uranüs, ayrıntı odaklı altıncı gerçekler, sorumluluk ve durum tespiti evinizde Venüs-Mars ile karşı karşıya gelecek. Yine, “nasıl” hakkında çok fazla endişelenme; Gözlerini ödülden ayırma.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.