Günlük Aşk Burç Yorumları 30 Temmuz 2021

30 Temmuz Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 30 Temmuz Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma Koç Burcu Aşk Yorumları

Koç, bugünlerde tamamen ayrıntılarla ilgilisin ve bu gösteriyor. Bu, elbette, son zamanlarda sorumlu altıncı eviniz, günlük ritüelleriniz ve durum tespiti yoluyla titiz Başak burcuna geçtiği için, kırmızı-sıcak gezegen hükümdarınız Mars sayesinde. Mars’ın ilahi karşılığı olan Venüs’ün de doğum haritanızın bu alanı üzerinden eşlediğini unutmayın. Bu da günlük yaşamınızda aşkı bulma olasılığını artırır. Bu, her zamanki çalışma alanınızda veya belki de pilatese giderken gerçekleşebilir – bu nedenle, parçaya bakmaktan zarar gelmez. Bugünün ayı da Mars ile uyum içinde olacak, yani kendinizi hissediyorsunuz.


Boğa Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma Boğa Burcu Aşk Yorumları

Luna bugün burcunuza giriyor, en içteki hislerinizden duygusal istikrar arzunuza kadar her şeye ışık tutuyor, ama dahası var. Luna, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla cüretkar Mars ile uyum içinde olacak. Bu da bilinçli ve bilinçsiz arasında tatlı bir sinerji yaratır. Sonunda özel birine, Boğa’ya karşı harekete geçmeye cesaretin var mı? Luna’nın Merkür’e karesi, rekoru düzeltme ve duygularınızı itiraf etme arzusu ile gururunuzu ve egonuzu besleme ihtiyacı arasında sürtünme yaratır. Kimse kolay olacağını söylemedi, ama sonuçlara değecek.


İkizler Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma İkizler Burcu Aşk Yorumları

Bilgili gezegen yöneticiniz Merkür, şimdi gösterişli Aslan burcundan geçiyor ve konuşkan üçüncü evinizden, düşünce sürecinden ve yakın çevrenizden cızırdayarak geçiyor. Kendini hissediyor musun, İkizler? Yüksek sesle ve gururla söyle; kendini ifade et. Yakalayış? Yaramaz Merkür, gizli onikinci sırlar ve bilinçsiz kalıplar evinizde ay ile yüzleşecek ve gizli gerçeğiniz ile teslimatınızın tonu arasında gerilim yaratacaktır. Elbette, gerçeğinizi söylerken korkacak bir şey yok, ancak karşılaştığınız yola dikkat edin. Duygularınızı ifade etmekte isteksiz bile olabilirsiniz… ama kendinize nedenini sormaktan zarar gelmez.


Yengeç Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Mars ve Venüs, geveze üçüncü eviniz, düşünce süreciniz ve iç çevreleriniz aracılığıyla birleşiyor – alışverişlerinizden yakın çevrenize kadar her şeye enerji veriyor ve uyumlu hale getiriyor. O özel birine “buraya gel” gözlerini vermek, Yengeç? Ortamınız yanıyor ve bununla yüzleşelim: Başka türlü olmazdı. Bu arada Luna, onbirinci evinizin, arkadaşlık gruplarının ve dünyaya ait olma duygunuzun üzerinde duracak ve sosyal hayatınıza vurgu yapacak. Belki bazılarınız için bu, sizin sosyal medya oyununuzun etrafında dönecektir. Gerçek anlaşmayı arıyorsanız, “bağlı olmayan” ile yetinmeyin.


Aslan Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma Aslan Burcu Aşk Yorumları

Kendine öncelik vermek, hak ettiğinden daha azına razı olmamak demektir, Leo. Sonuçta, Mars ve Venüs, istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleri eviniz aracılığıyla sevişiyor – banka hesabınızdan şehvetli zevklerinize kadar her şeyi enerjilendiriyor ve uyumlu hale getiriyor. Masaya ne getirdiğinizi biliyorsunuz çünkü büyük ihtimalle satın aldınız. Luna ayrıca, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız, önemli diğerleri ve bire bir bağlantılarınız aracılığıyla geri giden Jüpiter ile uyum içinde olacaktır. Bu da sizi seçimleriniz üzerinde düşünmeye teşvik eder. Geçmişinizden neler öğrendiniz ve bu deneyimlerden nasıl gelişebilirsiniz?


Başak Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma Başak Burcu Aşk Yorumları

Aşk rotanızda sırada ne var, Başak? Ay, macera, bilgelik ve dünyevi arayışlardan oluşan geniş dokuzuncu evinizin üzerinde geziniyor – uzun mesafeli aşklarınızı ve genişleme arzunuzu çevreleyen temalara vurgu ve sezgisel netlik getiriyor. Çevrimiçi biriyle bağlantı mı kuruyorsunuz? Luna, şehvetli sekizinci evinizin, paylaşılan kaynakların ve ruh eşi bağlantılarınızın hükümdarı olan Mars ile uyum içinde olacak ve duygularınızı ve arzularınızı birleştirecek. Ancak harekete geçmeden önce lojistiği istiyorsunuz. Bunların hepsi, hem Mars hem de Venüs’ün burcunuz aracılığıyla birleşmesi sayesindedir ve yardım edemezsiniz, ancak sıcak mojo’nuzun tadını çıkarabilirsiniz.


Terazi Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma Terazi Burcu Aşk Yorumları

Bu birey gerçekten değerli enerjinize layık mı, Terazi? Ay, seks, yakınlık, dönüşüm ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci erotik evinizi aktive ediyor ve enerjik değiş tokuşlarınızla birlikte fiziksel temas arzunuza kadar her şeyi vurguluyor. Aklınızda bulundurun: Luna, Merkür ve Plüton ile karşı karşıya gelecek, önemli konuşmaları tetikleyecek ve bazılarınız için gölge çalışması yapacak. Bekar veya daha önce alınmışsa, bu süre zarfında inceleme için nelerin geldiğini düşünmek önemlidir. Luna ayrıca, önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin yöneticisi olan Mars ile uyum içinde olacaktır. Bu nedenle, kendiniz için ayağa kalkmaktan korkmayın.


Akrep Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma Akrep Burcu Aşk Yorumları

Çevrimiçi buluşmaya açık mısın, Akrep? Ay, önemli kişilerden ve bire bir bağlantılardan oluşan yedinci evinizin üzerinde gezinirken, ortaklıklarınız ve genel uzlaşma yeteneğinizle ilgili temalar muhtemeldir. Ancak Luna’nın fütüristik onbirinci eviniz, topluluklar ve dünyaya ait olma duygusu aracılığıyla Mars’a gitme üçlüsü, sizi romantizm söz konusu olduğunda seçeneklerinizi düşünmeye teşvik ediyor. Yakalayış? Luna bu süreçte Merkür ile çatışacak, bu yüzden bu süre zarfında tonunuza dikkat etmeniz önemlidir. Anahtar, açık fikirli olmaktır – özellikle de birini tanımaya başladığınızda.


Yay Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma Yay Burcu Aşk Yorumları

Yay, doğru geliyorsa, kesinlikle bunun için gitmelisin. Ay, günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemleriyle ilgili sorumlu altıncı evinize kayıyor – sıkıcı yapılacaklardan önemli bir bağlantı kurmaya hazır olduğunuz işe kadar her şeyi vurguluyor. Luna’nın otoriter onuncu otorite eviniz aracılığıyla Mars ile uyum içinde olacağını ve tutkunuza doğru harekete geçmeniz için size ilham vereceğini unutmayın – bunu yaparken kendinizi rahat hissetseniz de hissetmeseniz de. Yakalayış? Luna’nın Plüton ile karesi, huzursuzluk ve güvensizlik duygularını tetikleyebilir. Ama bunun cesaretinizi kırmasına izin veremezsiniz.


Oğlak Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Aşk hayatında bir şeyleri renklendirme havasındasın – ve yapmalısın, Oğlak. Ay, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi yönetiyor ve bugün romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinize kayacak. Bu, romantizminizin kimyasına, özellikle de onunla birlikte gelen duygusallığa kendinizi şımartmanız için bir fırsat. Luna ayrıca istikrar arayan ikinci değerler eviniz aracılığıyla Jüpiter ile uyum içinde olacak ve bu süreçte mutluluğunuzu ön planda tutmanız gerektiğini hatırlatacak. Kulağa yabancı bir kavram gibi mi geliyor? Bunların hepsini ve daha fazlasını hak ediyorsun.


Kova Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma Kova Burcu Aşk Yorumları

Kendini iyi hissediyorsun, bu yüzden uzaktan kaotik hissettiren hiçbir şeye bağlanma, Kova. Bekar veya tek başına, bugünün ayı ev, aile ve duygusal temellerden oluşan rahat dördüncü evinize dokunacak. Bunların hepsi, burcunuzda geri giden Jüpiter ile büyüleyici bir altmışlık açı oluşturmadan önce. Bir hava işareti için klişe gelebilir, ancak özgürlüğünüz sizin için dünya anlamına gelir ve ideal partnerinizin asi kalbinizi kabul etmesi gerekir. Luna ayrıca erotik sekizinci yakınlık eviniz, paylaşılan kaynaklar ve cinsel kimya aracılığıyla Mars ile uyum içinde olacak. Bu da, özellikle de kendi değerleriniz söz konusu olduğunda, diğer önemli kişilere açılmanızı teşvik eder.


Balık Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma Balık Burcu Aşk Yorumları

Duygularını şekerleme, Balık. Ay, meraklı üçüncü iletişim evinizi, düşünce sürecinizi ve yerel çevrenizi sarsarken, anlık alışverişlerinizi çevreleyen temalarla daha fazla meşgul olursunuz – özellikle de özel biriyle iletişim kurduysanız. Arada bir vahşice açık sözlü olmak zorundasın, yoksa işler kötü geliyor. Bu, özellikle haritanızın bu bölgesindeki ay ile ayrıntı odaklı altıncı durum tespiti evinizden geçen Merkür arasındaki günümüzün zorlu karesi için dikkate alınması önemlidir. Lojistiğe çok takılmayın ama kesinlikle önceliklerinizi sıralayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.