Günlük Aşk Burç Yorumları 3 Temmuz 2021

3 Temmuz Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 3 Temmuz Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
3 Temmuz 2021 Cumartesi Koç Burcu Aşk Yorumları

Tek veya bağlı, günümüzün astro havası, işleri bir çentikten aşağı indirmenizi tavsiye ediyor, Koç. Ay, bugün şehvetli Boğa burcuna ve istikrar arayan ikinci ev konfor, finans ve değer sistemlerinize giriyor ve dikkatinizi güvenlik duygunuzdan duygusal istikrarınıza kadar her şeyi çevreleyen temalara getiriyor. Luna ayrıca, gizemli onikinci eviniz, rüyalar ve sahne arkasındaki her şey boyunca yolculuğunun ortasında, şanslı Jüpiter ile uyum içinde olacak. Bu da sizi sürece güvenmeye teşvik eder. Bunu söyledikten sonra, birine karşı hisler besliyorsan, acele etmene gerek yok. Cipslerin olabilecekleri yere düşmesine izin verin.


Boğa Burcu
3 Temmuz 2021 Cumartesi Boğa Burcu Aşk Yorumları

İhtiyacınız olan destek için arkadaşlarınıza ve ruh kabilenize güvenin, Boğa. Bu, özellikle kendinizi ikinci kez tahmin etmeye devam edenler veya başınızı ağrıtan romantik bir durum için geçerlidir. Luna bugün burcunuza girecek ve en içteki hislerinizden duygusal istikrar arzunuza kadar her şeye ışık tutacak. Çok tipiksin, değil mi? Bununla birlikte, burcunuzdaki ay ile özgürlüğü seven on birinci bireysel özgürlük evinizdeki şanslı Jüpiter arasındaki büyüleyici bir altmışlık sizi seçeneklerinizi keşfetmeye teşvik ediyor. Veya, belki de birisine bu süreçte şüphenin avantajını verin.


İkizler Burcu
3 Temmuz 2021 Cumartesi İkizler Burcu Aşk Yorumları

İkizler, kontrolü ele alma ve mevcut durumunuzda gerekli sınırları belirleme zamanı. Ay, güvenlik bilincine sahip Boğa’ya ve uykulu on ikinci kapanış evinize, rüyalara ve perde arkasındaki her şeye kayar. Bu, bilinçaltınızın derinliklerine gömülü kalıpları aydınlatırken dikkatinizi içe çekiyor. Karanlık tarafta, meraklı üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla Luna’nın Venüs’ü cilveli hale getirmesi, sizi romantik bir fantezi türüne aşırı düşkünlük için tetikleyebilir – özellikle de işleri düşük seviyede tutuyorsanız. Bazılarınız için bu, kendinize sakladığınız zehirli bir ilişki olabilir. Ama Mars’ın Uranüs ile karesi, kendinizi özgür bırakma zamanının geldiğini söylüyor.


Yengeç Burcu
3 Temmuz 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Olasılıklar sonsuzdur, Yengeç. Gezegensel yöneticiniz ay, platonik onbirinci birlikler, topluluk ve geniş ağlar eviniz aracılığıyla duyusal olarak yönlendirilen Boğa’ya kayacak ve bireysel özgürlüğünüzden dünyaya ait olma duygunuza kadar her şeyi vurgulayacaktır. Hinge’e kaydolmak mı? Sosyal medya üzerinden eski bir alevle yeniden bağlantı kurabilirsiniz. Genişlemeyle ilgili maceralı dokuzuncu evinizde Luna’nın Jüpiter’e altmışlığı sizi bilinmeyene doğru maceraya atmaya teşvik ediyor. Yakalayış? Luna’nın Venüs’le karesi, belirsizlik veya güvensizlik duygularını tetikleyebilir… ama korkmayın. Değişmeyen tek şey değişimdir.


Aslan Burcu
3 Temmuz 2021 Cumartesi Aslan Burcu Aşk Yorumları

Egonu bugünlük evde bırak, Leo. Bekar veya zaten bağlıysanız, bugün sevgilinizle bir tartışma yaşayabilirsiniz – ama yardım edemezseniz değil. Ayın Boğa burcuna girmesine ek olarak, dünyadaki hırslı onuncu evinizi, kariyer, miras ve itibarınızı ateşlerken, tutkulu aşk sektörünüzün hükümdarı Jüpiter’i, şehvetli sekizinci yakınlık eviniz aracılığıyla seksen yapacak. Romantik bağlantılarınız bütünlük içinde mi kurulu? Baştan çıkarma ve güç konusunda aşırı düşkün müydünüz? Kulağa göksel bir erotik gibi geliyor, ancak burcunuzdaki Luna’nın Venüs’e karesi işinizi görecektir. Ne kadar çok fazla?


Başak Burcu
3 Temmuz 2021 Cumartesi Başak Burcu Aşk Yorumları

Özlediğin aşk için risk al Başak. Elbette, değişken zihniniz bilinmeyene pek düşkün değildir, ancak denemeden asla gerçekten bilemezsiniz. Ayın kız kardeşin dünya burcu Boğa’ya kaymasına ek olarak, heyecan arayan dokuzuncu macera, genişleme ve dünyevi gizemleri ateşleyecek. Bu, aşkta yeni deneyimler arzunuzdan, atılım yapmadan önce gerçekleştirmeniz gereken her şeye kadar her şeyi vurguluyor. Bununla birlikte, ilişki sektörünüzde Luna’nın Jüpiter’e altmışlık açısı sizi sürece inanmaya ve güvenmeye teşvik ettiğinden, sonraki adımları fazla düşünüyor olabilirsiniz. Hayat bir kumar sonuçta.


Terazi Burcu
3 Temmuz 2021 Cumartesi Terazi Burcu Aşk Yorumları

Herkes, olumsuz bir şeyden ne kadar nefret ettiğinizi bilir. Ancak arzu ettiğiniz uyumlu aşk hayatının tadını çıkarmak için, bazı karanlık şeyleri önceden evcilleştirmeniz gerekecek, Terazi. Ay, perili sekizinci seks eviniz, samimi birliktelikler, romantik karışıklıklar ve artık enerjiler yoluyla Boğa burcuna kayacağından, bugünün astro havasının geldiği yer burasıdır. Bu, dikkatinizi benzer temalara, özellikle de halının altına süpürdüğünüz konulara çekiyor. Hepimizin dolabında iskeletler var, bu yüzden utanmana gerek yok. Luna’nın gezegen yöneticiniz Venüs’e karesinin, “imajınızı” çevreleyen zehirli düşünce kalıplarını tetikleyebileceğini unutmayın. Ama hepsi bir illüzyon.


Akrep Burcu
3 Temmuz 2021 Cumartesi Akrep Burcu Aşk Yorumları

Dünya, romantik ortaklıklarınızı onaylayabilir veya onaylamayabilir, ancak bunun için uykunuzu kaybetmek üzere değilsiniz, Akrep. Her ne kadar ayın şehvetli Boğa burcuna kayması ve taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, müzakereler, bire bir bağlantılar ve diğer önemli evlere ek olarak, Jüpiter’i aşk, tutku ve zevkle dolu beşinci evinizde seksen yapacaktır. . Başka bir deyişle… kalbinin sesini dinliyorsun ve bunu değiştirmek için kimsenin yapabileceği bir şey yok. Elbette, Luna’nın Venüs’e karesi “itibarınız” söz konusu olduğunda sürtüşme yaratabilir, ama kimi kandırıyoruz? 2021 ve sen inanılmaz derecede kendinin farkındasın.


Yay Burcu
3 Temmuz 2021 Cumartesi Yay Burcu Aşk Yorumları

Ördeklerini sıraya koy, Yay. Sekizinci seks evinizin, birleşmelerin ve ruh eşi bağlantılarınızın yöneticisi olan ayın, sorumlu altıncı eviniz, günlük ritüelleriniz ve durum tespiti yoluyla Boğa’ya girmesine ek olarak, gezegen hükümdarınız Jüpiter ile uyum içinde olacaktır. Mevcut ilişkinizdeki enerjiyi nasıl değiştirebilirsiniz? İkinizden birinin inancı eksik mi oldu? Bekarsanız ve o özel kişiyle ilgileniyorsanız, size yepyeni bir bakış açısı sunulabilir – elbette kozmosun iltifatları. Luna’nın Venüs’le karesi, güvensizlik veya belirsizlik duygularını tetikleyebilir, ancak bunun üzerine çıkmak size kalmış.


Oğlak Burcu
3 Temmuz 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Arzu ettiğiniz aşk hikayesini hayal edin ve gözünüzde canlandırın, Oğlak. Her şeye sahip olamayacağınızı kim söylüyor? Ay’ın (önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin yöneticisi) Boğa’ya ve aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinize girmesinin ortasında, meraklı üçüncü eviniz, düşünce süreciniz ve anlık iletişiminiz aracılığıyla Jüpiter’e tatlı bir altmışlık oluşturacaktır. çevre. Düşüncelerinizin sandığınızdan daha fazla gücü var – bu yüzden neleri çektiğinizi düşünmek için bir saniye ayırın. Yine de, tutkularınızı şımartmaktan korkmayın. Ancak Luna’nın Venüs’le karesi, güvende hissettiren ile egonuzu besleyen şeyler arasında sürtüşme yaratır. Sen karar ver.


Kova Burcu
3 Temmuz 2021 Cumartesi Kova Burcu Aşk Yorumları

Ne istediğini netleştir, Kova. Evinizin dördüncü evinizdeki ay ile Jüpiter arasındaki tek, bağlı veya tamamen vurulmuş, bugünün büyüleyici altmışlığı, istikrar arayan ikinci ev değer sistemleriniz aracılığıyla, size evinizi hatırlatan insanlara, yerlere ve şeylere öncelik vermenizi ister. . Romantik bir ilişkide neye değer verirsiniz? Onları Şükran Günü için eve getirir misin? Adanmış ilişki sektörünüzde Luna’nın Venüs’e karesi, sevgi arzularınız ve doğuştan gelen istikrar arzunuz arasında karar vermenize zorlayacaktır. Karar verme zamanı.


Balık Burcu
3 Temmuz 2021 Cumartesi Balık Burcu Aşk Yorumları

Geleneksel yöneticiniz Jüpiter burcunuzdan geriye doğru hareket ederken, muhtemelen ilkbaharda Balık burcunda meydana gelen durumları tekrar gözden geçiriyorsunuzdur. Ve eğer aklında biri varsa, o zaman hala tamamlanmayan ya da belki biraz şifa kullanabilecek bir şey olma ihtimali var. Bu arada, bugünün ayı, iletişim, düşünce süreci ve yerel çevre ile ilgili meraklı üçüncü evinize dokunacak. Bu, anlık değişimlerinizden henüz gerçekleşmemiş bekleyen bir sohbete kadar her şeyi vurguluyor. Luna da Jüpiter ile uyum içinde olacak. Bu, bir duruma iyi tarafından bakmanızı sağlar… sadece büyük resmi gözden kaçırmayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.