Günlük Aşk Burç Yorumları 26 Temmuz 2021

26 Temmuz Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 26 Temmuz Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi Koç Burcu Aşk Yorumları

Bugünün ayı, kapanış, rüyalar, gizli gündemler ve sahne arkasındaki her şeyden oluşan mistik onikinci evinize dokunacak ve bilinçaltınızı çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel farkındalık getirecek. Dikkatli olun, Koç, bu süre zarfında bir sır da ortaya çıkabilir. Bu, özellikle Luna’nın Uranüs’e karşı devrim niteliğindeki altmışlık açısı düşünüldüğünde geçerlidir, çünkü biraz şok edici olabilir ve/veya konfor alanınızın dışına çıkmanız için size ilham verebilir. Luna ayrıca sorumlu altıncı eviniz ve durum tespiti yoluyla Venüs’e bir muhalefet yapacak; bu durumun lojistiğini vurgulamayın. İçsel bilginize güvenin.


Boğa Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi Boğa Burcu Aşk Yorumları

Arkadaşlarınız ve aileniz için şefkat duyuyorsunuz, ancak bu sadece onların standartlarına ve beklentilerine göre yaşamanız gerektiği anlamına gelmiyor, Boğa. Bugünün Balık burcundaki rüya gibi ayı, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizdeki yolculuğunun ortasında gezegensel yöneticiniz Venüs ile doğrudan karşı karşıya geleceğinden, bu özellikle aşk hayatınıza ilişkin düşünmeniz için önemlidir. Ruhunuzun hakikati ve sevgi dili söz konusu olduğunda özgün mü oluyorsunuz? Ay, burcunuzda Uranüs ile uyum içinde olacak ve bu da sizi özgürleşmeye ve sizi durgun tutan her şeyden kendinizi kurtarmaya teşvik edecek.


İkizler Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi İkizler Burcu Aşk Yorumları

Günümüzün enerjisi ideal değil – özellikle de çok sayıda değişken enerjinin iş başında olduğu bir ortamda. Geri adım atmaktan çekinmeyin. Kariyerinizin halka açık onuncu evinizdeki bugünün ayı ile burcunuzdaki Kuzey Düğüm arasında tek veya bağlı, zor bir kare size birden fazla şekilde meydan okuyabilir. Ve elinizdeki durumla başa çıkmak için yeterince güçlü olsanız da, zamanınızın ve enerjinizin çoğunu alabilir. Başka bir deyişle, tatlı arkadaşınıza beklememesini söyleyin; ofiste uzun bir gün olacak. Dengeni kaybetme, İkizler. Gözlerini ödülden ayırma.


Yengeç Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Geleceğe iyimserlik ve minnetle bak Yengeç. Bu sadece tezahür etme gücünüzü arttırmakla kalmayacak, aynı zamanda bilinmeyene güvenle atılmanız için size ilham verecek. Sevdikleriniz için bu riski göze alıyor musunuz? Egzotik dokuzuncu macera ve genişleme evinizi ateşlemenin yanı sıra Luna, deneysel onbirinci eviniz dernekler, teknoloji, dostluk grupları ve dünyaya ait olma duygusu aracılığıyla isyankar Uranüs’ü seksen yapacak. Bir flört uygulamasına katılmayı mı düşünüyorsunuz? Belki de şu an için uzun mesafeli bir duruma girmekten başka seçeneğiniz yoktur. Umudunu kaybetme.


Aslan Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi Aslan Burcu Aşk Yorumları

Harekete geçmekten korkmayın ve daha da önemlisi, otorite duygunuza sahip çıkın, Leo. Ay, cinsel yaşamınızı (ya da eksikliğinizi) ve önemli bir birliğin temelini vurgulayarak, bugün, şehvetli sekizinci yakınlık, ortak işbirlikleri ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla rüya gibi Balık’a kayacak. Hayatınızın bu alanında bir şeylerin değişmesi gerekiyor mu? Bu, özellikle haritanızın bu bölgesindeki ay ile onuncu ev patronunuz aracılığıyla isyankar Uranüs arasındaki günümüzün altmışlık açısını dikkate almak açısından önemlidir. Cesaretiniz sizi özgür kılacak ve aradığınız sonuçları size getirecektir.


Başak Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi Başak Burcu Aşk Yorumları

Aşk gezegeni Başak, senin burcunda ışıltılı ilk çıkışını yapıyor ve bu gösteriyor. Ay, taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız, bire bir bağlantılarınız ve önemli diğer eviniz aracılığıyla rüya gibi Balık’a kayacak ve önemli bir birliği ve/veya özel birinin duygusal ihtiyaçlarını çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirecek. Ancak Luna, Venüs ile doğrudan bir karşıtlık kuracak ve bu da, romantik arzularınızla partnerinizin arzuları arasında sürtüşme yaratacaktır. Başka bir notta, Luna, maceralı dokuzuncu genişleme eviniz aracılığıyla asi Uranüs ile uyum içinde olacak ve vahşi tarafta bir yürüyüşe çıkmanız için size ilham verecek. Asla asla Deme.


Terazi Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi Terazi Burcu Aşk Yorumları

Hak ettiğiniz bir mola verin, Terazi. Tatlı gezegen yöneticiniz Venüs, şimdi titiz Başak burcundan geçiş yaparken, gizli onikinci evinizin, rüyaların ve perde arkasındaki her şeyin üzerinde gezinmeyi bırakın, aşk hayatınızı çevreleyen temalar çok daha pratik hissettiriyor, özellikle de ayın başlarındaki durumla karşılaştırıldığında. Unutmayın, ay aynı zamanda sorumlu altıncı evinizin üzerinde duracak ve günlük rutininize ve sıkıcı yapılacaklar listenize duygusal bir vurgu getirecektir. Luna, Uranüs’le seks yapacak ve size hizmet etmeyen zehirli karışıklıklardan ve durumlardan kurtulmanıza yardımcı olacak.


Akrep Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi Akrep Burcu Aşk Yorumları

En iyi yaptığın şeyi yapma zamanı, Akrep: kalbinin arzularını hayal et ve tezahür ettir. Ay, bugün tutkulu, sevgi, romantizm ve kendini ifade etme ile ilgili beşinci evinize kaymasına ek olarak, kararlı ortaklıklar ve diğer önemli yedinci eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs’ü seksen yapacak. Bu, bir inanç sıçraması yapmanızı veya artık size hizmet etmeyen ortaklıklardan kurtulmanızı gerektirebilir veya gerektirmeyebilir, ancak daha sonra hemen hemen evde özgürsünüz. Her ne kadar burada ilginç olan başka bir şey de, Luna’nın bir döngünün sonunu ve yeni bir bölümün başlangıcını teyit ettiği için Kuzey Düğüm ile karesidir.


Yay Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi Yay Burcu Aşk Yorumları

İçine girmek için bir dakikanızı ayırın ve duygusal ihtiyaçlarınıza öncelik verin, Yay. En azından, elbette, önemli bir diğerini taahhüt etmek için bir noktaya değinmeden önce. Ay, eviniz, aileniz, en içteki duygularınız ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü eviniz aracılığıyla Balık burcuna kayacağından, bu özellikle bugün düşünmeniz için önemlidir. İçten dışa iyileşiyorsun ama aynı şekilde ilişkilerine daha yakından bakıyor olabilirsin. Bağlı ortaklıklarla ilgili yedinci evinizin yöneticisi olan Merkür, biz konuşurken, sekizinci yakınlık evinizi sallıyor.


Oğlak Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Düşüncelerin sandığından daha fazla güce sahip, Oğlak. Bu arada, Luna bugün şefkatli Balık aracılığıyla aylık ilk çıkışını yapacak ve iletişim tarzınızı, sezgisel yeteneklerinizi çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiren meraklı üçüncü iletişim, düşünce süreci ve anlık değiş tokuş evinizi ateşleyecek. ve yerel topluluk. Aklında bir şey mi var? Luna’nın romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs’e isyankar altmışlığı, sizi ufkunuzu keşfetmeye ve en yüksek iyiliğinize hizmet etmeyen modası geçmiş aşk dillerinden kurtulmaya teşvik ediyor. Işıltı ile gidin ve eğlenin.


Kova Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi Kova Burcu Aşk Yorumları

Tek veya bağlı, en iyi seçeneğiniz güvenli alanınıza çekilmek, Kova. Partnerinizle planları yeniden planlayın ve bir gün arayın. Bakın, ikinci istikrar ve değer sistemleri evinizin üzerinde kalan aya ek olarak, eviniz, aileniz ve en içteki duygularla ilgili dördüncü evinizden geçişi sırasında asi gezegen hükümdarınız Uranüs ile uyum içinde olacaktır. Bu duruma yatırım yapmaya istekli misiniz, yoksa emin olmadığınız gerçeğini kabulleniyor musunuz? Bu arada, Venüs’ün boğucu sekizinci yakınlık evinizden geçişi, önemli biriyle tamamen birleşme arzusunu tetikler… ama acele etmeyin.


Balık Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi Balık Burcu Aşk Yorumları

Sezgisel yetenekleriniz bugün hızla artıyor ve bunların hepsi, Ay’ın burcunuz Balık üzerinden aylık geçişi sayesinde. Unutmayın: Ay aynı zamanda aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci evinizi de yönetir ve bu da bir tür durumla ilgili aradığınız netliği ortaya çıkarır. İçgüdülerinizden şüphe etmeyin – özellikle şimdi. Ayrıca Luna, iletişim, düşünce süreci ve yakın çevrelerden oluşan meraklı üçüncü eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs’ü seksen yapacak; bu, yüz yüze veya sosyal medya aracılığıyla sevgi arzunuzu ifade etme ihtiyacına da ilham verebilir. Birinin DM’lerine girmek hiç bu kadar doğru olmamıştı.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.