Günlük Aşk Burç Yorumları 25 Temmuz 2021

25 Temmuz Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 25 Temmuz Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
25 Temmuz 2021 Pazar Koç Burcu Aşk Yorumları

Yerleşmeden önce ufkunuzu keşfedin Koç. Luna, sosyal odaklı onbirinci eviniz, arkadaşlık grupları ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla eksantrik Kova aracılığıyla parıldamaya devam ediyor – geniş ağınızda var olan potansiyel hayranlardan bireysel özgürlüğünüze kadar her şeye ışık tutuyor. Şimdilik işler dostça kalsın mı? Luna’nın kızgın gezegen hükümdarınız Mars’a karşı kurnaz muhalefeti, sevgi arzularınız ile özgürlük ihtiyacınız arasında bir gerilim yaratabilir. Unutmayın, Merkür aynı zamanda atmosferi yoğunlaştıran güç merkezi Plüton ile de çelişecek. Başka bir notta, sizden gizlenen şeyler şimdi dikkatinize sunuluyor.


Boğa Burcu
25 Temmuz 2021 Pazar Boğa Burcu Aşk Yorumları

Dengeni koru, Boğa. Ay’ın go-getter Mars’a karşıtlığı göz önüne alındığında, bunu söylemek elbette yapmaktan daha kolay. Bu süre zarfında ani kararlar vermeye daha yatkınsınız. Bekar? Sert duyguları önemli bir kişiye yansıtma olasılığınız daha yüksek olduğundan (suçlu olup olmamasına rağmen) kendinize biraz zaman ayırmanız önemlidir. Luna’nın Jüpiter ile kavuşumu bu duyguları büyütür, ancak aynı nedenle, özel biri için sevgi ve şefkat için can atıyorsunuz. Merkür’ün için için yanan Plüton’a karşı çıkması – kararlı yedinci ilişkiler evinin yöneticisi – gerçeğinizi konuşmanız için size çok iyi ilham verebilir. Dürüst ol.


İkizler Burcu
25 Temmuz 2021 Pazar İkizler Burcu Aşk Yorumları

Ay, genişleme, bilgelik ve bilinmeyen bölgeyle ilgili maceralı dokuzuncu evinizi sallıyor, dikkatinizi dünyevi arayışlarınızı ve uzun vadeli hedeflerinizi çevreleyen temalara getiriyor. Çevrimiçi veya belki de sizden uzaktaki biriyle olmasına rağmen, Luna’nın Mars’a karşı muhalefeti sizi bazı aceleci kararlar almaya tetikleyebilir. Bekar? Yoğun veya dürtüsel olarak karşılaşabilirsiniz; bu nedenle bu süre zarfında iletişim tarzınıza dikkat edin. Ay ayrıca Jüpiter ile güçlerini birleştirecek ve bu da duygularınızı büyütecek. Ancak bu bir uğurlu alâmet olabilir. Öyleyse içgüdülerini takip et, İkizler.


Yengeç Burcu
25 Temmuz 2021 Pazar Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Ay, seks, yakınlık, paylaşılan kaynaklar ve ruh bağlantılarından oluşan sekizinci evinizi ateşlerken, cinsel yaşamınızı çevreleyen durumlara ve birlikteliklerinizde “ver ve al” veya bunların eksikliği temalarına daha fazla vurgu yapılıyor. Luna ayrıca, duygusal istikrar arzunuz ile ilişkiniz açısından üzerinde çalışmak zorunda olduğunuz şeyler arasında sürtüşme yaratabilecek cüretkar Mars’a zor bir muhalefet yapacak. Bununla birlikte, başka bir notta, ay şanslı Jüpiter ile çarpışacak ve genişlemeniz için size ilham verirken duygularınızı artıracak. Yeniden başlaman için neyin düşmesi gerekiyor, Yengeç?


Aslan Burcu
25 Temmuz 2021 Pazar Aslan Burcu Aşk Yorumları

Her zaman seninle ilgili değil, Leo. Sonra tekrar, tam karşınızda oturan Satürn’ün yardımıyla, bunu ilk elden görmeye başlıyorsunuz. Ayın, taahhüt ettiğiniz yedinci uzlaşma evinizi, önemli diğerlerini ve bire bir bağlantılarınızı sarsacağını unutmayın, bu nedenle bir durumu ve / veya sevgilinizin duygusal ihtiyaçlarını çevreleyen temalar bu süre zarfında gözden geçirilmek üzere ortaya çıkacaktır. . Göğsünden çıkarman gereken bir şey var mı? Bugünün Merkür ve Plüton karşıtlığı, sizden geldiği anlamına gelse bile, önemli bir şeyi gün ışığına çıkarabilir. Yakından izlerseniz, her şeyin nasıl gelişmeye başladığını fark edeceksiniz.


Başak Burcu
25 Temmuz 2021 Pazar Başak Burcu Aşk Yorumları

İster ortak bir arkadaş ya da flört uygulaması aracılığıyla olsun, bu süre zarfında dikkatinize önemli bir şey getiriliyor. Ayrıntılara oldukça düşkünsünüz, ancak bu, sezgilerinizi de reddetmeniz gerektiği anlamına gelmiyor. Bu arada, aşk, tutku ve kendini ifadeyle ilgili romantik beşinci eviniz aracılığıyla, meraklı gezegen hükümdarınız Merkür ve için için yanan Plüton arasındaki günümüzün güçlü karşıtlığı, birden fazla şekilde ilginizi çekebilir. Başka bir deyişle, Başak, romantik bir durumda aradığın netlik sonunda seni şaşırtabilir. Luna’nın Jüpiter’e yakınlığı – önemli diğerlerinin bulunduğu yedinci evinizin hükümdarı – sizi sürece güvenmeye teşvik ediyor.


Terazi Burcu
25 Temmuz 2021 Pazar Terazi Burcu Aşk Yorumları

Egonuz aşk hayatınızın önüne mi geçiyor Terazi? Ay, romantik aşk, tutku ve kendini ifade etme evinizin üzerinde geziniyor. Ayrıca, şanslı Jüpiter’e yakın oturuyor ve bu da cinsel içgüdülerinizi ve sevgi arzularınızı yükseltiyor. Aklınızda bulundurun… Ay ile harekete geçen Mars arasındaki zorlu bir karşıtlık, romantik özlemleriniz ile harekete geçme isteğiniz arasında sürtüşme yaratabilir. O ne olacak? Luna, neden tatminsiz veya doyumsuz hissettiğinizi merak ediyorsanız, uyum arayan gezegen cetvelinizle de çelişecektir. Varsayımlarda bulunmadan önce bir sonraki hamlenizi düşünün.


Akrep Burcu
25 Temmuz 2021 Pazar Akrep Burcu Aşk Yorumları

Kalbin sana bir şey söyleyip duruyor, ama sonra sonucu merak ederek kolayca strese giriyorsun. Senin için sıradan bir gün gibi görünüyor, Akrep. Her ne kadar ihtiyatlı tavrınıza rağmen, bugünün en içteki dördüncü evinizdeki ay ile geleneksel gezegen yöneticiniz Mars arasındaki karşıtlık, sizi kolayca aceleci bir karar vermeye tetikleyebilir – özellikle de belirli bir şeyin kontrolünü ele geçirmekte zorlanıyorsanız. durum. Teslim olmak ya da teslim olmamak, işte bütün mesele bu. Neyse ki, Venüs’ün on birinci dostluk ve aidiyet evinizden geçişi sizi destek için ruh kabilenize güvenmeye teşvik ediyor.


Yay Burcu
25 Temmuz 2021 Pazar Yay Burcu Aşk Yorumları

Ay, iletişim, düşünce süreci ve ani değişimlerle ilgili üçüncü evinizi sarsmaya devam ederken, şanslı gezegen hükümdarınız Jüpiter ile çarpışacak ve bu da sırayla mevcut duygularınızdan elinizdeki duruma kadar her şeyi büyütebilecek. Tek veya bağlı, bu süre zarfında önemli bir konuşmanın gerçekleşmesi ihtimali var, Yay. Bu, özellikle önemli diğerlerinin yedinci evinin hükümdarı olan Merkür ile istikrar arayan ikinci değerler evi aracılığıyla güç merkezi Pluto arasındaki günümüzün muhalefeti için geçerlidir. “Ver ve al” ve genel karşılıklılık temaları muhtemeldir.


Oğlak Burcu
25 Temmuz 2021 Pazar Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Oğlak, kesinlikle özel biri için tutkulusun, ama aynı zamanda zamanına ve enerjine layık olduğundan emin oluyorsun. Ve bildiğiniz gibi, ay taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınızı, uzlaşmanızı ve diğer önemli evinizi yönetir – ancak istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleriniz aracılığıyla Kova’da sona eriyor. Bu tutkulu yeni başlangıca doğru ilerlemeniz için nelerden vazgeçmeniz gerekiyor? Bu, modası geçmiş bir inanç sisteminden özgürlük eksikliğine kadar her şey olabilir, bu yüzden şimdilik bunu yansıtıyor. Luna ayrıca Jüpiter ile çarpışacak ve size sürece güvenmenizi hatırlatacak.


Kova Burcu
25 Temmuz 2021 Pazar Kova Burcu Aşk Yorumları

Ay, burcunuzu tamamlamadan önce, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve önemli diğer eviniz aracılığıyla Mars’a zor bir muhalefet yapacak. Bu da, en özgün benliğiniz ile önemli bir kişiye karşı hissettiğiniz tutku arasında bir sürtüşme yaratabilir. Her iki dünyanın da en iyisine sahip olamayacağını kim söyledi, Kova? Luna ayrıca Jüpiter’e yakın olacak, bilinçaltınızı ve daha da önemlisi bireysel özgürlük arzunuzu büyütecek. Aklında şeker varken kulağa çelişkili geliyor, ancak bu süreçte ihtiyaçlarınızı önceliklendiremeyeceğiniz anlamına gelmiyor.


Balık Burcu
25 Temmuz 2021 Pazar Balık Burcu Aşk Yorumları

Ay, kapalı onikinci gizli evinizin, rüyaların ve perde arkasındaki her şeyin üzerinde geziniyor ve bu süreçte Mars’a doğrudan bir muhalefet yapıyor. Bu bastırılmış tutkuları nasıl gerçekleştirebilirsin, Balık? Romantik bir durumda inisiyatif almaktan sizi alıkoyan nedir? Luna, sezgisel yeteneklerinizden büyüleyici fantezilerinize kadar her şeyi büyüterek geleneksel hükümdarınız Jüpiter ile çarpışacak, ancak henüz kendinizi aşk vızıltısında kaybedemezsiniz. Aşkın romantik beşinci evindeki Merkür ile toplumdaki özgürlüğü seven on birinci evinizdeki Plüton arasındaki zorlu bir karşıtlık, önemli bilgileri gün ışığına çıkarıyor. Dikkat etmek.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.