Günlük Aşk Burç Yorumları 24 Temmuz 2021

24 Temmuz Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 24 Temmuz Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi Koç Burcu Aşk Yorumları

İhtiyacınız olan destek için ruh kabilenize yaslanın, Koç. Ay bugün özgürlük seven Kova burcuna giriyor, platonik onbirinci evinizi çağrışımlar, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuzu harekete geçiriyor. Luna, burcunuzdaki retrograd yolculuğunun ortasında yaralı şifacı Chiron ile uyum içinde olacak. Sevgilinle daha çok vakit geçirip arkadaşlarını ihmal mi ediyorsun? Luna’nın Uranüs ile karesi, kişisel yaşamınız ve sosyal yaşamınız arasında sağlıklı bir denge kurmanız için size meydan okuyor. Ay’ın Satürn’e yakınlığı, kısıtlama ve/veya sınırlama duygularını tetikleyebilir, ancak buna yardımcı olamazsanız değil.


Boğa Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi Boğa Burcu Aşk Yorumları

Boğa, bunu söylemek yapmaktan daha kolay, ancak meydana gelen değişikliklere direnmek işleri daha da zorlaştıracak. Örneğin, bugünün Kova burcundaki ayı, otoriter onuncu evinize dokunacak ve yaralı şifacı Chiron’u bilinçdışı kalıpların gizli onikinci evi aracılığıyla seksen yapacak. Tek veya önceden alınmış, bu sizi geçmişten bilinçaltınızda sakladığınız temaları, özellikle de kontrol ihtiyacı etrafında dönen temaları yeniden gözden geçirmeye zorlayacaktır. Luna’nın Satürn’e olan yakınlığı, aynı zamanda, kasvet veya kısıtlama duygularını da tetikleyebilir – bu nedenle iyileşme süreciniz sırasında buna dikkat edin.


İkizler Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi İkizler Burcu Aşk Yorumları

Seçeneklerini değerlendir ve bu kadar inatçı olma İkizler. Bugün Ay, macera, bilgelik ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Kova’ya kayacak ve uzun mesafeli bir romantizmi veya bilinmeyene doğru yola çıkma arzunuzu çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirecek. Luna’nın özgürlüğü seven onbirinci eviniz, dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusu aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile uyum içinde olacağını unutmayın. Bu, sosyal duruşunuzun etrafında dönen bastırılmış yaraları vurguluyor. Bu, size sunulan romantik fırsatların önüne geçiyor olabilir mi? Onaylaması gereken tek kişi sensin.


Yengeç Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Kanser, bağlı ipler var mı yoksa sadece eğlence için mi? Ay, şüpheli sekizinci seks eviniz, paylaşılan kaynaklar, ortak girişimler ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla eksantrik Kova’ya kayar. Bu da bir dizi çelişkili duyguyu tetikleyebilir. Luna ayrıca haritanızın bu alanı aracılığıyla ciddi Satürn ile güçlerini birleştirecek, böylece süreçte kısıtlama ve/veya sınırlama duygularını deneyimleyebilirsiniz. Örneğin, bu yeni aşk yolculuğuna çıkmayı gerçekten isteyebilirsiniz, ancak aynı şekilde, süreçte bazı belirsizlik duygularına musallat olabilirsiniz. Sezginiz en iyi ilginize sahiptir.


Aslan Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi Aslan Burcu Aşk Yorumları

Leo, sen ve sevgilin her zaman aynı sayfada olmayabilirsiniz ve sorun değil. Ayrıca, bu sizinle ilgili bir şeyse, bugünün astrolojisi aradığınız netliği ve doğrulamayı ortaya çıkaracaktır. Örneğin, bugünün ayı sadece önemli diğerlerinin yedinci evinizi taahhüt etmekle kalmayacak, aynı zamanda ciddi Satürn ile güçlerini birleştirecek. Debbie Downer? Belki, ama yardım edebilirsen değil. Tek veya tek başına, bu kozmik konfigürasyon, mevcut ilişkinizde veya durumunuzda neyin yapılandırılması gerektiğine ışık tutmak için burada. Anahtar, açık fikirli olmaktır.


Başak Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi Başak Burcu Aşk Yorumları

Yeniden değerlendirmeniz ve belki de yeniden düşünmeniz gereken çok şey var Başak. Örneğin, bugünün ayı, sorumlu altıncı sağlık evinizin, durum tespiti ve hizmet eylemlerinin üzerinde süzülmesine ek olarak, ciddi Satürn ile güçlerini birleştirecek ve bu da ciddi bir enerji türünü ortaya çıkaracaktır. Elbette, her şeyi halının altına süpürecek biri değilsin ama olduysan, gerçeklerle yüzleşmenin zamanı geldi. Ay bu süreçte yaralı şifacı Chiron ile aynı hizaya geleceğinden, bu özellikle samimi birliktelikleriniz söz konusu olduğunda geçerlidir. Küskünlük mü tutuyorsun? Bundan hem bireysel olarak hem de bir çift olarak nasıl iyileşebilirsiniz?


Terazi Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi Terazi Burcu Aşk Yorumları

Sırf cilveli gezegen yöneticiniz Venüs’ün ketlenmiş onikinci sırlar, gizli gündemler ve bilinçsiz kalıplar evinizden geçiyor olması, aşkın mahkum olduğu anlamına gelmez, Terazi. Beni yanlış anlama, işe girmen gerekecek, ama kafan iyiyken her şey mümkün. Unutmayın, ay bugün aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizden geçerek özgürlüğü seven Kova burcuna geçecek ve bu süreçte ciddi Satürn ile güçlerini birleştirecek. Meydan okuma? İşler durma noktasındaysa, bu biraz Debbie Downer olabilir. Ama unutmayın, ilahi zamanlama her zaman iş başındadır.


Akrep Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi Akrep Burcu Aşk Yorumları

Bir başkasına bağlanmadan önce kendin üzerinde çalış, Akrep. Ay, yuvanız, aileniz, en içteki hisleriniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü evinizin üzerinde gezinirken, muhtemelen sığınağınıza çekilme ve sevdiklerinizle vakit geçirme ihtiyacı hissediyorsunuz. Bununla birlikte, daha zorlu bir notta, Luna, Satürn ile güçlerini birleştirecek ve bu da, özellikle güvenlik duygunuz söz konusu olduğunda, kısıtlama veya sınırlama duygularını tetikleyebilecektir. Her ne kadar bazılarınız için bunun duygularınızı ifade etme şeklinizle ilgisi olabilir. Bu nedenle, bağlılık düşüncesini eğlendiriyorsanız, şifa gereklidir.


Yay Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi Yay Burcu Aşk Yorumları

“Konuşmaya” hazır mısın? Gerçek her zaman güzel değildir ama yine de gereklidir. Bekar veya önceden alınmış, bugünün astrolojisi size gerçeğinizi konuşma fırsatı sunacak. Ve bu, bunu yaparken kendinizi rahat hissetmenize rağmen. Örneğin, ay iletişim, düşünce süreci ve ani değişimlerle ilgili meraklı üçüncü evinize dokunacak. Ayrıca süreçte ciddi Satürn ile çarpışacak. Unutmayın, Luna aynı zamanda kalp meseleleriyle konuşabilen aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’u seksen yapacaktır. Gerçekle yanlış gidemezsin, Yay.


Oğlak Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Oğlak, geçmişiniz aşk hayatınızın önüne mi geçiyor? Küskünlük mü besliyordunuz? Ay, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinize temas etmesine ek olarak, yapılandırılmış gezegensel yöneticiniz Satürn ve yaralı şifacı Chiron ile çarpışacak. Kulağa çok gibi geliyor ve kesinlikle öyle – özellikle ay, önemli diğerlerinin yedinci evinizi de yönettiği için. Bunu akılda tutarak, bu bağlantıda neye yatırım yapmak istediğinizi düşünmeniz için bir fırsat. Luna ayrıca yaralı şifacı Chiron’a seksen yapacak, bu yüzden kırılganlığınızdan çekinmeyin.


Kova Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi Kova Burcu Aşk Yorumları

O günlerden biri Kova. Ay, sabit havanızı harekete geçirmeye devam ediyor ve bu da, elinizdeki durumdan mantığı sıkıştırmanız için size ilham veriyor. Bu, elbette, süreçte ay ile güçlerini birleştireceği için Satürn’ün ayık özü tarafından meydan okunuyor. Bekar veya zaten bağlı, bugün ego gezilerine ve güç oyunlarına yer olmayacak – bu yüzden gardınızı düşürebilirsiniz. O özel birine aşık olmak? Sıçramanızı engelleyen veya belki de sizi en özgün benliğiniz olmaktan alıkoyan şeyin ne olduğunu düşünmek için bir saniye ayırın.


Balık Burcu
24 Temmuz 2021 Cumartesi Balık Burcu Aşk Yorumları

Eğer işe girmek istemiyorlarsa, buna yatırım yapmanın ne anlamı var, Balık? Bu arada, bugünün ayı, kapanış, rüyalar, gizli gündemler ve perde arkasındaki her şeyle ilgili gizli on ikinci evinize dokunacak. Ayrıca bu süreçte Satürn ile çarpışacak. Karmik? Muhtemelen. Ancak daha da önemlisi, bugünün astro havası, sizi en iyi hayatınızı yaşamaktan alıkoymaya devam eden bilinçsiz kalıplarla yüzleşmeye, yansıtmaya ve yeniden yapılandırmaya zorluyor. Luna aynı zamanda yaralı şifacı Chiron ile hizalanacak ve bu da size değerlerinize öncelik vermenizi ve öz değerinize sahip çıkmanızı hatırlatacaktır. İyileşme devam eden bir iştir, ama zaten işi yapıyorsun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.