Günlük Aşk Burç Yorumları 23 Temmuz 2021

23 Temmuz Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 23 Temmuz Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
23 Temmuz 2021 Cuma Koç Burcu Aşk Yorumları

Ay, onuncu otorite eviniz aracılığıyla Oğlak burcunda sona ermeden önce, haritanızın bu alanında Plüton ile güçlerini birleştirecek ve karışıma bir yoğunluk (ve belki de saplantı) katmanı ekleyecektir. Bir durumun kontrolünü elinde tutma düşüncesiyle mücadele eden Koç? İster şu anda bekar olun, ister zaten kararlı bir birlikteliğiniz olsun, otorite duygunuzu veya eksikliğinizi çevreleyen temalar bu süre zarfında muhtemelen aklınıza gelecektir. Neyse ki, Luna’nın bilinçsiz kalıplardan oluşan gizli on ikinci eviniz aracılığıyla Neptün’e tatlı altmışlığı, sizi kontrol ihtiyacından vazgeçmeye ve bu süreçte iç huzurunuz üzerinde çalışmaya teşvik ediyor.


Boğa Burcu
23 Temmuz 2021 Cuma Boğa Burcu Aşk Yorumları

Tatlı gezegen yöneticiniz Venüs, aşk, tutku ve zevkten oluşan etkileyici beşinci evinizde gezinirken, cinsel arzularınızı ve romantizm söz konusu olduğunda genel mojo’nuzu vurgularken, ay, macera, deneyim ve deneyimden oluşan geniş dokuzuncu evinizi harekete geçirmeye devam edecek. bilgelik. Sırada nereye, Boğa canım? Luna’nın Pluto ile – önemli diğerlerinin bulunduğu yedinci evinizin yöneticisi – için için için yanan birleşimi, karışıma bir yoğunluk katmanı ekler ve bu da bilinmeyene doğru yola çıkmanız için size ilham verebilir. Bu mutlaka sizin gibi değil, ancak uçlarda yaşama ve doğaçlama riskler alma dürtüsünü hissediyorsunuz. Aşk bugün bir rollercoaster gibi geliyor.


İkizler Burcu
23 Temmuz 2021 Cuma İkizler Burcu Aşk Yorumları

Bir poz ver, İkizler. Venüs’ün onuncu otorite evinizi ve kamuya açık kişiliğinizi göz kamaştırması ile hem profesyonel yaşamınızda hem de romantizm söz konusu olduğunda spot ışığındasınız. Bu özçekimi yayınlayın ve rolde göründüğünüzden emin olun. Neyse ki, Venüs haritanızın bu alanını karamelize ettiğinden, bunu yapmakta herhangi bir sorun yaşamazsınız. Başka bir notta, Luna’nın seks, samimi birliktelikler, enerjik alışverişler ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizden şehvetli geçişi, ortaklıklarınızın temeline ve bu bağlantı için yapılması gereken işe ışık tutmaya devam ediyor. Bazılarınız için bu, ortak finansman etrafında dönebilir.


Yengeç Burcu
23 Temmuz 2021 Cuma Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Venüs, yerel üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevrenizde dans ediyor – anlık alışverişlerinizden romantik hayallerinize kadar her şeye büyüleyici bir tatlılık katmanı eklerken karamelize oluyor. Kimi bu kadar sevgiyle düşünüyorsun, Yengeç? Ay, önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin üzerinde gezinirken, tutkulu beşinci aşk evinizin hükümdarı Pluto ile güçlerini birleştirirken, sevgilinizi talep etme arzusuna daha fazla vurgu yapılır. Luna, Neptün ile uyum içinde olacak ve bu da size umutlarınızı ve hayallerinizi düşünmenizi hatırlatıyor. İlahi zamanlamanın gücü her zaman iş başındadır.


Aslan Burcu
23 Temmuz 2021 Cuma Aslan Burcu Aşk Yorumları

Aşık olma fikrine karşı isteksiz değilsin, Leo. Sizi uzun vadede desteklemeyecek bir şeye razı olamayacak kadar istikrarınıza odaklanmış durumdasınız. Elbette, özgür iradeniz var, bu yüzden geleceğin ne getireceğini kestiremezsiniz, ancak sonunda değer sistemlerinize öncelik vermeyi bir noktaya getiriyorsunuz. Bu özellikle cilveli Venüs’ün istikrar arayan ikinci konfor, finans ve güvenlik duygusu evinizin üzerinde gezindiği durumlarda geçerlidir. Kişisel başarınız için çalışma sürecinde olsanız da, bir sevgilinin servetini de hesaba katma eğilimindesiniz.


Başak Burcu
23 Temmuz 2021 Cuma Başak Burcu Aşk Yorumları

Birinin üzerinde bir izlenim bırakıyorsun ve sihrini gerçekleştirmek için tam olarak ne yapacağını biliyorsun, Başak. Bu, elbette, yanınızdaki Venüs’ün yardımıyla vurgulanır, ancak aynı şekilde, sevgi dilinize öncelik vermeyi bir noktaya getiriyorsunuz – ki bu her şey hizmet eylemleriyle ilgilidir. Bu kişi hayatınıza henüz sahip olmadığınız ne getiriyor? Ay, aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci evinizi tutuşturmaya devam edecek. Bu, sevgi ve romantik buluşma arzunuzu vurguluyor. Luna ayrıca önemli diğerlerinin bulunduğu yedinci eviniz aracılığıyla Neptün ile uyum içinde olacak; fanteziye dalın.


Terazi Burcu
23 Temmuz 2021 Cuma Terazi Burcu Aşk Yorumları

İşler her zamanki hızında ilerlemiyorsa, acele etmeyin Terazi. Uyum arayan gezegen hükümdarınız Venüs, gizli on ikinci kapalı eviniz, karma, gizli gündemler ve sahnelerin arkasındaki her şey aracılığıyla hayal kurmaya devam ediyor, gizli bir aşk ilişkisinden deneyimlediğiniz telepatik iletişime kadar her şeyi büyüleyici ve karamelize ediyor. uzun mesafeli bir sevgiliyle. Binbaşı Tom’a yer kontrolü mü? Her iki durumda da, bu süre zarfında iç huzurunuza öncelik vermeniz önemlidir – özellikle de hala ruhunuzun gerçeğiyle uyumlu olmayan bir şeyi salıverme sürecinde olanlarınız için. Sezginizi dinleyin.


Akrep Burcu
23 Temmuz 2021 Cuma Akrep Burcu Aşk Yorumları

Ruh eşini çağırdın mı? Sen güçlü bir tezahürsün, Akrep. İster kişisel ister profesyonel yaşamınız açısından olsun, bu enerjileri sürekli olarak buna göre çektiğiniz için düşüncelerinize dikkat etmeniz önemlidir. Bu özellikle, tabu seven gezegen hükümdarınız Pluto ile birlikte oturmaktan bahsetmiyorum bile, iletişim, düşünce süreci ve yerel toplulukla ilgili meraklı üçüncü evinizin üzerinde gezinen ay için geçerlidir. Duygularınız yoğunlaşıyor ve sözleriniz bugün için için yanan bu tutkuyu somutlaştırıyor. Bundan bahsetmişken, sonradan pişman olacağın bir şey söylemeden önce iyice düşün.


Yay Burcu
23 Temmuz 2021 Cuma Yay Burcu Aşk Yorumları

Ay, yakınlık, paylaşılan kaynaklar, enerji alışverişi ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci evinizi yönetiyor ve güvenlik arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinizi ateşlemenin ortasında. İlişkinizde ve/veya durumunuzda daha güvende hissetmek için ne yapabilirsiniz, Yay? Luna, ikinci istikrar eviniz aracılığıyla güç merkezi Pluto ile güçlerini birleştirecek ve karışıma bir yoğunluk ve hatta belki de saplantı katacak. Bu aşk hayatınızın önüne mi geçiyor? Aşk hayatınızda heyecan verici yeni bir yolculuğa çıkmanızı engelleyen şey bu olabilir. Kaybetme korkusunu dönüştürün.


Oğlak Burcu
23 Temmuz 2021 Cuma Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Ay, bugün burcunuzda için için yanan Plüton ile güçlerini birleştirecek ve duygusal dünyanıza neredeyse saplantılı bir yoğunluk katmanı ekleyecek. Bu, elbette, özellikle sizi daha yakından tanımamış olanlar için oldukça korkutucu olabilen aşk hayatınıza da yansır. İyi oyna, Oğlak. Ne de olsa, ay, önemli diğerlerinin yedinci evini yönetiyor, bu yüzden ne verirseniz onu alırsınız. Bu arada, macerayla ilgili geniş dokuzuncu evinizin göz kamaştıran Venüs ile, farklı bir dini ve/veya kültürel geçmişe sahip biriyle bağlantı kuruyor olabilirsiniz, bu yüzden korkunun sizi onları tanımaktan alıkoymasına izin verin.


Kova Burcu
23 Temmuz 2021 Cuma Kova Burcu Aşk Yorumları

Seni bu yeni aşk yolculuğuna çıkmaktan alıkoyan ne, Kova? Ay, yalnızlığı seven onikinci eviniz, rüyalar, gizli gündemler ve perde arkasındaki her şeyde dolaşmaya devam edeceğinden, bu süre boyunca bunu göz önünde bulundurmanız özellikle önemlidir. Hatta bazılarınız şimdilik bir şeyleri sır olarak saklıyor olabilir; bununla birlikte, ay ile Plüton arasındaki bugünkü kavuşum, potansiyel olarak önemli bir şeyi gün ışığına çıkarabilir. Unutmayın, hayalleriniz ve sezgisel indirmeleriniz muhtemelen her zamanki gibi canlı olacaktır, bu nedenle kırmızı bayraklara dikkat edin. Yeniden başlayabilmeniz için bir şeylerin serbest bırakılması gerekiyor.


Balık Burcu
23 Temmuz 2021 Cuma Balık Burcu Aşk Yorumları

Arkadaş grubunuzdan birine aşık olmak, Balık? Bildiğiniz gibi, Luna aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizi yönetiyor, ancak şu anda sosyal olarak bilinçli onbirinci evinizde dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusu içinde geziniyor. Sadece arkadaş olduğunuzdan emin misiniz? Luna’nın geleneksel hükümdarınız Jüpiter’e göre şanslı altmışlığı, karışıma tesadüfi bir umut, fantezi ve coşku katmanı ekler. Ancak aynı şekilde, durumları idealize etmeye daha yatkınsınız. Venüs’ün taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli evlerinizden büyüleyici geçişi, bire bir bağlantılarınıza uyum getirir… ama sadece işe girerseniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.