Günlük Aşk Burç Yorumları 19 Temmuz 2021

19 Temmuz Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 19 Temmuz Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
19 Temmuz 2021 Pazartesi Koç Burcu Aşk Yorumları

Koç, uzun vadeli hedefleriniz ve gelecek vizyonlarınız bugün biraz puslu görünebilir, ancak bunun cesaretinizi kırmasına izin veremezsiniz. Tek veya zaten çift, Merkür’ün yaralı şifacı Chiron’a karesi, size sevgilinizle iletişim kurma fırsatı sunacak – özellikle ikinizden biri duyguları bastırıyorsa. Kabul, savunmasızlığınızı kucaklamaktan pek hoşlanmıyorsunuz, ancak Merkür’ün asi Uranüs’e altmışlığı çok ihtiyaç duyulan bir atılım getirebilir… tabii ki buna açıksanız. Bu arada, hem gezegensel yöneticiniz Mars ve hem de Venüs’ün romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizden cızırdamasıyla tutkular yükselmeye devam ediyor.


Boğa Burcu
19 Temmuz 2021 Pazartesi Boğa Burcu Aşk Yorumları

Huzurunu konuşmaya hazır mısın, Boğa? Sabit dünyanız mutlaka çözülmeye veya diğer insanların ihtiyaçlarını karşılamaya alışkın değildir, ancak bu konuşma uzun zamandır geliyor ve iyi… Ya şimdi ya hiç. İstikrar arayan ikinci değerler evinin hükümdarı olan Merkür, onikinci sırlar, gizli gündemler ve bilinçsiz kalıplar arasındaki yolculuğunun ortasında yaralı şifacı Chiron ile çatışacak. Başınıza ağır gelen bir şey mi var? Halihazırda bir durumdaysanız veya bir taahhüdü daha ciddiye almayı öğreniyorsanız, gardınızı indirmenin zamanı geldi. Sonuçlar sizi iyi bir şekilde şaşırtabilir.


İkizler Burcu
19 Temmuz 2021 Pazartesi İkizler Burcu Aşk Yorumları

Sevgilinizin bugün liderliği almasına izin verin, İkizler. Onu bükmeyin; Karar vericinin sen olmadığını biliyoruz ve değişken havanın başka türlüsü olmazdı. Bununla birlikte, bire bir ilişkilere bağlı yedinci evinizin üzerinde süzülen ayın yanı sıra, onuncu otorite eviniz aracılığıyla Jüpiter ile kare açı yapacaktır. Akışına bırakmak? Bu, onlara yolun her adımında iki sentinizi vermenizden oluşsa bile, denemekten zarar gelmez. Sen tam bir anlatıcısın, biliyorsun. Neyse ki, gezegen yöneticiniz Merkür ve asi Uranüs arasındaki tatlı bir altmışlık, çok ihtiyaç duyulan bir atılımı beraberinde getiriyor. Sürece güvenin.


Yengeç Burcu
19 Temmuz 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Bir sonraki romantik kaçamağınızı mı planlıyorsunuz? Ay, sorumlu altıncı evinizin üzerinde gezinirken, muhtemelen PTO zamanınızı ayarlamanın ve yola çıkmadan önce yapılacakları kontrol ettiğinizden emin olmanın ortasındasınız. Bununla birlikte, yakalama, kapsamlı dokuzuncu macera eviniz aracılığıyla Luna’nın karesinden Jüpiter’e kadar uzanıyor, çünkü her şeyin lojistiği söz konusu olduğunda sürtüşme yaratabilir. Dahası, Merkür yaralı şifacı Chiron ile çatışacak, bu yüzden en azından bir üstünüze saldırmadan ve demek istemediğiniz bir şey söylemeden önce derin bir nefes aldığınızdan emin olun, Yengeç.


Aslan Burcu
19 Temmuz 2021 Pazartesi Aslan Burcu Aşk Yorumları

Merkür, kapalı onikinci evinizin, karmanın ve perde arkasındaki her şeyin derinliklerinde yüzerken, normalden biraz sersemlemiş veya uykulu hissedebilirsiniz. Bu uyuşukluk duygularından vazgeçme, Leo. Bunun yerine, eziyetten bir adım geri çekilin ve biraz uykuya dalın. Tatlı turtanız anlayacaktır. Başka bir notta, romantik aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinizdeki ay ile şehvetli sekizinci yakınlık, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantıları aracılığıyla Jüpiter arasındaki bugünkü kare, bireysel arzularınız ile önceki taahhütleriniz arasında bir gerilim yaratır. . Tutamayacağınız sözler vermeyin.


Başak Burcu
19 Temmuz 2021 Pazartesi Başak Burcu Aşk Yorumları

Ay, bugün eviniz, aileniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü evinize kayıyor ve siz dinlenmek, dinlenmek ve mütevazi meskeninizi süslemek için havasındasınız. Bununla birlikte, bugünün zorluğu, bire bir ilişkiler ve diğer önemli kişilerden oluşan kararlı yedinci eviniz aracılığıyla Luna’nın karesinden Jüpiter’e kadar olabilir. Tatlınız evde kalıp yemek siparişi verme havasında değil mi? Şu anda bekarsanız, bu kozmik konfigürasyon ani ve çok nadir bir FOMO vakasını tetikleyebilir. İçgüdülerini takip et, Başak. Göksel yöneticiniz Merkür, asi Uranüs ile uyum içinde olacak, bu nedenle olasılıklar sonsuz. #Sadece söylüyorum


Terazi Burcu
19 Temmuz 2021 Pazartesi Terazi Burcu Aşk Yorumları

Plan nedir, Terazi? Ay, iletişim, düşünce süreci ve yerel topluluktan oluşan üçüncü meraklı evinizi ateşlerken, her zamanki gibi konuşkan ve konuşkansınız, en iyi arkadaşlarınızla doğaçlama bir kaçamak yapma düşüncesini eğlendirmekten bahsetmiyorum bile. Kolay olsa da… ay aynı anda sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla Jüpiter ile çatışacak ve bu da en azından pervasız bir şey yapmadan önce ördeklerinizi arka arkaya almanızı hatırlatır. Bazılarınızın sosyal medyada sizi izleyen birkaç hayranı var, ancak bu yalnızca içerik amaçlı planlar yapmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Rahat ol.


Akrep Burcu
19 Temmuz 2021 Pazartesi Akrep Burcu Aşk Yorumları

Kendini küçümseme, Akrep. Elbette, muhtemelen sizinkini de bu süreçte alıyorsunuz, ama şimdi söylediğiniz bu. Ayrıca, elde edilmesi zor oynarken yanlış gidemezsiniz. Bu özellikle, hem Mars hem de Venüs’ün halka açık onuncu itibar evinizde cızırdadığı için geçerlidir; bu da, bırakın rolüne bakmak şöyle dursun, ilgi odağı olmakta hiçbir sorun yaşamayacağınız anlamına gelir. Bu arada Luna, istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinin üzerinde geziniyor ve aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla Jüpiter ile çatışıyor olacak. Söylemeye gerek yok, eğer değerinizi bilmiyorlarsa, fanteziye kapılma zahmetine girmeyin.


Yay Burcu
19 Temmuz 2021 Pazartesi Yay Burcu Aşk Yorumları

Yay, ölmek için mi yoksa Netflix ve sakinleşmek için mi? Ay, bugün burcunuza kayıyor ve en içteki hislerinizden, bilinmeyene doğru ilerlemeye yönelik doğuştan gelen arzunuza kadar her şeyi vurguluyor. Bununla birlikte, gezegen cetveliniz Jüpiter’in karesi, özellikle bir sonraki hareketiniz konusunda kararsız hissediyorsanız, huzursuzluk ve/veya sinirlilik duyguları yaratabilir. Bu arada, önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin yöneticisi olan Merkür, yakınlık, ruh bağları ve enerji alışverişleriyle ilgili sekizinci evinizin derinliklerinde yüzerken, özel biriyle “konuşmaya” çok iyi karar verebilirsiniz. Aksi takdirde, bu araştırma, duygusal bağlantılar ve her şey tabu için mükemmel bir zamandır.


Oğlak Burcu
19 Temmuz 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Biraz kestir ama tatlı turtana telefonunun sessizde olduğunu söylemeyi unutma, Oğlak. Ayrıca, uykulu onikinci kapanış, rüyalar, dinlenme ve perde arkasındaki her şeyin üzerinde ay süzülürken, bu kadar yorgun olmanıza şaşmamalı. Luna ayrıca üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla Jüpiter ile çatışacak ve bu da ayrıntılara puslu bir belirsizlik ve fantezi katmanı ekleyecektir. Söylemeye gerek yok, bugün kendinde değilsin ve sorun değil. Merkür’ün Uranüs’e altmışlığı, sizi bir kez olsun rahatlık alanınızın dışına çıkmaya ve spontane bir şeyler yapmaya teşvik eder. Bu, sevgilinle kancayı oynamak anlamına gelse bile.


Kova Burcu
19 Temmuz 2021 Pazartesi Kova Burcu Aşk Yorumları

Bilgili Merkür, aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizi yönetiyor ve bugün asi gezegen hükümdarınız Uranüs ile uyum içinde olacak. Doğal? Kesinlikle, ama bu senin doğuştan gelen özgürlük arzusunun ötesine geçiyor, Kova. Uranüs’ün ev, aile ve duygusal temellerden oluşan dördüncü evinizde devrim yaratmaya devam ettiği göz önüne alındığında, kendinizi duygusal olarak ifade etmeye yönelik ani dürtü, sevgilinizi hazırlıksız yakalayabilir ve hem de iyi bir şekilde. Bu arada ay, deneysel onbirinci çağrışımlar, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuzu harekete geçirecek ve size her şeyin daha büyük resmine odaklanmanızı hatırlatacak. Bu oldukça özgürleştirici olabilir.


Balık Burcu
19 Temmuz 2021 Pazartesi Balık Burcu Aşk Yorumları

Karamsarsın, Balık. Sen bir su burcusun, bu da bir dizi duygusal iniş ve çıkışların yaşandığı anlamına geliyor. Bununla birlikte, Luna’nın geleneksel cetveliniz Jüpiter’e karmaşık karesi, kararınızı kolayca bulanıklaştırabilir ve durumu biraz abartabilir. Kabul, hiçbir şey göründüğü gibi değil, ama bir de gümüş astar var. Tek? Merkür, aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizde gezinmeye devam ederken, bu süreçte Uranüs’ü meraklı üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla seksen yapacak. Bugün kimseyi görme havasında değil misin? Bunu sanal bir deneyim haline getirin ve açıktasınız.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.