Boğa Burç Yorumları 24 Temmuz 2021

Boğa burcunun 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 24 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, bunu söylemek yapmaktan daha kolay, ancak meydana gelen değişikliklere direnmek işleri daha da zorlaştıracak. Örneğin, bugünün Kova burcundaki ayı, otoriter onuncu evinize dokunacak ve yaralı şifacı Chiron’u bilinçdışı kalıpların gizli onikinci evi aracılığıyla seksen yapacak. Tek veya önceden alınmış, bu sizi geçmişten bilinçaltınızda sakladığınız temaları, özellikle de kontrol ihtiyacı etrafında dönen temaları yeniden gözden geçirmeye zorlayacaktır. Luna’nın Satürn’e olan yakınlığı, aynı zamanda, kasvet veya kısıtlama duygularını da tetikleyebilir – bu nedenle iyileşme süreciniz sırasında buna dikkat edin.

Boğa Burcu 24 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Gününüzde ne yapacağınız konusunda kararsız hissediyorsunuz ve bu tamamen anlaşılabilir bir durum. Bir yandan, son zamanlarda ailenizin çoğunu gördünüz ve arkadaşlarınızı görmek istiyorsunuz. Öte yandan, yorgunsun.

Boğa Burcu 24 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bugünün astrolojisi, tüm iş iletişimlerinizde uyumdan yanadır, Boğa! Zihnin gezegeni Merkür, Neptün ile üçgen açı yapıyor. Kozmik habercimiz solar üçüncü evinizde tünemişken, Neptün güneş onbirinci evinizde tatlı bir şekilde dans ediyor. Bugün sizinle bağlantı kuran profesyonel bağlantılarınızdan biri, en içten profesyonel özlemlerinizden birine doğru ilerlemeniz için size bir giriş sunabilir. Peşinde olduğunuz bir şey varsa mutlaka yürekten isteyin; isteğiniz büyük olasılıkla onaylanacak.

Bu şekilde yarışmak senin karakterine aykırı — kimseyi geride bırakma.

Boğa Burcu 24 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bugün sesinde bir sihir kıvılcımı var Boğa. Eşsiz tarzınızı ve hikayenizi paylaşan herhangi bir kapasitede kendinizi ifade etmek için ideal bir gün (düşün: günlük tutmak, şarkı söylemek veya arkadaşlar arasında anlamlı bir şekilde sohbet etmek). Başka bir yerde, rasyonel Kova ayı ciddi Satürn ile birleşir. Bu, kariyer meseleleriyle ilgili melankolik ruh hallerini ve hayal kırıklıklarını artırabilir. Somurtkanlık yerine çözümlere öncelik vermeye çalışın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.