Boğa Burç Yorumları 23 Temmuz 2021

Boğa burcunun 23 Temmuz 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 23 Temmuz 2021 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunu 23 Temmuz 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 23 Temmuz 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 23 Temmuz 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 23 Temmuz 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Tatlı gezegen yöneticiniz Venüs, aşk, tutku ve zevkten oluşan etkileyici beşinci evinizde gezinirken, cinsel arzularınızı ve romantizm söz konusu olduğunda genel mojo’nuzu vurgularken, ay, macera, deneyim ve deneyimden oluşan geniş dokuzuncu evinizi harekete geçirmeye devam edecek. bilgelik. Sırada nereye, Boğa canım? Luna’nın Pluto ile – önemli diğerlerinin bulunduğu yedinci evinizin yöneticisi – için için için yanan birleşimi, karışıma bir yoğunluk katmanı ekler ve bu da bilinmeyene doğru yola çıkmanız için size ilham verebilir. Bu mutlaka sizin gibi değil, ancak uçlarda yaşama ve doğaçlama riskler alma dürtüsünü hissediyorsunuz. Aşk bugün bir rollercoaster gibi geliyor.

Boğa Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün aşırı derecede parçalanmış hissediyorsun. Bir parçanız büyük bir parti vermek istiyor. Diğer yanın banyo yapmak ve kitap okumak istiyor. Her iki seçenek de eşit derecede mutlu görünüyor.

Boğa Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Bugün, profesyonel yaşamınızda büyük bir doruk noktası, dönüm noktası veya değişim getirebilir, Boğa! Güneş başarılarınızın onuncu evindeki dolunay bir kreşendoya yaklaşırken, büyük bir zafer, ödül, terfi veya parlama fırsatı görünebilir. Bu, arka arkaya iki ay tutulmasının ilki. Bu dolunay, bundan bir ay sonra ikinci perdeyle birlikte ilk perdeyi getirecek. Yine de, gezegenler şu anda huysuz bir ruh hali içinde olduğundan, bu ay tutulması bunun yerine profesyonel bir hayal kırıklığı getirebilir. Bu gerçekleşirse, daha iyi şeylerin beklediğini bilin; sadece biraz zaman alabilir.

Romantizme hazır mısınız? Olsan iyi olur, çünkü biri sana doğru geliyor.

Boğa Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Kozmos bugün dengeyi arıyor, Boğa. Aslan mevsimi sizi ayaklarınızın altındaki toprağı işlemeye ve duygusal köklerinizin ne kadar sağlam olduğunu keşfetmeye hazırlıyor. Yine de, devam etmeden önce en yüksek özlemlerinize bakmanız isteniyor. Bugün sağduyulu Kova burcunda dolunay, kariyeriniz ve kader duygunuzla olan ilişkinizi aydınlatıyor. Rota düzeltmesi gereken şeylere dikkat edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.