Boğa Burç Yorumları 22 Temmuz 2021

Boğa burcunun 22 Temmuz 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 22 Temmuz 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunu 22 Temmuz 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 22 Temmuz 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 22 Temmuz 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 22 Temmuz 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 22 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Va va voom! Bu sen misin, Boğa? Yoksa sihrini çalıştıran, sizin gösterişli gezegen hükümdarınız Venüs mü? Belki de her ikisi de ama yine, aşk, güzellik ve şehvetli zevkler gezegeni, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizde göz kamaştırırken, bırakın incelikli ama vurulmaya değer cinsel çekiciliğinizi, ikna gücünüzü inkar etmek mümkün değil. Bu arada Luna, macerayla ilgili geniş dokuzuncu evinizi ateşleyecek ve bir sonraki maceranızın yanı sıra arayışlarınızın temelini (veya eksikliğini) vurgulayacak. Luna aynı anda burcunuzda Uranüs’ü üçgen yapacak ve bu da size özgürleşme ve hayatınızı renklendirme fırsatı sunuyor.

Boğa Burcu 22 Temmuz 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Tüm gösterişli olun ve hayatın güzel kısımlarına bakın. Doğru kişi veya insanlarla bir sıçrama yapmak için Van Gogh olmanıza gerek yok – sadece kendinizi ifade edin.

Boğa Burcu 22 Temmuz 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Bugün iş için sabrını test edebilirsin, Boğa! Hükümdarınız Venüs, neşe gezegeni iyiliksever Jüpiter’den gökyüzünde parıldarken, odaklanamadığınızı ve sadece biraz eğlenmeyi tercih ettiğinizi fark edebilirsiniz. Güç vermek için, odağınızı ve kararlılığınızı bulmak için derinlere inmeniz gerekebilir. Büyük bir projenin ortasındaysanız gevşemenize izin vermeyin. Ancak, bunun yerine izin alıp yaratıcı projelere veya beyin fırtınasına odaklanabiliyorsanız, titreşimlerden çok daha fazla keyif aldığınızı göreceksiniz.

Artık sevdiğiniz birine daha bağlı olduğunuza göre, onlara ihtiyaç duydukları desteği verin.

Boğa Burcu 22 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Beynin son zamanlarda durdurulamaz bir şekilde meşgul, Boğa. Bir vuruş yapın ve duyularınızın geri kalanının yetişmesine izin verin! Güneş, duygusal Yengeç’ten ayrılıyor ve bugün cesur yürekli Aslan’a geçiş yapıyor, frenleri pompalama ve köklerinizle yeniden bağlantı kurma ihtiyacını işaret ediyor. Aslan’da güneşin zamanı, unutulmuş aile dinamiklerine ışık tutma ve yaşam alanınızla olan bağınızı derinleştirme şansı sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.