Başak Burç Yorumları 28 Temmuz 2021

Başak burcunun 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Başak burcunu 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, başka bir zihin, beden ve ruhla birleşme düşüncesi sizde güvensizlik duygusunu tetikler mi? Aşkınızı kilit altında tutmayı ve hareketlerinizi alçakgönüllü tutmayı tercih edebilirsiniz, ancak şu anda dikkatinize sunulanları göz ardı edemezsiniz. Ay yalnızca yakınlık, paylaşılan kaynaklar ve enerji alışverişi ile ilgili sekizinci evinize dokunmakla kalmayacak, aynı zamanda yaralı şifacı Chiron ile çarpışacak ve önemli bir birliğin verilmesini ve alınmasını çevreleyen temaları vurgulayacaktır. Belki de belirli bir durumda inancınız ve/veya güveniniz eksikti… ama bu korku nereden kaynaklanıyor?

Başak Burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Kasları gevşetmek! Şu anda o kadar çok şey oluyor ki her konuşmayı kontrol etmek istiyorsun, ama sadece sakinleş ve olayların olmasına izin ver. Sonuçlardan daha mutlu olacaksın.

Başak Burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Büyük Faydamız Jüpiter, son aylarda güneş yedinci iş ortaklığı evinize enerji veriyor, Başak. Size, müzakerelerinizde daha fazla işbirliği ve uyumla dolu 2022’de hayatınızın nasıl görüneceğine dair bir önizleme verdi. Bugün, size muazzam bir şans ve fırsat dalgası vererek, güneş enerjisi altıncı istihdam evinize geri dönecek. Yılın başından beri muhtemelen çok fazla çalışmış hissediyor olsanız da, Jüpiter’in burada bir kez daha dansı size günlük işinizde daha fazla refah, neşe ve büyüme getirecek. Özgeçmişinizde mücevher haline gelen daha fazla sorumluluk ve proje üstleneceksiniz.

Etrafta çok fazla sıcak hava üfleniyor. Siper alın ve soğukkanlılığınızı koruyun.

Başak Burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Aşkı deneyimleme şeklin kökten değişiyor, Başak. Büyüme veren Jüpiter’in barışı koruyan Balık’taki varlığı, size yeni ortaklık yollarını nasıl açacağınızı ve karşılıklı bir şekilde destek deneyimleyeceğinizi gösteriyor. Çarşamba günü gökyüzü, Jüpiter’in yılın geri kalanında iş akışınıza büyüme ve genişleme getirmeye çalıştığı ilerici Kova’ya geri gittiğini görüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.