Başak Burç Yorumları 24 Temmuz 2021

Başak burcunun 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Başak burcunu 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 24 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Yeniden değerlendirmeniz ve belki de yeniden düşünmeniz gereken çok şey var Başak. Örneğin, bugünün ayı, sorumlu altıncı sağlık evinizin, durum tespiti ve hizmet eylemlerinin üzerinde süzülmesine ek olarak, ciddi Satürn ile güçlerini birleştirecek ve bu da ciddi bir enerji türünü ortaya çıkaracaktır. Elbette, her şeyi halının altına süpürecek biri değilsin ama olduysan, gerçeklerle yüzleşmenin zamanı geldi. Ay bu süreçte yaralı şifacı Chiron ile aynı hizaya geleceğinden, bu özellikle samimi birliktelikleriniz söz konusu olduğunda geçerlidir. Küskünlük mü tutuyorsun? Bundan hem bireysel olarak hem de bir çift olarak nasıl iyileşebilirsiniz?

Başak Burcu 24 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Bir sonraki hareketinizin ne olacağını ve nedenini gerçekten biliyormuş gibi hissedene kadar ayrıntıları tekrar tekrar gözden geçirin. O zaman büyük günde, düşüncelerinizi net bir şekilde ilettiğinizden emin olun.

Başak Burcu 24 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Tüm anlaşmalar ve iş iletişimleri için mükemmel bir güne hazırlanın Başak. Gezegensel yöneticiniz Merkür, güneş onbirinci evinizde dans ederken, güneş iş ortaklıklarıyla ilgili yedinci evinizde Neptün ile üçgen açıda bağlantı kurarken, planlarınızı kolaylıkla ilerletme fırsatı bulacaksınız. Ayrıca, profesyonel ağınızdaki biri, en büyük profesyonel kilometre taşlarınızdan birine, hatta belki bir ödüle veya tanımaya kapı açmak için öne çıkabilir. İnsanlarla yumuşak ve sevecen bir şekilde bağlantı kurun, istekleriniz son derece iyi karşılanacaktır. Kozmik destekle çevreleneceksiniz.

İş yerindeki sorunlar soğuk muhakeme gerektirir – bir çözüm için duyguları ondan uzak tutun.

Başak Burcu 24 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bugün bir hayal dünyasına kayıyorsun, Başak. Yönetici gezegeniniz, hızlı düşünen Merkür, bugün vizyon sahibi Neptün ile destekleyici bir uyum oluşturuyor. Bu eşleştirme, özellikle gruplar veya partnerlerle uğraşırken, kendinizi ifade etmeniz için şiirsel ve karizmatik bir akış sunar. Başka yerlerde, Luna’nın ağır Satürn ile birleşmesi, iş akışınızın ön saflarına zahmetli sorumluluklar getiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.