Balık Burç Yorumları 23 Temmuz 2021

Balık burcunun 23 Temmuz 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 23 Temmuz 2021 Cuma günü neler bekliyor? Balık burcunu 23 Temmuz 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 23 Temmuz 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 23 Temmuz 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 23 Temmuz 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Arkadaş grubunuzdan birine aşık olmak, Balık? Bildiğiniz gibi, Luna aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizi yönetiyor, ancak şu anda sosyal olarak bilinçli onbirinci evinizde dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusu içinde geziniyor. Sadece arkadaş olduğunuzdan emin misiniz? Luna’nın geleneksel hükümdarınız Jüpiter’e göre şanslı altmışlığı, karışıma tesadüfi bir umut, fantezi ve coşku katmanı ekler. Ancak aynı şekilde, durumları idealize etmeye daha yatkınsınız. Venüs’ün taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli evlerinizden büyüleyici geçişi, bire bir bağlantılarınıza uyum getirir… ama sadece işe girerseniz.

Balık Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün kendinizi çılgın, gizemli, hiç bitmeyen bir hikayeye kaptıracaksınız. Konuşabilen, konuşabilen ve ilginizi çekebilen arkadaşlardan hoşlanıyorsunuz.

Balık Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Bugün gece dolunay gök gürleyecek, Balık. Bu ay tutulması, gelişme aşamasındaki projelerinizi ve perde arkasındaki çalışmalarınızı vurgulayarak, solar on ikinci mahremiyet evinizin içinde yer alır. Bu, bu sektörü ateşleyen arka arkaya iki dolunaydan ilki, ikincisi bundan bir ay sonra geliyor ve muhtemelen daha hafif bir hava getiriyor. Bugünün dolunayı, yayınlamayı umduğunuz, ancak henüz başlamaya hazır olmadığını fark ettiğiniz bir proje hakkında biraz endişeli hissetmenize neden olabilir. Zaman ayırmak ve projeyi gözden geçirirken ve uçmaya hazır olmayan her şeyi düzeltirken sabırlı olmak için bu haftanın daha yavaş temposunu kullanın.

Uzaktaki birine ulaşın – güzel sözler dileklerinizi daha da ileriye taşıyacaktır.

Balık Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Kendinizi zor bir gerçeklik dozuna hazırlamaya daha yeni başladınız, Balık. Siz pratik arayışlara tam olarak devam etmeden önce, kozmos bugün denge için çağrıda bulunuyor. Dolunay bugün ilerleyen Kova burcunda ortaya çıkıyor ve ruhani ışığını en hassas noktalarınızdan bazılarına yansıtıyor. Bu ay tutulması, ele alınması gereken savunma mekanizmalarını ve kendi kendini sabote etme modellerini vurgular.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.