Aslan Burç Yorumları 28 Temmuz 2021

Aslan burcunun 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Aslan burcunu 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Sen bir süperstarsın Leo. Ve bugünün astrolojisi muhtemelen içinizde bir şüphe duygusunu tetikleyecek olsa da, cesaretinizin kırılması için hiçbir neden yok. Bu arada, bugünün Koç ayı, genişleme, felsefe, dünyevi arayışlar ve bilinmeyen topraklardan oluşan maceralı dokuzuncu evinize dokunacak… ama dahası var. Luna, yaralı şifacı Chiron’un yanında oturacak ve burcunuzda güneş ve Merkür ile uyumlu bir üçgen açı oluşturacak. Geçmişten gelen bastırılmış duygular aniden yeniden ortaya çıkarsa, eldeki durumu işlemek için bir dakikanızı ayırın. Bu, bu artık enerjilerin kişisel yaşamınızı nasıl etkilediği üzerine düşünmeniz için bir fırsattır.

Aslan Burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Ne kadar ters görünürse görünsün kalbini takip et. Bugün bir süper model taburuna yetecek kadar özgüvene sahipsiniz, bu yüzden iyimserliği benimseyin: en iyi kıyafetinizi giyin ve kasabaya çıkın. Yanlış gidemezsin.

Aslan Burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Son aylarda, Büyük Faydamız Jüpiter, enerjisini güneş sekizinci zenginlik ve kaynaklar evinizde, Leo’da çevirdi. Muhtemelen daha fazla destek gördünüz, hatta önceki sıkı çalışmalardan büyük çeklerin geldiğini gördünüz. Bugün, Jüpiter bir kez daha sizden doğrudan gökyüzünde dans ediyor ve güneş iş ortaklıklarının yedinci evinde ikamet ediyor. Profesyonel anlaşmaları ve müzakereleri çevreleyen bir şans ve ivme dalgasına hazırlanın, çünkü onlar yüzünden üzerinize daha fazla refah yağdığını göreceksiniz. Müşteri veya doğru işbirlikçi arayışındaysanız, artık önünüze geçebilirler.

Son başarınız sizi çevrenizde bir ünlü yaptı. Övgünün tadını çıkarın!

Aslan Burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Çarşamba günkü gökyüzü 2021’in arazisini tamamen değiştiriyor, Leo. Şifa ve daha fazla anlayış için çalıştığınız için, son aylarda ortaklık meselelerinde yatıştırıcı bir büyüme yamasının tadını çıkarıyorsunuz. Genişleyen Jüpiter, rüya gibi Balık’tan geriye doğru hareket ediyor ve bugün çözüm arayan Kova’ya geri dönüyor. Bu geçiş, artık yılın geri kalanında, ilişki konularındaki herhangi bir “bitmemiş iş” üzerine odaklanmanızı işaret ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.