Aslan Burç Yorumları 22 Temmuz 2021

Aslan burcunun 22 Temmuz 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 22 Temmuz 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Aslan burcunu 22 Temmuz 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 22 Temmuz 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 22 Temmuz 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 22 Temmuz 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 22 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Gözün parada olsun, Leo. Bekar veya önceden alınmış, bugün istikrarınızı çevreleyen temalarla muhtemelen normalden daha fazla meşgulsünüz ve işte bu yüzden. Ay, detay odaklı altıncı evinizi günlük ritüelleriniz, durum tespiti ve hizmet eylemlerinizi aydınlatmasına ek olarak, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile uyum içinde olacaktır. Olayları tamamen farklı bir perspektiften görmeye başlıyorsunuz, bu oldukça ferahlatıcı. Bu arada Venüs’ün Jüpiter ile karşıtlığı, arzularınız ve size sunulan fırsatlar arasında bir buluşma noktası bulmanız için sizi zorluyor.

Aslan Burcu 22 Temmuz 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Doğru ve yanlış çok daha kafa karıştırıcı hale geldi. Mevcut durumunuz sizden ciddi anlamda yan düşünmeyi gerektiriyor, bu yüzden orijinal olmaya hazır olun.

Aslan Burcu 22 Temmuz 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Doğum günü sezonuna hoş geldin Leo. Güneş nihayet güneş ilk kimlik evinizi tutuştururken, değişimi anında hissedeceksiniz. Leo sezonunda, iş önceliklerinizi daha iyi ele alabilir ve bireysel planlarınızı ilerletebilirsiniz. Enerjinizi arkanıza ne koyarsanız koyun, gelecek yılda katlanarak büyüyecektir. Daha fazla başarı, refah, istikrar ve zafer için nasıl inşa edebileceğinizi düşünün. Güneşin ışığı hakimiyetinizi körüklerken, tanıştığınız herkes fikirleriniz ve becerilerinizle büyülenecek. Enerjiniz varken kullanın. Zaman şimdi.

Drama sizi inatçı yönünüzü ortaya çıkarmaya zorlayacak – yerinizi alın.

Aslan Burcu 22 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Kutlama zamanı, Leo. Geçen ayı kamuoyundan saklanarak ve kendi kendini sabote eden başa çıkma mekanizmalarını ortadan kaldırarak geçirdikten sonra, toplumla yeniden ilişki kurmaya hazırsınız! Güneş ağlayan Yengeç burcundan ayrılıyor ve bugün sizin burcunuza doğru ilerliyor, yeniden doğuşun ve kendi kişisel yeni yılınızın başlangıcının sinyalini veriyor. Önümüzdeki ay size bağımsızlığınızı yeniden tanımlama ve sağlığınızı iyileştirme şansı sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.