Akrep Burç Yorumları 31 Temmuz 2021

Akrep burcunun 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunu 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 31 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Macerayla ilgili geniş dokuzuncu evinizin yöneticisi olan ay, taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz aracılığıyla duyusal güdümlü Boğa burcunda sona ermeden önce, Luna özgürlüğü seven onbirinci eviniz aracılığıyla cilveli Venüs ile uyum içinde olacak. dernekler, topluluk, gelecek vizyonları ve dünyaya ait olma duygusu. Bir arkadaşın arkadaşına aşık olmak, Akrep? İster yüz yüze, ister sosyal medya aracılığıyla, bugünün astrolojisi size karşı koyamayacağınız bir fırsat sunacak. Unutmayın, hem Merkür hem de güneş bugün kamuya açık onuncu eviniz aracılığıyla çarpışacak, o yüzden devam edin ve bu özçekimi gönderin. İzleyecekler.

Akrep Burcu 31 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

En iyi arkadaşına bağırsaklarını dök. Çözün – küçük sırlarınız bu sefer güvende olmalı (en azından gerçekten önemli olanlar).

Akrep Burcu 31 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Heyecanlan, Akrep! Eş yöneticiniz, ateşli kızıl gezegen Mars, sevinme zamanının geldiğine karar verdi! Profesyonel topluluklar ve bağlantılardan oluşan güneş on birinci evinize doğru geçit töreni yaparken, muhtemelen bazı dönüm noktası etkinliklerine katılacaksınız. Sıkı çalışmanızı kutlamak isteyen insanlardan bazı ödüller veya övgüler bile alabilirsiniz. İş ağınızı genişletmek istiyorsanız, kendinizi ortaya koymak ve tanınmak için son derece uygun bir zaman. Mars 14 Eylül’e kadar burada kalacak, bu yüzden onun enerjisinden yararlanmak için zaman çok önemli. Ayrıca, popülariteniz arttıkça, diğer insanlardan ne isteyeceğinizi bilin. Sizden etkilenmeleri çok muhtemel ve bunun gerçekleşmesine yardımcı olacaklar.

Planlarınızı tamamlamak için ihtiyacınız olan bilgileri toplayın – ayrıntıları not edin!

Akrep Burcu 31 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yılın bu zamanı yıldızlara ulaştınız, Akrep. Görünürlüğün zirvesindesiniz ve hedeflerinize korkusuzca ilerliyorsunuz. Kariyerinizin durumundan emin olmasanız bile, doğru yönde adımlar atmaya başlıyorsunuz. Sabit Boğa burcundaki üçüncü çeyrek ay bugün ortaya çıkıyor ve işbirliklerine kişisel yaklaşımınızda hangi değişikliklerin yapılması gerektiğini vurguluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.