Akrep Burç Yorumları 25 Temmuz 2021

Akrep burcunun 25 Temmuz 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 25 Temmuz 2021 Pazar günü neler bekliyor? Akrep burcunu 25 Temmuz 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 25 Temmuz 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 25 Temmuz 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 25 Temmuz 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbin sana bir şey söyleyip duruyor, ama sonra sonucu merak ederek kolayca strese giriyorsun. Senin için sıradan bir gün gibi görünüyor, Akrep. Her ne kadar ihtiyatlı tavrınıza rağmen, bugünün en içteki dördüncü evinizdeki ay ile geleneksel gezegen yöneticiniz Mars arasındaki karşıtlık, sizi kolayca aceleci bir karar vermeye tetikleyebilir – özellikle de belirli bir şeyin kontrolünü ele geçirmekte zorlanıyorsanız. durum. Teslim olmak ya da teslim olmamak, işte bütün mesele bu. Neyse ki, Venüs’ün on birinci dostluk ve aidiyet evinizden geçişi sizi destek için ruh kabilenize güvenmeye teşvik ediyor.

Akrep Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Bir sonraki büyük şeye acele etmeyin. Arkadan gizlice girmeye karar vermeden önce bir süre dikkatli ve dikkatli bir şekilde inceleyin.

Akrep Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Tüm burçlar arasında çatışmadan korkmuyorsun Akrep. Aslında kendini gösterdiğinde, ne olursa olsun kazanmak için içinde olduğunuzu bildiğiniz için enerjinizin kabardığını hissedersiniz. Ancak günümüz astrolojisi, üstesinden gelemeyeceğiniz ve aslında tamamen kaçınmayı tercih edebileceğiniz muazzam bir mücadele getirebilir. İletişim gezegeni Merkür, yıkım gezegeni Plüton ile şiddetli bir şekilde çatıştığından, bir fikir savaşı garanti edilir. Her şeyden önce, markanıza ve işinize zarar verebileceklerinden bugün herhangi bir tanıtım, reklam, sosyal medya veya marka bilinci oluşturma kampanyası başlatmayın. Karşılama olumlu olmayacak ve insanlar planlarınıza karşı çıkabilir.

Başkalarının parasını idare etmek size yeni bir bakış açısı kazandırır. Tedbirli ve muhafazakar olun.

Akrep Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Akrep, zihinsel ortamınız bugün biraz stres altında olabilir. Messenger Mercury’nin gerçeği ortaya çıkaran Pluto ile olan çekişmesi, başlangıçta tatsız görünseler de, önemli konuşmaları karışıma getirebilir. Luna’nın sinirli Mars’a muhalefeti kariyer gerilimlerini vurgular, ancak aynı zamanda bir panzehir sunar. Şişeleyip keşfetmek yerine, fazla enerjinizi kariyer kaygılarını gidermeye ayırmayı hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.