Akrep Burç Yorumları 23 Temmuz 2021

Akrep burcunun 23 Temmuz 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 23 Temmuz 2021 Cuma günü neler bekliyor? Akrep burcunu 23 Temmuz 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 23 Temmuz 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 23 Temmuz 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 23 Temmuz 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Ruh eşini çağırdın mı? Sen güçlü bir tezahürsün, Akrep. İster kişisel ister profesyonel yaşamınız açısından olsun, bu enerjileri sürekli olarak buna göre çektiğiniz için düşüncelerinize dikkat etmeniz önemlidir. Bu özellikle, tabu seven gezegen hükümdarınız Pluto ile birlikte oturmaktan bahsetmiyorum bile, iletişim, düşünce süreci ve yerel toplulukla ilgili meraklı üçüncü evinizin üzerinde gezinen ay için geçerlidir. Duygularınız yoğunlaşıyor ve sözleriniz bugün için için yanan bu tutkuyu somutlaştırıyor. Bundan bahsetmişken, sonradan pişman olacağın bir şey söylemeden önce iyice düşün.

Akrep Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Yeni bir fitness rutini istiyormuş gibi hissetmeye başlıyorsunuz. Bir süredir egzersiz yapmak konusunda titiz davranıyordunuz, ancak son zamanlarda henüz doğru aktiviteyi bulamadığınıza karar verdiniz. Tenis? Yoga?

Akrep Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Şu anda ofisleri veya iş yerlerini taşıma sürecinde olabilirsiniz, Akrep. Bu haftaki dolunay, güneş enerjisiyle ilgili dördüncü evinizi vurgularken, kendi dükkânınızı açma sürecinde bile olabilirsiniz! Bununla birlikte, bu ay tutulması, sinir bozucu gezegensel muhalefetle ağır bir şekilde gelirken, zorluklar, engeller ve hatta bazı talihsiz haberler olacağından emin olabilirsiniz. Planlarınızda gezinmek için elinizden gelenin en iyisini yapın, ancak hafifçe yürüyün. Neyse ki, bundan bir ay sonra aynı kürede ikinci bir dolunay görünecek ve daha mutlu bir ilerleme ile gelecek.

Güç, yeni fikirlere açık olmaktan gelir. Karşı karşıya geldiğinizde direnmeyin. Düşünmek.

Akrep Burcu 23 Temmuz 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Dişlerini hırslarına daha yeni sokmaya başladın, Akrep. Yine de, gerçekten ilerlemeden önce evren daha derin bir denge istiyor. Dolunay bugün ilerleyen Kova burcunda ortaya çıkıyor ve aydınlatıcı ışığını aile temelinizin köklerine yansıtıyor. Ev hayatınız ve akrabalarınızla bağlantı kurma konusunda destekleniyor musunuz veya titriyor musunuz? Bu ay tutulması neyin desteklenmesi gerektiğini vurgulasın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.