Akrep Burç Yorumları 19 Temmuz 2021

Akrep burcunun 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunu 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 19 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini küçümseme, Akrep. Elbette, muhtemelen sizinkini de bu süreçte alıyorsunuz, ama şimdi söylediğiniz bu. Ayrıca, elde edilmesi zor oynarken yanlış gidemezsiniz. Bu özellikle, hem Mars hem de Venüs’ün halka açık onuncu itibar evinizde cızırdadığı için geçerlidir; bu da, bırakın rolüne bakmak şöyle dursun, ilgi odağı olmakta hiçbir sorun yaşamayacağınız anlamına gelir. Bu arada Luna, istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinin üzerinde geziniyor ve aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla Jüpiter ile çatışıyor olacak. Söylemeye gerek yok, eğer değerinizi bilmiyorlarsa, fanteziye kapılma zahmetine girmeyin.

Akrep Burcu 19 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Başkalarına yardım etmek harika olabilir ama bazen kendiniz için de bir şeyler yapmanız gerekir. Giysilerinizi çıkarıp güneşte uzanmak isteseniz de, yeni bir fitness rutini düşünmenin zamanı geldi.

Akrep Burcu 19 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Yengeç mevsiminden gerçekten zevk alıyorsun, Akrep. Gezegenler su burçlarında hareket ettiğinde, diğer tüm burçlardan daha fazla fayda elde edersiniz. Hayat sizin için daha kolay titreşir ve profesyonel arzularınızı çok daha kolay bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Güneşin dokuzuncu genişleme evinizde parıldayan güneş ile, bilginizi büyütmek için nadir bir zaman penceresine sahipsiniz. İş planlarınıza ve profesyonel çabalarınıza entegre etme yolunuza geldiğinde bilgileri çok daha kolay “indirebilirsiniz”. Becerilerinizi taze tutmak için yeni bir akreditasyon kazanmayı veya bir sınıfa kaydolmayı düşünün.

Günü kurtarmak için gizli yeteneklerinizi kullanın. Herkes yeteneklerinizden etkilenecek.

Akrep Burcu 19 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Bugün kendi kendine bakım kursundan çekilmene izin verme, Akrep. Ayın burcunuzdaki varlığı, dikkatinizi fiziksel sağlığınıza ve ifade edilmemiş ihtiyaçlarınıza yönlendirir. Luna’nın agresif Mars ve tembel Venüs ile huysuz karşılaşması, kariyer talepleri ile kişisel arzular arasındaki gerilimleri vurgulayabilir. Luna neşeli Yay burcuna geçtiğinde işler daha sonra düzelir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.